Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?

Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?

Ma ni zoprna. Bi prej reku zdolgočasena, naveličana vsega…

To je pa res, zato bodi bolj zabaven. :))

Bi bil, če bi bila mlajša, lepša in pa predvsem zabavna tudi sama…

Kaj, čem, se bom morala sprijazniti, da nisem tvoj tip ženske….evo, sem že prebolela. :)))

Antilopa, tvoja pričakovanja so včasih res nemogoča. Isto kot da bi šel v dom za ostarele zabavat upokojenke. Valda, da bi se z večjim veseljem posvetil mladi, vitki, 20 letni študentki…

Si se odločil biti sugar daddy? 🙂 Aja, nimaš toliko denarja. :)))

Babica me kajla. Boli, boli to…

Absolutno. Saj sem v letih, ko bi bil lahko že dedek, če ne bi pazil, ko je bil čas za to:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Vsak po svoje. Butherface torej, zanimivo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Absolutno. Saj sem v letih, ko bi bil lahko že dedek, če ne bi pazil, ko je bil čas za to:-))[/quote]

Za dolgočasneže, kot sva midva, je bolje, da se ne razmnožujejo. :))))

Ko bi bilo več ljudi takih, ne sam žensk.

Saj pravim, poparčkat bi vas blo treba medsabo. Mogoče bi se potem manj časa prepirali z razvajenimi maminimi sinčki, pa manj nakladali o sanjskih ženskah, sanjskih tipih…

Absolutno. Saj sem v letih, ko bi bil lahko že dedek, če ne bi pazil, ko je bil čas za to:-))[/quote]

Za dolgočasneže, kot sva midva, je bolje, da se ne razmnožujejo. :))))[/quote]
Še enega takega, kot sem jaz ,zemlja ne prenese:-))

Močno verjamem v to, da je ni ženske, ki bi me lahko prenašala:-) Vsem uslugo delam, no razen tvojim živcem..

Močno verjamem v to, da je ni ženske, ki bi me lahko prenašala:-) Vsem uslugo delam, no razen tvojim živcem..[/quote]
A tako potem razmišljate zreli moški ?

Jaz, pa zrel moški:-)))) Pffft:-)

Pa smo končno prišli temu do dna. Takega te samo Antilopa vidi. Pa brihtnega verjetno tudi…

Antilopa se rada heca:-))) Kdo pri zdravi pameti bi se pa dajal na forumu za …. karkoli.:-)

Glej, na forumu lahko koketiram s komerkoli in jaz sem izbrala wd40, ker imam rada izzive. :)))

Itak:-))) Zahteven zalogaj:-)))

Glej, blah, blah, blah,..Pa smajli na koncu (zabavna sm si, hihi)

Dajmo še smeškote postavljat, mogoče bomo tako izpadli še bolj duhoviti.

Poskusi, mogoče ti uspe…

Če ti lahko sebe prepričaš, da si lep, potem lahko tudi jaz sebe prepričam, da sem zabavna.

S tem, da sem jaz odkrit s sabo, ti si pa lažeš v obraz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close