Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj MON_ovke prenesejo ☺

Kaj MON_ovke prenesejo ☺

Ah, s tem bi kvečjemu pregnala krivičnost, da se briše nekaj s čimer se ne strinjam, da je bilo izbrisano – to je težava, če čveka ne bi bilo, se to ne bi dogajalo.[/quote]
Bi se, bi se. Nekje drugje.[/quote]
Seveda se bi. Ta čvek s samo-ukinitvijo ne bo ukinil krivice v svetu.

Zakaj potem tako dolgo traja da napišeš? :)[/quote]

Jahh … da napišem pa res traja nekoliko dlje.

No ja, kakorkoli, upam, da si nihče izmed MON-ovcev ni privoščil kakšnega greha z “Margotko” v svojih mislih, ker lahko da imam tudi v zvezi s tem kakšne slabe novice :)) Mogoče je nekoč imela antilopa prav?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tudi mene ne. Razen, če imam zelo slab dan. :))[/quote]

Mene tudi ne, vsak ima pravico do svojega mnenja, pa naj bo še tako v nasprotju z mojim…vem, da se velikokrat motim..:))

Tudi mene ne. Razen, če imam zelo slab dan. :))[/quote]

Mene tudi ne, vsak ima pravico do svojega mnenja, pa naj bo še tako v nasprotju z mojim…vem, da se velikokrat motim..:))[/quote]

100 ljudi – 100 čudi …
Bolj ste nori, bolj je zabavno …

V primeru smrtne resnobe tu vmešanih, bi bil ta čvek neskončen dolgčas . Tega pa mislim, da skoraj prav nobeden noče …
Res, da so določeni komentarji vseeno takšni, da nekateri pisci verjamejo v svoj lasten neskončno objektiven pogled na problem … pa naj … mislim, da ima vsak svojo resnico in je njihov neznosen trud popolnoma neuslišan … sorry, tako je to …

Na žalost večine v tej državi ima kljub vsemu še tu in tam kdo svojo lastno glavo za razmišljanje …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close