Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?

Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?

Net pa res vse prenese. Mimo sivih mišk vsak dan hodiš, pa ne padejo v oči. Nimajo s čim, ne zbujajo pozornosti, ne z jezikom, ne z nagajivimi očmi, s samozavestjo sploh ne, tako da obstaja jalovo upanje sivih mišk, kako bi jih nezarjaveli WD opazil. Je pa nekaj res, ko najdeš takšno sivo miško, katero boš prebudil, se njej odprejo nebesa in naredila bo vse, kar si boš zaželel. Ali pa ne? Če ne poiskusiš, ne veš.

Ali pa ji pomeniš samo naslednjo stopničko, dokler te ne “preraste” in si poišče boljšega. Spodbujanje in motiviranje sivih mišk, s strani nepotešenih copatarjev…

Dalo bi se, nima pa smisla. Vas je ostalih dovolj brihtnih:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Net pa res vse prenese. Mimo sivih mišk vsak dan hodiš, pa ne padejo v oči. Nimajo s čim, ne zbujajo pozornosti, ne z jezikom, ne z nagajivimi očmi, s samozavestjo sploh ne, tako da obstaja jalovo upanje sivih mišk, kako bi jih nezarjaveli WD opazil. Je pa nekaj res, ko najdeš takšno sivo miško, katero boš prebudil, se njej odprejo nebesa in naredila bo vse, kar si boš zaželel. Ali pa ne? Če ne poiskusiš, ne veš.[/quote]
Ni treba vseh, je dovolj ena sama.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Možno, se bom opiral na tvoje izkušnje.;-)

Jst nisem nikoli dejtal “sivih mišk” 😉

Net pa res vse prenese. Mimo sivih mišk vsak dan hodiš, pa ne padejo v oči. Nimajo s čim, ne zbujajo pozornosti, ne z jezikom, ne z nagajivimi očmi, s samozavestjo sploh ne, tako da obstaja jalovo upanje sivih mišk, kako bi jih nezarjaveli WD opazil. Je pa nekaj res, ko najdeš takšno sivo miško, katero boš prebudil, se njej odprejo nebesa in naredila bo vse, kar si boš zaželel. Ali pa ne? Če ne poiskusiš, ne veš.[/quote]
Ni treba vseh, je dovolj ena sama.[/quote]

Sam si prvi napisal v množini:)
Se pa strinjam, da s tabo se ni za hecat, sumljivo gledaš 🙂

Ja potem bo pa treba poskusit. Slabše ne more bit;-))

Odvisno, kdo ocenjuje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni treba vseh, je dovolj ena sama.[/quote]

Se pa strinjam, da s tabo se ni za hecat, sumljivo gledaš :)[/quote]
Me je bela kravca vprašal, če plačilno gledam:-))

Aja, to so zdaj tisti obupani poskusi “paybacka”. Se mi pač ne zdiš pameten, prebol…

Aja, to so zdaj tisti obupani poskusi “paybacka”. Se mi pač ne zdiš pameten, prebol…[/quote]
Če bi bil pameten , se ne bi dajal s tabo:-))) Imaš preveč izkušenj:-)

Se pa strinjam, da s tabo se ni za hecat, sumljivo gledaš :)[/quote]
Me je bela kravca vprašal, če plačilno gledam:-))[/quote]

Potem si mogoče lahko oddahnem 🙂

Me je bela kravca vprašal, če plačilno gledam:-))[/quote]

Potem si mogoče lahko oddahnem :)[/quote]
Brez dvoma, sem na dieti:-)))

Pri meni je kontra. Važno da je obraz simpatičen, ga tudi največ gledaš.[/quote]

Obraz je vsekakor pomemben in preko tega lahko hitro sklepaš na ostale karakterne lastnosti, ki se odražajo z mimiko in majhnimi gestami. Ampak to ni dovolj za neko naprej. Tako z lepim obrazom bi morda imel le zato, da jo v dnevni sobi postavim v vitrino na vezen prtiček in z nje redno brišem prah. 🙂

Bi kaj dodal tu, pa bo Pandoro spet zabolelo. :-))

Pri meni je kontra. Važno da je obraz simpatičen, ga tudi največ gledaš.[/quote]

Obraz je vsekakor pomemben in preko tega lahko hitro sklepaš na ostale karakterne lastnosti, ki se odražajo z mimiko in majhnimi gestami. Ampak to ni dovolj za neko naprej. Tako z lepim obrazom bi morda imel le zato, da jo v dnevni sobi postavim v vitrino na vezen prtiček in z nje redno brišem prah. :-)[/quote]
No lep obraz postavljam pred postavo, sicer pa ja, brez karakterja in pameti zadeva nima smisla.

Lahko napišem, kaj na meni odbija moške…ne vse, nekatere pa:
– da nisem ubogljiva in vodljiva,
– da ne računam na to, da bom zaradi zunanjega izgleda dosegla kakšno korist,
– da povem, tisto, kar mislim,
– pri tistih, ki želijo varati pa, da me vezani ne zanimajo. :))

Razmišljaš pa ko stara babica.

Tebi pa so všeč stare babice. Si dokazal s fotkami. :))))

To je na wdja letel…

Zoprna torej.

Dobra postava lahko naredi iz ženske podpovprečnega videza dobro osmico. Bi morala imet res nenormalno sfukan obraz, da bi tudi v tem primeru še vedno zgledala nikakva. Plus tu je še mejkap. Šlaufov, 50 številke v pasu, pa ziher ne bo mogla zakrit…

Zoprna torej.[/quote]

Absolutno. :))

Wd40 razmišlja kot zrel moški. Takih je malo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close