Kaj moškega zares privlači?
A to katera, od vas bab prepametnih, to ve? A goldfisheva to ve? A se katera vpraša, kako zadržati moškega, da se od vas ne bi ločil že po par letih? Se vprašate kdaj, zakaj vsakemu kmalu dokurčite, ko se z vami speča? Seveda se ne. Navajene ste jamrat o moških prascih, česar ste od svojih “inteligentnih” mater naučile, in ta vzorec širite dalje. Nekatere bolj drzne se poročajo v tujini. Ker je tam trava bolj zelena in tipi bolj seksi, bolj napredni in ne vem kaj. Po nekaj letih pa tudi v tujini ločitve. Tudi seksi in napredni niso dovolj dobri za pametnjakovičke slovenske. In ne ostanejo tam, v tujini, da bi novega seksi in naprednega tipa našle. Ne, vrnejo se domov k mami. Navajene so bile doma stereotipov, da so Slovenke najlepše ženske na svetu. Ko je prišel kakšen nakeširan Italijan, Francoz, Američan v Slovenijo na spolni turizem in jih zapecal, so sploh dobile potrditev. Ko so se same znašle po ločitvi v tujem okolju, so pa kmetičke spoznale. koliko kaže ura resnice. V konkurenčnem okolju niso dorasle hudim Italijankam, orenk Francozinjam, podjetne Rusinje jih itak zmeljejo, potem pa repek med nogice in domov jamrat, kako smo slovenčki neperspektivi. Samo zato, ker si niso znale v tujini novega dobrega tipa zapecat, kar tujke obvladajo. Tam ni tistega: “Moški mora biti lovec, me pa čakamo.” Tam se mora znati pička sama tržit. Slovenka se pač ne zna tržit, ker je navajena, da jo Janez peca, če ne on, jo pa Ibro ali Stevo. Kmalu ji noben več ne paše, ona bi tuje fukače, tam pride pa samo do lumpenproletarskega seksa na pesku, Italijanke, Francozinje ali Rusinje pa orenk tipi vozijo v drage hotele. Jebiga, one vedo, kaj moške privlači in lahko posegajo po zvezdah. Slovensko kmetico, ki misli, da je dovolj, da jo ima, pa kavsajo zamorci v eksotičnem grmovju za bifejem.
Skratka za slovenke ni pravega moškega, če te prav razumem? Pa ni bi potem ti šel raje v tujino na tujke? 🙂
Če je ženska voljna pa ma 250kg to ne pomaga btw :P[/quote]
Ne zanima me tvoje mnenje :P[/quote]
preskoči ga al pa me prijavi Robiju, mogoče bo zbrisal…. več kot to ne moreš 🙂 kot tudi jaz ne!
Ker si še smrklja, ti je nevednost morda oproščena. Samo problem je, ker boš ti s tem svojim babjim šovinističnim prepričanjem odrasla v staro zagrenjeno kokoš in potem cel moški rod krivila za svoje nesrečno počutje, ker se ti v preteklosti ni dalo malo izobrazit glede nasprotnega spola, katerega ne razumeš…
Zakaj bi on moral kamorkoli po karkoli iti? Sej noče on babe imet, babe se tu zgražajo nekaj nad moškimi. Naj si svoje sanjske tipe iz tujine privlečejo, če so sposobne.[/quote]
In ker je noče imeti, v neskončnost dolgo debatira o tem (benti čez to), kakšne so. No, naj bi bile… Pravzaprav ga “babe” zanimajo ravno toliko kot tebe življenja “tradicionalistov” in njih življenje “ponosnih samcev”.
Meni je vse jasno. Če tebi ni in se ti postavlja le kup vprašanj, moli k bogu, da prideš do odgovorov. Ampak zato boš moral dvigniti svojo kosmato rit in iti malo v svet, med ljudi, poprijeti za delo. Pri teh letih se sprašuješ o samih osnovah, kaj si do zdaj počel? Aja, nič:)). Dihaj, dihaj, dihaj, ker čutim, da si zdaj napet.
Zakaj bi on moral kamorkoli po karkoli iti? Sej noče on babe imet, babe se tu zgražajo nekaj nad moškimi. Naj si svoje sanjske tipe iz tujine privlečejo, če so sposobne.[/quote]
In ker je noče imeti, v neskončnost dolgo debatira o tem (benti čez to), kakšne so. No, naj bi bile… Pravzaprav ga “babe” zanimajo ravno toliko kot tebe življenja “tradicionalistov” in njih življenje “ponosnih samcev”.[/quote]
Se strinjam. Če je že noče imet, zakaj potem odpira temo o tem, kaj moške privlači. Je gej? Saj ne, da me moti, samo fprašam. 🙂
Moram pa rečt, da je vzor točno tega, kar ženske gotovo ne pritegne, tako da je vseeno neka korist od njega.
Še dobro da lahko Marko govori za vso populacijo žensk…. lulz[/quote]
Dandanes še to, da imajo vse vagino, ne morem rečt, kaj šele kaj drugega. :))
Še dobro da lahko Marko govori za vso populacijo žensk…. lulz[/quote]
Dandanes še to, da imajo vse vagino, ne morem rečt, kaj šele kaj drugega. :))[/quote]
No torej si preberi še enkrat svoj prispevek oz repliko na Senzo in se focni 🙂
Dandanes še to, da imajo vse vagino, ne morem rečt, kaj šele kaj drugega. :))[/quote]
No torej si preberi še enkrat svoj prispevek oz repliko na Senzo in se focni :)[/quote]
Saj sem vedel, da se bo nekdo obesil na tisto besedo “ženske”. Si pa res pozoren. 🙂 Sam razlikujem med žensko in deklico. Da se dopolnim.
Posebej zate marihuanca, da se boš še razpočil na koncu (če se že nisi od vse tegobe).
Povej mi, so tvoja dognanja sad gostilniških tračev? Sigurno se najdejo takšni in drugačni ljudje, ampak da bi vsepovprek na svoje slepo oko vrgel v en osamljen koš….to ne gre tko.
Zakaj misliš, da ženska ne more zadržati moškega? Zaradi njegovega nagona po iskanju naslednje žrtve? Ženske smo z moškimi toliko časa dokler nam ustreza. Me se odločamo o tem, me smo tiste ki odidemo, morda že veliko prej, samo moški še cinca do konca, preden se dokončno pobere. To je en možen scenarij. Ti je všeč?:) Lahko se pa najdeta dva, ki se zavedata, da je lajf dajanje in sprejemanje ter se oba trudita s svojimi prispevki, da je na koncu sožitje prav prijetno.
Meni ste moški zakon. Sploh ni neke hude panike glede karakteristik, da bi sovražila cel moški rod (recimo v stilu kot ti ženskega, izvzemši tvoja posesivna mati). Z vami se je enostavno ujeti, ker ste predvidljivi in sledljivi. Kot neke sorte kužki, zvesti svojemu prijatelju:). Ti je všeč to? No, lahko bi rekla drugače in sicer, da ste moški prijetni in nenadomestljivi sopotniki na vlaku življenja. Pa ne mislim zgolj v reproduktivnem smislu, kar se ti ravnokar plete po glavi (te čutim a veš), ampak tako…v vseh možnih pogledih, kot jing in jang. Smo si različni, a vendar nerazdružljivi. Tebi to ne more biti blizu, ker tega nisi nikoli okusil (odnos mati-sin je nekaj drugega, je že posledica neizpodbitnega vzroka o združitvi). Samo tvoja mati ni znala nadaljevati odnosa z moškim, uteho je poiskala v tebi. Ampak dobro, to je že čisto drugo izpirjeno poglavje, ki ga ne mislim odpirati, da ti ne nakopljem dodatnih ran. Samo še nekaj tebi v razmislek…kaj ti je mati dala? Kaj je tisto “inteligentno”, kar te je naučila?
Veš, kako je v tujini? Kot prvo so kulturološke razlike. Ni treba iti daleč, da to opaziš. Saj je čisto fletno, za tisti čas dopustovanja, ampak zakaj misliš, da vsaka Slovenka išče Johnnyja v tujini? In povrh vsega še trdiš, da ni kos pecanju, ker je stereotip o lovcih premočan? Ojoj, vidim da ne razumeš ravno te definicije moškega lovljenja. To recimo pomeni, da ženska ni lahka in da ne bo prvemu razkrečila svojih nog, ampak bo opazovala. Ko bo prišel pravi, bo tudi sama pokazala vse svoje adute in osvajalske tehnike privabljanja. Zakaj bi ženske to počele z vsemi? Čas je dragocen, tebi ne? Aja, tebi se čas vleče, dogodki se ti vrtijo po ustaljenem materinem redu. Zeh.
Slovenke nismo kmetice. Postavlja se vprašanje, če si ti kmet, kljub temu, da živiš v mestu? Je to sploh kakšna prednost, če ne izkoristiš nobenih potencialov?
Nauk zgodbe: prvo doživi kaj na lastni koži, ne zaupaj neznancem za šankom, ki si te privoščijo s pripovedkami in dej enkrat že alkohol iz telesa, ko pišeš na mon. Pa da vidimo kolk jajc je v tebi, ko si trezen.
S kakšnim namenom si pa ti tukaj? Daj sebe enkrat za spremembo analiziraj…[/quote]
Kdo pa pravi, da tega ne počnem?
Glej, to pritoževanje, kako se vedno samo “uni ta drugi” vtikajo v življenja drugih in kako vedno samo “oni” nekoga v nekaj (svojega) prepričujejo, je že malo glupo, a se ti ne zdi? Bi še razumela, če bi bilo upravičeno, se pravi, da bi res vedno samo “ena stran” ” to počela, ampak… Sam veš, da ni res.
Slovenke sploh ne veste kako dobro se vam godi. Se neprivlacnim Mojcam brez rezervnih gat, kaj sele sluzbe, pa ceprav le na internetu, pumpa ego mnozica fukotoznih Janezev, ki potrebe po interakciji z zenskami, da ne omenjam seksu, ne uspe potesiti kako drugace. Pa so lahko samski ali vezani, lol. V okoljih, kjer je interakcija z zensko dostopna za drobiz, se podobno dogaja le najbolj privlacnim zenskam. Pa se te se potem morajo sprasevati, kako izbranca zadrzati.
Sicer trdim, da Slovenka ni slaba izbira v primerjavi s svetovno konkurenco za skupno zivljenje. Da bi pa kdo v Slovenijo prihajal na sex turizem, no, ta mora biti pa res za luno.
Forum je zaprt za komentiranje.