Kaj mora imeti moški, da je pravi moški?
Zanimivo vprasanje, 10.12.2021 ob 10:31
Pamet, biti custven,a ne cmerav ,smisel za humor, dober videz zame, dovolj dobrega luleka pa tehniko,dovolj denarja za udobno zivljenje brez tovrstnih skrbi
Fiona795, 10.12.2021 ob 10:41
Samozavest, smisel za humor, , stabilno financno stanje….
Ja, nisi pravi moški, če ne morejo babnce na tvoj račun živet. Kajneda?
Če bi ženskost definirali kot to, da so ženske lepe in fukabilne, pa jok in stok. Hinavske babe!
Replika54g1, 10.12.2021 ob 10:59
Sploh ni res. Res je pri samskih, kakor hitro si pa v paru, imaš da zaščtitiš “svojo” žensko (in družino) pred neprijetnostmi in nevarnostmi.
Mnja… odkar je te zadeve prevzela država, nimaš niti pravice do samoobrambe več… ne glede na spol, čeprav ženskam se še malo skoz prste pogleda.
Lepo in zaželeno je, če ima: moralo, poštenost, neomajnost, iskrenost, spoštovanje, smisel za humor, da je nezavisten, nneškodoželjen, brez debele zdravniške kartotete ali psihiatričnih obravnav, da skrbi za osebno higieno in svojo urejenost v mejah normale seveda, da je nekadilec, ljubitelj neekstremnega športa, finančno neodvisen in da zna ravnati preudarno z denarjem, da nima kakšne finanče odvisnoti iz naslova tveganj, pa na koncu še dolžino penisa v erekciji med 15 in 18 cm , nič manj in nikakor ne nič več 🙂
wd40a148, 10.12.2021 ob 11:27
Mnja… odkar je te zadeve prevzela država, nimaš niti pravice do samoobrambe več… ne glede na spol, čeprav ženskam se še malo skoz prste pogleda.
Se pravi, če bi “tvojo” žensko nesramno napadel en pijanec, jo s svojo težo zrinil v kot in jo nadlegoval, bi ti prekrižal roke in gledal, ker se nimaš pravice vmešavati?
Kar se mene tiče, z veseljem plačam vsako kazen zaradi “prekoračene samoobrambe” , z nasmehom in dobro voljo – če vem, da je agresor kasiral, kar si je zaslužil.
Replika54g1, 10.12.2021 ob 11:48
Se pravi, če bi “tvojo” žensko nesramno napadel en pijanec, jo s svojo težo zrinil v kot in jo nadlegoval, bi ti prekrižal roke in gledal, ker se nimaš pravice vmešavati?
Kar se mene tiče, z veseljem plačam vsako kazen zaradi “prekoračene samoobrambe” , z nasmehom in dobro voljo – če vem, da je agresor kasiral, kar si je zaslužil.
Verjetno bi jo. Ampak ne glede na to- poglej medije, pri nas so barabe zaščitene, kriminalci… Kazni za navadneže pa niso petdeset evrov ampak gredo v desetine tisočev in zapor. Napisal bom nekaj, kar se ti bo mogoče zdelo čudno in nevredno vsakega tapravega dedca. Najboljša obramba so dobre superge in tekaška kondicija. Mogoče še glasna sirena, potem se pa počasi neha.
wd40a148, 10.12.2021 ob 11:57
Verjetno bi jo. Ampak ne glede na to- poglej medije, pri nas so barabe zaščitene, kriminalci… Kazni za navadneže pa niso petdeset evrov ampak gredo v desetine tisočev in zapor. Napisal bom nekaj, kar se ti bo mogoče zdelo čudno in nevredno vsakega tapravega dedca. Najboljša obramba so dobre superge in tekaška kondicija. Mogoče še glasna sirena, potem se pa počasi neha.
To itak. Vedno se je najbolje izogniti nasilju, superge so zakon.
Ampak pride situacija, ko ne moreš. O kakšnih desettisočih evrov za eno na gobec pa res še nisem slišala.
mijav mijav, 10.12.2021 ob 11:59
a to mora biti “njegova ” ženska, ker sicer pa ni treba reagirati?
Ne, vsak bi moral.
Jaz sem enkrat posredovala pred eno diskoteko, oziroma za njo, kjer je ena punca jokala, (njen??)pijan fant se je pa drl nanjo in jo odrival v kante za smeti. Sem jo zagrabla za roko in odvlekla stran, preden se je bimbo zbrihtal. Jaz ne morem iti mimo, še za maltretirano žival ne, kaj šele za človeka.
Anonimno 5009, 10.12.2021 ob 12:17
Saj smo v dobi feminizma in enakopravnosti. Ščiti se sama, saj vedno pravite, da ste sposobne. Torej…?
Saj se. Obenem ščitim tudi vse “moje” ali pač šibke, ki jih kdo nadleguje.
Tudi če kdo napade otroka, ali žival, ne bom čakala moškega, ampak bom posredovala.
Enako pričakujem tudi od mojega moškega, če je zraven, brez pardona.
Ok , tale debata o zaščiti je šla predaleč, gotovo so še drugi atributi moškosti, tale je samo eden izmed.
Forum je zaprt za komentiranje.