Kaj moškega zares privlači?
Vidi se prek pisanja veš, marsikaj se da prebrati med vrsticami. Tip ima več znanja, več izkušenj od tebe. Ti si pozitivec Marko, ti minusov pri ženskah sploh vidiš ne. Takšno mišljenje kot ga imaš ti o njih sem ga imel jaz v osnovni šoli.[/quote]
tak dolgo si ga mel? Še v osnovni? nub :P[/quote]
Sej sem si že v vrtcu želel naskočit kako tovarišico, pa ni blo ne.
Kaj si ti Marihunaca, da veš, koliko jih je spoznal in kake so njegove izkušnje? Kaj pa če ima tip res samo slabe izkušnje?[/quote]
Vidi se prek pisanja veš, marsikaj se da prebrati med vrsticami. Tip ima več znanja, več izkušenj od tebe. Ti si pozitivec Marko, ti minusov pri ženskah sploh vidiš ne. Takšno mišljenje kot ga imaš ti o njih sem ga imel jaz v osnovni šoli.[/quote]
Ljudje precej različno beremo med vrsticami. Če bi vsi brali enako, sploh ne bi imeli nesporazumov, konfliktov, nerazumevanja, tako pa je ravno tega največ na tem forumu pa to še posebej izstopa.
Zato, da lahko ti neumnosti sprašuješ.[/quote]
A lohka jst povem?:)) Mamica mu je velika vzornica, odsotnost očetovske vloge je pripomogla k temu, da ima včasih občutek kot da je ujet v ženskem telesu. Zato mu je ljubša izbira ženskega nicka, se bolj približa mamici kot vzornici.[/quote]
To je šele skromen uvod v diagnozo. Kje je pa nadaljevanje?
Zato, da lahko ti neumnosti sprašuješ.[/quote]
A lohka jst povem?:)) Mamica mu je velika vzornica, odsotnost očetovske vloge je pripomogla k temu, da ima včasih občutek kot da je ujet v ženskem telesu. Zato mu je ljubša izbira ženskega nicka, se bolj približa mamici kot vzornici.[/quote]
Samo zate, Goldfish:
Forum je zaprt za komentiranje.