Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj mora imeti moški, da je pravi moški?

Kaj mora imeti moški, da je pravi moški?

Sami eno in isti komentatorji.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 10.12.2021 ob 12:06

wd40a148, 10.12.2021 ob 11:57

Replika54g1, 10.12.2021 ob 11:48

wd40a148, 10.12.2021 ob 11:27

Replika54g1, 10.12.2021 ob 10:59

wd40a148, 10.12.2021 ob 10:50

Replika54g1, 10.12.2021 ob 10:47

V bistvu osnovno zmožnost preseči samega sebe in ne videti samo sebe in svojih potreb.  Osnovna “funkcija” moškega je zaščitniška, ne egoistična.

eeeh…. jah… funkcija moških kot začitnik je do nadaljnega nepotrebna in ukinjena.

Sploh ni res. Res je pri samskih, kakor hitro si pa v paru, imaš da zaščtitiš “svojo” žensko (in družino) pred neprijetnostmi in nevarnostmi.

Mnja… odkar je te zadeve prevzela država, nimaš niti pravice do samoobrambe več… ne glede na spol, čeprav ženskam se še malo skoz prste pogleda.

Se pravi, če bi “tvojo” žensko nesramno napadel en pijanec, jo s svojo težo zrinil v kot in jo nadlegoval, bi ti prekrižal roke in gledal, ker se nimaš pravice vmešavati?

Kar se mene tiče, z veseljem plačam vsako kazen zaradi “prekoračene samoobrambe” , z nasmehom in dobro voljo – če vem, da  je agresor kasiral, kar si je zaslužil.

Verjetno bi jo. Ampak ne glede na to- poglej medije, pri nas so barabe zaščitene, kriminalci… Kazni za navadneže pa niso petdeset evrov ampak gredo v desetine tisočev in zapor. Napisal bom nekaj, kar se ti bo mogoče zdelo čudno in nevredno vsakega tapravega dedca. Najboljša obramba so dobre superge in tekaška  kondicija. Mogoče še glasna sirena, potem se pa počasi neha.

To itak. Vedno se je najbolje izogniti nasilju, superge so zakon.

Ampak pride situacija, ko ne moreš.  O kakšnih desettisočih evrov za eno na gobec pa res še nisem slišala.

Ja, računaj počeno čeljust in par zob .Sem imel sodelavca ki je plačeval kar nekaj let, ker se je šel boksarja v gostilni.

wd40a148, 10.12.2021 ob 12:40

Ja, računaj počeno čeljust in par zob .Sem imel sodelavca ki je plačeval kar nekaj let, ker se je šel boksarja v gostilni.

Uh ja. To pa ja. Sem bolj mislila na plav uč in počeno ustnico.

Kaj mora imeti moški, da je pravi moški?

– samozavest, karizmo (karizma ni enako lep videz), razgledanost, inteligentnost, smisel za humor, nadodličen v posteljnih (in izven posteljnih tudi) aktivnostih, moralne vrednote, smisel za komuniciranje, nekonflikten karakter, imeti službo, avtomobil (nisem napisala kakšno službo in kakšen avtomobil), spoštovanje do vseh žensk, sposobnost da zna popolnoma poskrbeti zase. Morda bi našla še kaj, ampak v osnovi takole.

No zame osebno, da je zvest in predan ter svoji ženski daje svojo podporo, torej če se gre za njo pa ji nekdo drug skuša otežit lajf in ji kaj vsiljuje, jo omalovažuje itd itn, mora on svojo oporo dat svoji ženski in ne tej drugi osebi! Nikdar ne sme potegnit z drugo osebo ko se gre za njo. Pika konc! Tu ni kompromisov, ker to je izdaja, izdaja mene (pa če bi se šlo za varanje ali da daje podporo drugi osebi, ko se gre zame)

Potem da se mi odpre in mi govori o sebi takem kot nje-nobenih laži, te me ne zanimajo, resnica pa zelo! Torej da se ne skriva pred mano ampak se mi preda ves!

Včasih so imeli pravi možakarji tri in več otrok, lahko tudi vsakega otroka z drugo žensko….., veliko hišo, da so vsi složno živeli v njej, dons pa še kakšen vikend na morju, tako nekako na kratko… Pravi moški v današnjem času so samo šejki.., ker imajo oni komando nad ženskami, ne pa ženske nad njimi, kot  to doživljamo v zahodnih državah ampak jst sem vseeno za zahodno varianto brez dominacije  posameznika v vezi.

Pravi moški? Simpl, moj mora bit 🙂

Hrbtenico…ta, cigar mnenje odpihne prva sapica, aa, no go.

Pa ja, inteligenco,  tisto zdrave kmecke sorte, dobro srce, humor…saj ni treba veliko?

Za vsakim uspesnim moskim stoji zena.

Kapetan, 10.12.2021 ob 22:48

Za vsakim uspesnim moskim stoji zena.

Če si uspešen in bogat, imaš kešpičk, ki bodo stale za teboj celo morje. Dajte no ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close