Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kaj naj kupim- staro ali novo

Kaj naj kupim- staro ali novo

Hčera nujno potrebuje nov avtosedež, ker smo res zelo na tesnem z denarjem se z možem nikakor ne moreva zediniti ali rabljen Romer/maxi cosi ali nov Nania. Ali eno ali drugo bi naju prišlo približno 50 evrov (že to bomo komaj znesli).

Kaj bi ve rabljeno kvalitetno firmo ali novo ne tako dobro.

Jaz Nanie ne bi kupila.

Glede rabljenih avtosedežev pa ne vem, malo sem skeptična glede njih, bi vseeno probala kupiti novega, ali pa bi se o njem res pozanimala in ga pregledala, da ni kje počen, da ni bil zaleten in da so pasovi res v dobrem stanju.

Se mi potem vseeno mogoče zdi bolje kupiti ohranjen Romer ali Maxi cosi.

Saj to je to. Do sedaj smo imeli za oba otroka nove Romerje in lupince in 9-18kg sedaj pa si tega ne moremo več privoščiti. Sploh me je ful strah rabljenega sedeža, neke leve znamke pa tudi. Otrok ma pa že čez 18 kg in ne moremo več čakati.

Kaj pa če prodaš star sedež in potem dodaš in kupiš novega???

Ali pač če spremljaš te dnevne akcije na Baby centru ali kje preko spleta kupiš, je nekaj ceneje, a veliko pač ne…. je pa tak sedež takoj 150E ali več… odvisno ali kupiš iso fix ali pač ne….

Kaj pa je narobe z Nanio ? Ali ima kdo kakšen konkretne podatke zakaj naj ne bi bila v redu ??

pri rablejnih pazi da ni poškodovan.

na zadnjih nekaj testih (glej www strani ADAC in mislim tudi AMZS) je dosegla katastrofalne rezultate crash testov.

A tistega, da si ga na AMZSju lahko sposodiš, pa ni več?

jaz sploh ne bi razmišljala…definitivno rabljenega roemerja

Če bi že res ne šlo drugače – kupila bi rabljenega z dobrim testom od znanega kupca – torej da veš, da ni bil udeležen v kakem trku.
Nania ima slabe rezultate pri testih.
Imejta v mislih, da s sedežem mogoče obvarujeta tudi življenje otroka, ki pa bi ga s slabim sedežem ne.
Imejta v mislih tudi to, da bo otrok sedež uporabljal več let, tako da naložba pravzaprav, četudi se sedaj zdi velika ni tako visoka glede na čas uporabe.
Jaz bi si raje sposodila nekaj denarja in kupila otroku varen avtosedež.

New Report

Close