Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj moškega zares privlači?

Kaj moškega zares privlači?

Slabo ocenjujejo zato pa po monu pol pišejo kej so samski moški ja… seveda Marko, seveda… .:)[/quote]
Prepričaj njih, da slabo ocenjujejo, ne mene. :))[/quote]
Kdo pa te prepričuje? Sam si se vtaknil v debato zdaj pa te kar naenkrat prepričujemo? Maš kak kompleks?

Nikjer ne piše, da MORA kaj naredit. Napisal sem samo osnovni pogoj, če bi se mu slačajno kdaj zaželelo. Daj malo bolje preberi, preden začneš druge označevati za bebce, ker v resnici sam izpadeš, saj veš kaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prepričaj njih, da slabo ocenjujejo, ne mene. :))[/quote]
Kdo pa te prepričuje? Sam si se vtaknil v debato zdaj pa te kar naenkrat prepričujemo? Maš kak kompleks?[/quote]
Občutek sem dobil, da me že peca. Pa sem ga preusmeril. A ti ga ne bi? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo pa te prepričuje? Sam si se vtaknil v debato zdaj pa te kar naenkrat prepričujemo? Maš kak kompleks?[/quote]
Občutek sem dobil, da me že peca. Pa sem ga preusmeril. A ti ga ne bi? ;)[/quote]
Ah ne boj se… čeprav deluješ kot pič.ka, te »normalni« moški noben ne bi nategnil 🙂

Kakšne posebne pozitivne izkušnje imajo pa neslovenke? Kaj pa tako manjka Slovenkam? Kdo jim kaj hudega hoče? Kaj tako zverinskega počnemo z njimi, da imajo neke hude izkušnje?[/quote]
Če bi to vedel, tega ne bi spraševal. Ko boš to tudi razumel, pa boš tudi imel žensko. Jaz te ne morem prepričat.[/quote]

Zato pa sprašujem, ker ne vem. Sem mislil, da mi ti lahko odgovoriš? Ej, Goldfish, kaj so ti slovenski moški naredili hudega, da si zdaj zajebana? Margot! Hej, Margot, kaj so tebi slovenčki povzročili? Zaradi katerih negativnih izkušenj z njimi si tako gadna? Kje je krivokljunka? Ta je tudi verjetno najebala v življenju zaradi moških. Marko, kaj so pa tebi delali, da sovražiš svoj spol in se k babam po tolažbo zatekaš? Zakaj te nobena ne tolaži, čeprav se jim tako vztrajno poskušaš prislinit?

Meni noben moški ni naredil ničesar hudega. Marihuanca, zdaj iščeš krivdo v moških za moj zaj…karakter? A nisi ravno ti tisti, ki mečeš očitke nam ženskam, da smo preveč krvoločne do moškega spola? Kot sem že rekla…sami komplimenti moškemu spolu, brez njih mi živeti ni.

Če bi to vedel, tega ne bi spraševal. Ko boš to tudi razumel, pa boš tudi imel žensko. Jaz te ne morem prepričat.[/quote]

Zato pa sprašujem, ker ne vem. Sem mislil, da mi ti lahko odgovoriš? Ej, Goldfish, kaj so ti slovenski moški naredili hudega, da si zdaj zajebana? Margot! Hej, Margot, kaj so tebi slovenčki povzročili? Zaradi katerih negativnih izkušenj z njimi si tako gadna? Kje je krivokljunka? Ta je tudi verjetno najebala v življenju zaradi moških. Marko, kaj so pa tebi delali, da sovražiš svoj spol in se k babam po tolažbo zatekaš? Zakaj te nobena ne tolaži, čeprav se jim tako vztrajno poskušaš prislinit?[/quote]
Edina pripomba.. morda bi Margi izvzel in namesto nje vstavil kako Senzo. Bo bolj relevantno 🙂

Občutek sem dobil, da me že peca. Pa sem ga preusmeril. A ti ga ne bi? ;)[/quote]
Ah ne boj se… čeprav deluješ kot pič.ka, te »normalni« moški noben ne bi nategnil :)[/quote]
Slabe ali dobre izkušnje? :))

Ah ne boj se… čeprav deluješ kot pič.ka, te »normalni« moški noben ne bi nategnil :)[/quote]
Slabe ali dobre izkušnje? :))[/quote]
Ne vem, nimam tovrstnih. Vedno se ukvarjam samo s pravimi pič.kami, ne takimi zakamufliranimi 🙂

Resnici na ljubo ne vem kaj sem storila marihuanci, da me ves čas nasaja na ….

Noben moški mi ni naredil nič hudega, pravzaprav je čisto nasprotno – jaz moške naravnost obožujem.
In tudi ne vem do katerega sem bila gadna?

Če pa imaš kakšno konkretno vprašanje marihuanca, ti kar lepo vprašaj, nič naj ti ne bo nerodno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nič več trenutno ne zahtevam, oprosti, Margot, ker te motim v penziji. Debata je šla v smer, kjer Marko trdi, da ste Slovenke zajebane zaradi hudih izkušenj (verjetno z moškimi) v življenju, pa malo preverjam iz prve roke, kako je bilo s temi izkušnjami…

Daj raje vprašaj GF o njenih izkušnjah. Margi je čist ok 🙂

To se pa bere: raje sem lačen, kot da pašteto jem.

Tudi če je marihuanca beden, se morate ženske vprašati, kaj je z vami narobe, da si boljšega ne morete najti in morate pisati, da ste raje samske.[/quote]
Umoril si jo 🙂

Verjetno je umrla z bedastim nasmeškom 🙂

Videt pa ni. Zavedanje ti peša. :))

Najbrz predpostavljas, da potrebnezi sirom sveta ne morejo kako lazje izziveti zelje po interakciji z zenskami. Trdim, da je v vec kot 50% sveta zenska druzba precej bolj dostopna kot v Sloveniji.[/quote]

Ne vidim razloga, zakaj naj bi bilo tako?

Kako naj bi kljukci, ki so v Sloveniji nesposobni priti do f.uka, bili v tujini bolj uspešni?[/quote]
Indija in Kitajska sta dve ogromni drzavi z vec kot 1000x prebivalcev Slovenije. Ceprav gre za precej bolj konzervativni druzbi, je sex obicajnemu drzavljanu precej bolj dostopen kot nasemu Janezu. Morda kontradiktorno, vendar resnicno. Pa ne le seks. Predvsem druge vrste zabave z zenskami. Proti placilu sicer.

Preden repliciras pomisli kako bi se spremenila dinamika v slovenski druzbi, ce bi se fantje lahko z lusnimi puncami druzili uro ali dve ob pijaci, za ceno kozarca malo boljsega vina. Komu bi se potem sploh dalo lezti v rit eni GF?

Marihuanci pa itak kimamo vsi tisti, ki vemo o čem govori. Ostali brez izkušenj ga pa še naprej napadate. Vam izpade preveč črnogled, poln predsodkov, preveč napadalno nastrojen do žensk tralalala. Samo še vprašanje časa kdaj se bo našel spet nekdo, ki mu začel predavat kako te vzorce vleče iz otroštva, ker je odraščal brez očeta ipd bedarije, ki si jih sproti zmišljujete.

Stvar je preprosta. Tisti, ki so spoznali več žensk, lahko lažje posplošujejo, kot nekdo, ki je do zdaj spoznal samo eno.

Nič več trenutno ne zahtevam, oprosti, Margot, ker te motim v penziji. Debata je šla v smer, kjer Marko trdi, da ste Slovenke zajebane zaradi hudih izkušenj (verjetno z moškimi) v življenju, pa malo preverjam iz prve roke, kako je bilo s temi izkušnjami…[/quote]
To moraš vprašati svoje bivše, ne tiste, ki imajo dobre izkušnje. Vidiš že vprašanje postavit včasih ni dovolj, če ga ne postaviš pravemu. 🙂

Ona zdaj tudi trdi, da obožuje moške. Kakšna bi potem šele bila, če bi jih sovražila? Zakaj je pa tebi Margot tako pri srcu? Kaj ljubezenske preteklosti?

Nič več trenutno ne zahtevam, oprosti, Margot, ker te motim v penziji. Debata je šla v smer, kjer Marko trdi, da ste Slovenke zajebane zaradi hudih izkušenj (verjetno z moškimi) v življenju, pa malo preverjam iz prve roke, kako je bilo s temi izkušnjami…[/quote]

Jaz imam same lepe izkušnje, na katere se zelo rada in večkrat (na skrivaj, priznam) spomnim.

Sem pa še ne tako dolgo nazaj pisala, da sem živela zelo spidersko življenje. Stalnega partnerja, otrok, predvsem pa stalnega bivališča ni bilo nikjer v mojih planih. Niti v tistih najbolj dolgoročnejših ne. Vendar se je drugače zgodilo.

Kaj moškega zares privlači? Ne vem. Pri meni jih je menda najbolj to, da sem od nekdaj znala poskrbeti zase. To se jim je zdel zelo pomemben del mojega šarma.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj si ti Marihunaca, da veš, koliko jih je spoznal in kake so njegove izkušnje? Kaj pa če ima tip res samo slabe izkušnje?

Kaj si ti Marihunaca, da veš, koliko jih je spoznal in kake so njegove izkušnje? Kaj pa če ima tip res samo slabe izkušnje?[/quote]

Jaz posedujem babjo intuicijo. Samo par stavkov preberem, pa takoj vem, kdaj se zlažeš.

Kaj si ti Marihunaca, da veš, koliko jih je spoznal in kake so njegove izkušnje? Kaj pa če ima tip res samo slabe izkušnje?[/quote]
Vidi se prek pisanja veš, marsikaj se da prebrati med vrsticami. Tip ima več znanja, več izkušenj od tebe. Ti si pozitivec Marko, ti minusov pri ženskah sploh vidiš ne. Takšno mišljenje kot ga imaš ti o njih sem ga imel jaz v osnovni šoli.

Vidi se prek pisanja veš, marsikaj se da prebrati med vrsticami. Tip ima več znanja, več izkušenj od tebe. Ti si pozitivec Marko, ti minusov pri ženskah sploh vidiš ne. Takšno mišljenje kot ga imaš ti o njih sem ga imel jaz v osnovni šoli.[/quote]

tak dolgo si ga mel? Še v osnovni? nub 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Moj znanec ve povedati, da so na madžarskem kurbe poceni, pa še velika zbira je menda.

Ni izgovora. V Sloveniji maš vse: tradicionalistke, kmečke ženice, alternativke, fensike, intelektualke, kulturnice…Bolj pisano paleto žensk na tako malem prostoru težko najdeš.

Komur to ne paše, lahko gre na poceni kurbe na madžarsko, ali na drage kurbe v Avstrijo.

Lahko si denimo naročiš nevesto po katalogu iz ukrajine, če si bogat.

Lahko greš na absolventa v Grčijo ali Španijo, če si res že zelo štorast, ni vrag da ne pade kakšna Angležinja.

Izgovorov, ki jih za splošno populacijo ti ponujaš, ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close