Kaj moškega zares privlači?
Saj bistvo ni to…. bistvo je odnos ženske do moškega ki pristopi in tu so Slovenke (velika večina) na vrhu ali zelo blizu…. vsaj od Evrope in S Amerike, od koder imam nekaj neposrednih in še več posrednih primerjav.[/quote]
Se pravi nekaj je narobe z ženskami in ne s pristopom moškega? A obstaja samo en možen pristop?
Na Češko se odpravite, fukači, če bi radi zanimive babe. V kakšna manjša mesta. Tam gre spoznavanje po liniji najmanjšega odpora. Samo ne smeš bit do konca nalit in tečen. Dobro je, da prej rukneš par pirov, da ti gobec laufa in se kontroliraš, daš za kako rundo in ni problema. Znajo biti zelo prijazne…
Saj bistvo ni to…. bistvo je odnos ženske do moškega ki pristopi in tu so Slovenke (velika večina) na vrhu ali zelo blizu…. vsaj od Evrope in S Amerike, od koder imam nekaj neposrednih in še več posrednih primerjav.[/quote]
Se pravi nekaj je narobe z ženskami in ne s pristopom moškega? A obstaja samo en možen pristop?[/quote]
Pristop je mišljen kot pristop, torej da na kakršnikoli način začneš konverzacijo z osebo…… nisem imel v mislih določenega pristopa….
Saj bi ti reko da probaj samo ti tega niti nisi zmožen tak da nima smisla….
Saj treba je povedat, da so ene ki so ful super in se z njimi da takoj vzpostavit neko sproščeno komunikacijo, kar veliko ali večina pa te pogleda v stilu ”kaj hočeš od mene” pa četudi ne želiš nič več, kot samo izmenjat par prijaznih besed 🙂
Kam moraš pasti, da iščeš pozornost in jo dobiš za 3 minute od čisto nepoznanega človeka. Kaj se ti mora zgoditi, da se zadovoljiš z drobtinicami in po možnosti še odideš z darilcem (beri spolno prenosljivo boleznijo). Kdaj človek postane žival in se ne ozira na čustva. Kako zgleda, ko zavestno božaš drugega zgolj zaradi prebujenega spolnega nagona v tistem hipu, odideš pa ves prazen.
Pa se normalni kdaj vprašajo, zakaj so slovenke takšne? Zaradi nekih pozitivnih izkušnje sigurno da ne.
Pa se normalni kdaj vprašajo, zakaj so slovenke takšne? Zaradi nekih pozitivnih izkušnje sigurno da ne.[/quote]
Le da one s svojo lastno mentalno blokado ovirajo vsako potencialno pozitivno izkušnjo… kajne? Zakaj ne bi one prekinle začaranega kroga?
Pa se normalni kdaj vprašajo, zakaj so slovenke takšne? Zaradi nekih pozitivnih izkušnje sigurno da ne.[/quote]
Le da one s svojo lastno mentalno blokado ovirajo vsako potencialno pozitivno izkušnjo… kajne? Zakaj ne bi one prekinle začaranega kroga?[/quote]
Saj ga prekinejo, tako da skenslajo vse, katere ocenijo, da so potencialni kandidati, s katerimi se bi izkušnja lahko ponovila. In so malo bolj v obrambni poziciji.
Le da one s svojo lastno mentalno blokado ovirajo vsako potencialno pozitivno izkušnjo… kajne? Zakaj ne bi one prekinle začaranega kroga?[/quote]
Saj ga prekinejo, tako da skenslajo vse, katere ocenijo, da so potencialni kandidati, s katerimi se bi izkušnja lahko ponovila. In so malo bolj v obrambni poziciji.[/quote]
Slabo ocenjujejo zato pa po monu pol pišejo kej so samski moški ja… seveda Marko, seveda… .:)
Saj ne ugotovi, to je poanta. Normalni to vejo. ;)[/quote]
spet beseda normalni prav alergičen lahko postaneš na njo…. normalnih ni, daj si to dopovedat….. ni definicije normalnega človeka kot je definicija zdravega človeka (glede na pulz pritisk, vsebnost raznoraznih zadev v krvi teže itd)
Sploh brezveze govorit in manipulirat z besedo normalni.
Saj ne ugotovi, to je poanta. Normalni to vejo. ;)[/quote]
spet beseda normalni prav alergičen lahko postaneš na njo…. normalnih ni, daj si to dopovedat….. ni definicije normalnega človeka kot je definicija zdravega človeka (glede na pulz pritisk, vsebnost raznoraznih zadev v krvi teže itd)
Sploh brezveze govorit in manipulirat z besedo normalni.[/quote]
Jaz tudi, ampak daj to Entipu napiši. Jaz sem samo pisal v njemu razumljivem jeziku naprej. 😉
To se pa bere: raje sem lačen, kot da pašteto jem.
Tudi če je marihuanca beden, se morate ženske vprašati, kaj je z vami narobe, da si boljšega ne morete najti in morate pisati, da ste raje samske.[/quote]
Ej, še en tip, ki mu kima. Vas je pa kar nekaj tule gor takih kot marihuanca, ti, entip. Zanimivo, zanimivo. Kimavci.
Sploh brezveze govorit in manipulirat z besedo normalni.[/quote]
Jaz tudi, ampak daj to Entipu napiši. Jaz sem samo pisal v njemu razumljivem jeziku naprej. ;)[/quote]
Itak da si pisal, kakopak. Kajpada! 🙂
To se pa bere: raje sem lačen, kot da pašteto jem.
Tudi če je marihuanca beden, se morate ženske vprašati, kaj je z vami narobe, da si boljšega ne morete najti in morate pisati, da ste raje samske.[/quote]
Ej, še en tip, ki mu kima. Vas je pa kar nekaj tule gor takih kot marihuanca, ti, entip. Zanimivo, zanimivo. Kimavci.[/quote]
Itak… marihuanco za predsednika.
Saj ga prekinejo, tako da skenslajo vse, katere ocenijo, da so potencialni kandidati, s katerimi se bi izkušnja lahko ponovila. In so malo bolj v obrambni poziciji.[/quote]
Slabo ocenjujejo zato pa po monu pol pišejo kej so samski moški ja… seveda Marko, seveda… .:)[/quote]
Prepričaj njih, da slabo ocenjujejo, ne mene. :))
Kakšne posebne pozitivne izkušnje imajo pa neslovenke? Kaj pa tako manjka Slovenkam? Kdo jim kaj hudega hoče? Kaj tako zverinskega počnemo z njimi, da imajo neke hude izkušnje?[/quote]
Če bi to vedel, tega ne bi spraševal. Ko boš to tudi razumel, pa boš tudi imel žensko. Jaz te ne morem prepričat.
Forum je zaprt za komentiranje.