Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj mu je?

kaj mu je?

Imama vprasanje za porocene moske-al pa vsaj izkusene.Pred dvemi meseci sem izvedela za mozev skok cez plot.Ogromno sva se prekregala, se pobotala, povedal mi je da se mu zdi seks z menoj krasen, da me ima rad in se me zeli kot prvi dan,naj mu te napake ne omenjam.., da ga je polomil in da tega ne misli ponoviti, da si tega ne bo oprostil, V tem casu sem jaz dala pobudo za seks velikokrat, ker sem hotela potrditev in ker si ga zelim se bolj kot prej.
Prej je bil pravi pohotnez on , sedaj se mi pa vse skup ze butasto zdi in sem vse bolj jezna! Ka za vraga bi se rad…

Ugotovil je da je prepovedano zmeraj boljše od dovoljenega.

lej, cez plot skacejo tisti, ki imajo radi seks.
a ni logicno, komur se doma ne ljubi,..pa kam bo rinil se drugam!

Varajo tisti ki nimajo v glavi poslihtan ali pa razocarani!
Nima to veze s seksom.

Pomoje se morta mal bolj pogovort. Zgleda da ni sam to enkratni slucaj. Ce bo ugotovu da je varanje super in da mu se ti nic ne nardis, pol bo pa se probu.
Ce ni on vec zagret zate ga odpiki, takoj!

Moški gredo zmeraj raje na lepši cvet od prejšnjega.Ni važno spoštovanje,zvestoba ali zakon.

Kaj pa če mu tole ob priliki vrnem;kako bo pa potem z moškim egom…

Če mu vrneš, boš za njega največja kurba na svetu in ne bo ti oprostil, mogoče navidezno…. to bo za njega samo še en razlog, da te spet lahko vara.
Žal Mica, to ni rešitev, pri moških največkrat deluje to, da se delaš hladno in nezainterisirano…

KAR SE TEGA TIČE PRI MENI NE OBSTAJA OPROSTI NISEM HOTELA NE BOM NIKOLI VEČ. ČE BI ME MOJA DRAGA PREVARALA JE ENOSTAVNO KONEC PA ČEPRAV SVA ŽE FUL ČASA SKUPAJ.

Mislim,da se nista dovolj pogovorila. Nekaj moraš vedeti, da pozabila tega ne boš mogla nikoli. Vprašanje je, če, mu lahko oprostiš?
To da mu ti vrneš, bo kone vajine zveze. Sama pri sebi moraš razčistiti ali lahko naprej z njim živiš. Jaz ne bi mogla. Samo to sem jaz in spoštujem tvojo odločitev samo mislim, da ni bila dorečena. Veliko sreče,

Mojca

Skratka,jaz mislim da ce te je enkrat prevaral te bo zagotovo vsaj se enkrat,sploh zato ker si mu odpustila,si bo mislil ah sej mi bo itak odpustila,bla,bla,bla…
Tudi moje mnenje je,ce me bo partner prevaral potem ostane samo se adijo in nimam vec nobenega opravka z njim,zame ne obstaja vec.
Sploh pa,glede na to da te je bil sposoben prevarat ti kar povem,tvoj moz te pac nima dovolj in z vsem srcem rad in mu je rahlo vseeno zate,ce ne se pomislil nebi na kaj takega.
Mica,tvoje zivljenje z njim ne bo nikoli vec taksno kot je bilo,vedno se bos sprasevala ce te je spet prevaral,to ti ne bo slo iz glave in ob vsakem najmanjsem prepiru se bo porajao se tisoc vprasanj v zvezi s tem….skratka moje mnenje o vsem tem je pusti ga.

Mica, a ti povem nekaj.
Moški so lovci, a ne vsi, zgleda tvoj je.Dokler ne bo izvohal novo žrtev, ne bo miru.
Iz lova v lov.Kolk časa boš pa trpela.Misliš, da je to naredil samo enkrat????
Morda samo za enkrat TI veš, vse ostalo je ostalo prikrito.Sicer je pa takole, če ne veš ne boli, a ne.
S tem, ko mu boš vrnila, se boš samo ti slabo počutila, vrnila ne boš njemu ampak sebi in prevara je kot bumerang, vedno se bolečina vrne ……..
Razno če nimaš “slonje kože” in greš lahko nastavit prvemu, ki ti bo vsaj toliko všeč, da bi mu dala.Mislim, da se ne boš dobro počutila.
Nekaj bi ti še napisal.
Lonec, ki se enkrat razbije se nikoli več ne zlepi, da ne bi puščal.
Bodi pametna vsaj ti.
Če se nista pogovorila do konca in trezno, predvsem pa odkritosrčno, ne bo nadaljevanja, le brezno med vama se bo večalo.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Mica mislim, da vecina ni razumela bistva tvojega vprasanja. Sprasujes kaj mu je – odgovor je preprost – slaba vest. Ze res, da si ga ti zelis bolj kot prej, verjamem, da je tudi njemu zal, ce si mu res oprostila daj casu cas. Slaba vest dela svoje!

Le pogumno naprej in ni vedno vse tako crno belo kot menijo ostali.

Vsakemu vezanemu moškemu slej ko prej zadiši malo svežega mesa….Eni to potešijo le z gledanjem, eni pa z dejanji – nekateri šele v krizi srednjih let, nekateri že prej. Nekateri, katerim njihova partnerka predstavlja vedno novi izziv tako na seksualnem kot partnerskem področju, pa tega nikoli ne storijo….

Pa če primerjava s kuhanjem: bi tebi dišalo npr. 30 let jesti piščanca, pripravljenjega na en in isti način? Verjetno, da ne…Zatorej bi že prej morala poskrbeti za drugačno aromo s feromonskimi začimbami in ne sedaj, ko je po toči zvoniti prepozno…..

Ja, slej ko prej se tule vsakič oglasi kdo, ki prevarani ali prevaranemu skuša dopovedati, da je itak sama/sam kriv za prevaro. Ja pa kakšni ste, ljudje. Njen mož je odrasel človek, in govorit tudi zna. Če mu doma ni kaj pasalo, pa naj bi povedal, a ne. Bedasto je zdaj s tem ga opravičevat, da se ona ni dovolj potrudila. Pa tut če se ni popolnoma nič potrudila, dokler sta skup, naj se pa on trudi okrog nje, ne okrog drugih. Saj ni neko izključno nagonsko bitje brez pameti.

ime,

tako pač je v veliko slovenskih domovih… Morda se pa res ni dovolj potrudila. Ali pa je že na začetku zveze izbrala moškega v napačni embalaži. In mimogrede: tista primerjava s hrano je odlična – enoličnosti se slej ko prej prenajemo in zato so posledice lahko takšne, kot v navedenem primeru…..

Kaj mu je?

Samopotrjevanje, nečimrnost in še enkrat samopotrjevanje !!!!

Kaj mu je?

Samopotrjevanje, nečimrnost in še enkrat samopotrjevanje!!!!

Jaz pa ne razumem u čum je big dil? A je pršou dumov? Je! Pa kaj, če je mal poskoču. Jez verjamem, da te ma rad, da mu je za uno enkratdajalko vseen. Sam pol sta mela pa krege pa zjajne pa očitke pa moral je oblublat, de nikol več, skratka, ker si se počutila ponižno (ne vem za kwa) si še nega ponižvala, de bosta kao na istem nivoju. Zdej pa mislš, de se bo vojaček strumno postavu… Heh, zdej mora pa tvoj soprog prebolet prepire s teboj pol pa bo mogoče spet veselo v spalnici.
Bl ke se bosta kregala, bl bo poskakvou čez plotove. To je začaran krog.. Pus mal psa s ketne. Ke bo lačn bo pršu domu…

Mica, po eni strani te občudujem, da si mu oprostila, po drugi pa si mislim, da ti tega ni potrebno trpet.
Res se strinjam s predhodno izjavo, da je vprašanje, če je to storil le enkrat.
Ženska sem in priznam, da sem prevarala. In nisem povedala. Enkrat. In začela se je trnova pot kesanja, slabe vesti in domišljanja, da ga sedaj bolj ljubim kot prej, da sem si želela samo nekaj novega, da saj ne bom več, da je bilo to brez čustev in brez pomena, v času, ko je me je on malce zanemarjal…bla bla bla…prazne marnje. To vsak stori zavestno in načrtno.
Enim uspe zatret slabo vest, drugi, kot jaz, pa se žrejo, dokler nekega dne ugotovijo, da kljub zanemarjanju s partnerjeve strani, kljub trenutnemu nerazumevanju in enoličnosti in kaj vem kaj, je treba stistnit zobe in se za partnerstvo potrudit. Če prevaraš in si nato domišljaš, da partnerja zaradi tega lahko še bolj ljubiš, si nič drugega kot egoist. Ker se bo situacija ponovila. Meni se je. In sem raje prej odšla kot ponovila prvo napako. Sama sebi bi lagala, pa njemu tudi.

….in ti prinesel bolezen. Ma mona….

Toje pa že stvar higiene pa še alimentov ni treba plačvat, če veš kako to gre. A ne? mislim, de je v tem vsa skrivnost. Moški pa sploh. Ženske smo čustveno mal bl obrmenjene, a ne?!

ja, to ti misliš, da on ve kako to gre! Saj te ni zraven, da vidiš, če si čez svojega korenjaka natika plašček…..jaz nebi dala roke v ogenj…

Nekatere sprasujete zakaj sem mu oprostila..Morda zato, ker vem da me na svetu še nihče ni imel tako rad, da mi je pokazal kaj se pravi brezpogojno ljubiti, da imam z njim 2 otroka, da ko se ozrem naokol vidim samo slabše može in očete….. Res pa je da jaz nisem tip ženske,ki bi to znal ceniti, vem da sem ga velikokrat prizadela s svojim obnašanjem, pa izrekla prenekatero grenko besedo na njegov račun…Če poenostavim-jemala sem ga kot nekaj samoumevnega, za kar se mi ni potrebno več truditi. Potem je šlo počasi vse narobe…Seveda nisem slutila da je sposoben prevare in obema je jasno, da je to za najin zakon velika škoda…Kako se je začelo zapletati počasi, se tudi razpleta bolj počasi..Ne gre čez noč…Ampak upam,da bo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close