Kaj naj izberem
Živjo!
Na lase bi si rada dala barvni preliv – obstojen do 24 pranj. Zanima me kako naj izberem barvo las ki jo želim?
Kaj je bolj resnično; ali slika na škatli izbrane barve ali šopek las ki je priložen v katalogu po isto številko barve – slika na škatli se namreč razlikuje od tistega šopka las, čemu naj bolj verjamem?
Ali bo barva izgledala tako kot na škatli ali tako kot tisti šop las?
Najlepša hvala in lep pozdrav!
Manja
Pozdravljena.
Mogoče ti moj odgovor ne bo najbolj všeč, vendar je to zato, ker sem svoji stroki zavezana in ne pospešujem prodaje iz trgovinskih polic, še manj pa je namen tega foruma, da stranke učim o tem kar nas učijo v frizerski šoli.
Izračunaj si sama koliko mesecev ti potem drži preliv, če si lahko glavo opereš 24 krat. In če si jo pereš v povprečju 2x na teden?
Mislim, da bi bil že krepko velik narastek.
Kar se tiče barve laskov in barve na slikah, naj ti povem, da je pri barvanju potrebno upoštevati barvni krog in naravni pigment v naših laseh.! Plus tega pa so šopki las še umetni.
Že veliko strank si je naredilo več škode kot koristi z barvanjem doma. Enim pač uspe imajo roko za to,smisel za barve in logično razmišljanje.
Ne more biti kar vsak frizer.
Upam, da te nisem užalila, mogoče pa boš najdla odgovor v kakšni izmed revij kot so Lisa in podobne.
Oni učijo stranke barvati doma, jaz pa vam žal, kot poznavalec stroke želim podati strokoven nasvet in ne pospešujem prodaje iz trgovinskih polic.
Lep pozdrav, alenka
Forum je zaprt za komentiranje.