Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj mislite o roza oblačilih na moških?

Kaj mislite o roza oblačilih na moških?

Moški v roza srajci. WOW! Lepo, zares LEPO.

Obstajajo sicer redki moški, ki jim roza barva pristaja, in ti so ” ta pravi dedci”, temnolasi in z lepo urejeno bradico, navadno.

Roza ni enaka drugi roza barvi.
In stvar je v tem ,kako znaš nositi stvari ob določenih situacijah.

Če se znaš obleči z okusom potem ok,če pa si kot nek perverzni osladnež, ki je vedno samo v oprijeti pink majici, je pa problem,kako te potem gledam.
Sama barva_pa zakaj ne?
Da ti je le všeč in če ti še lepo poudari oči, je lahko zelo zanimiva izbira.

Kaj mislite o moškem, ki pride na zmenek v roza T shirtu s potiskom Hello Kitty?
Je to ok?
😉

Se strinjam. Spodaj pa svetlo sive elegantne hlače kaj češ lepšega mmm

Jaz jih ne ocenjujem, mi je vseeno kaj nosijo. Sem odgovorila na vprašanje avtorja (upssss le kako si drznem 😉 ti pa ljubosumna kot si pa spet mene not zvlekla, ki nisem tema teme.
Moški v roza srajčki je metroseksualec in taki so povečini prikriti geji ne pa moški v pravem pomenu besede.
[/quote]

Zanimiva logika. Eni imajo res hud domet.

No, jaz si mislim, da jim je pač všeč mešanica elektromagnetnega valovanja valovnih dolžin 400 in 700 nm. Zakaj jim je všeč, je najbrž stvar izkušenj/okolja. Ampak glede na to, kako razmišlja citiran osebek, sem prepričan, da če kdaj nase vrže kakšno rjavo stvar, je sigurno možača.

Zanimiva logika. Eni imajo res hud domet.

No, jaz si mislim, da jim je pač všeč mešanica elektromagnetnega valovanja valovnih dolžin 400 in 700 nm. Zakaj jim je všeč, je najbrž stvar izkušenj/okolja. Ampak glede na to, kako razmišlja citiran osebek, sem prepričan, da če kdaj nase vrže kakšno rjavo stvar, je sigurno možača.
[/quote]
Ne, to so zgolj določena dejstva o metroseksualcih. Prilimane slike kažejo tipično podobo le teh.

Možačam so všeč poženščeni mošķeci. Nisem jaz tista, maš pa par drugih tu hehe..
Rjave pa ne nosim.

Kera užaljenost dolocenih ker mi roza barva na moskem spolu ni vsec hahhaa..

Ne, to so zgolj določena dejstva o metroseksualcih. Prilimane slike kažejo tipično podobo le teh.

Možačam so všeč poženščeni mošķeci. Nisem jaz tista, maš pa par drugih tu hehe..
Rjave pa ne nosim.

Kera užaljenost dolocenih ker mi roza barva na moskem spolu ni vsec hahhaa..
[/quote]

Zamenjala si dejstvo z mnenjem. Nimam biti za kaj užaljen, ker ne nosim roza barve, ker mi ne potegne, tudi na ženski sicer ne, me pa presenečajo nasprotujoče si izjave in “vsevednost” ljudi na tem forumu, v tem primeru konkretno tebe. Pa zbegan sem, ker ne vem, ali roza barva po tvoje pomeni, da je homoseksualec, ali le ne maraš te barve na moških. Ali oboje. Ali je celo eno posledica drugega. Me sicer niti ne zanima, ker se s tako marginalno temo ne bom ukvarjal, samo napišem, ker sklepam, da s svojim nejasnim pisanjem in nepravilno rabo besed begaš druge.

Zamenjala si dejstvo z mnenjem. Nimam biti za kaj užaljen, ker ne nosim roza barve, ker mi ne potegne, tudi na ženski sicer ne, me pa presenečajo nasprotujoče si izjave in “vsevednost” ljudi na tem forumu, v tem primeru konkretno tebe. Pa zbegan sem, ker ne vem, ali roza barva po tvoje pomeni, da je homoseksualec, ali le ne maraš te barve na moških. Ali oboje. Ali je celo eno posledica drugega. Me sicer niti ne zanima, ker se s tako marginalno temo ne bom ukvarjal, samo napišem, ker sklepam, da s svojim nejasnim pisanjem in nepravilno rabo besed begaš druge.
[/quote]
Sklepanje ni vedenje ;)..
Jaz pa sem dejansko preucevala delovanje ljudi, umov.. in lahko mirne duse pisem o dolocenih dejstvih. Pa to ni moja vsevednost, kot mi skusas podtaknit, jasno namrec zapisem povečini.
Jaz pa nisem tema teme. Avtorju povej le to kaj si mislis o moskih v roza oblacilih, mene ne rabite not vpletat, ker o meni ne sprasuje hehe…
Sem tudi ze povedala svoje mnenje tako o roza barvi na moskih kot o roza barvi.

Do pred 80 leti je bila roza moška barva. Kaj vse naredi marketing!

Če hoče bit tip v roza, zakaj pa ne? Že od rojstva serjejo s tem barvam – za punčke so celi oddelki s cunjami roza, fantki pa smrdijo! Sama sem večinoma v črnem in vidim, kako so ljudje omejeni (kot zartrose na primer), analizirajo ljudi po barvi. To da imam pa pod črno samorogove roza gate ali pa nogavice pa noben ne vidi. 🙂

Če ima na poletje kakšen zagorel tip roza polo majčko, tisto prav živo je to zelo seksi.
Tudi pod poslovno obleko sem že videla roza srajco. To seveda nosijo zelo samozavestni moški.
Pustimo zdej nogavičke roza, pa rokavice roza, šali roza.Tega nihče ne nosi.
Nosijo pa majčke in srajce.
Sam res ima to na sebi vedno moški, ki mu ta barva pristoji.

Za polet npr kakšna roza oprijeta majca, pa svetle kavbojke, čist ok.
Moj takih barv ni nosu, pa sm ga prepričala. Zdej ima npr poletnih majc vse žive barve: roza, rumena, rdeča…

pravijo, da si samo pravi moški upa obleči roza oblačila, …

Avtor, samo 2 možna odgovora sta. Ali si copata, ker pustiš da te ženska oblači, ali si pa gey. Seksi moški v roza majčki pa sigurno nisi, pa če se še tako tolažiš

Ad hominem name spet, saj nisem edina ki pravi, da roza ni za moske hehe.. Kaj pa misliš o osebi, ki pravi da je crna barva le za pogrebe? Ceprav je to elegantna, sexy barva pa v poslivnem svetu, ne v pogrebnih zavodih, dosti zaželhena barva.
Pa avtor jasno sprasuje, kaj si mislimo o moskih, ki nosi roza barvo. Ce vam moje mnenje ni vsec to nima veze z mano ;)..

Sicer ce nisi vedela imeti meje pomeni svobodo, brezmejnost pa ego.

občutek imam, da me je s časovnim strojem zaneslo 50 let nazaj

če je edini način, da se moški počuti moškega tako, da ni oblečen v roza barvo, potem ima sam problem z moškostjo in svojimi prepričanji

moškega ne določa barva cot, izbira poklica ali interesi v življenju…..

Bo držalo ja. Njegovo obnašanje pove o njemu. Tukaj se pa bere da je sama barva edino merilo kolk je nekdo moški. Vsak po svojem počutju. Kdo smo da bomo obsojal nekoga ki mu je všeč nekaj drugega. V Sloveniji pač tko je. Po raznih drugih državah se ne ozirajo na to kaj kdo obleče, tud če v bolj opazne barve, se ne spotikajo v to. Živijo u izi.

Vov, nisem pričakoval, da je dejansko komu to všeč. Nisem iz središča mesta in okrog so me imeli za” topli čale sale” varjanto človeka, ker sem mu baje podoben v fris. Nekoč ena luštna punca, danes sva zaročena, me je hotela vprašat za telefonsko prej, pa je mislila, da sem gej in skupaj z moškim. Kasneje je ugotovila, da je ta moški moj brat in ne moj partner in da nisem gej:D

Komedija vglavnem.

Vsak ma svoj pogled. Men deluje zamorjeno, sem omenila samo in mi ne sede. Nisem tema debate in če ti ne pašejo moji odgovori me po ovinkih tkole ne zasmehuj. Ker sem slučajno odprla tole spet in nisem mogla verjet…Kaj si misliš o osebi, ki ji je črna barva za pogrebe. Tud ti druge hočeš zasmehovat na tak način. Če ti nisem kul lahko preskočiš moje odgovore.
Vsak ma svoje poglede na situacije in vse ostalo.
[/quote]
In crno barvo omenjas, ker sem jo jaz predhodno omenila kot sexy 😉
Jaz nikogar ne zasmehujem mimogrede, ce tako to cutis pa nimam kej ;)..

In crno barvo omenjas, ker sem jo jaz predhodno omenila kot sexy 😉
Jaz nikogar ne zasmehujem mimogrede, ce tako to cutis pa nimam kej ;)..
[/quote]

Ok pol rešeno. Napisala sem mal hecno samo za pogrebe in določena beseda res spremeni stavek in obrne na glavo. Učas berem celo temo, včas ne in izpade mogoče v tvojih očeh da se ponavljam al hočem neki ne vem kaj izpadet in pa to sploh ni tko. Črno bi izpostavla v vsakem primeru in nisem sploh namerno tko napisala. Če mava pa velikrat isti pogled glede česa pa ga mava. Tko da ne jemljem od nikogar besed al karkoli. Pomen pač da mamo iste poglede glede določenih situacij. Mene lohk citiraš če name leti, nič narobe če me 🙂

Ok pol rešeno. Napisala sem mal hecno samo za pogrebe in določena beseda res spremeni stavek in obrne na glavo. Učas berem celo temo, včas ne in izpade mogoče v tvojih očeh da se ponavljam al hočem neki ne vem kaj izpadet in pa to sploh ni tko. Črno bi izpostavla v vsakem primeru in nisem sploh namerno tko napisala. Če mava pa velikrat isti pogled glede česa pa ga mava. Tko da ne jemljem od nikogar besed al karkoli. Pomen pač da mamo iste poglede glede določenih situacij. Mene lohk citiraš če name leti, nič narobe če me 🙂
[/quote]
Ni se šlo za barvo sploh pa niti nisem zate nič slabega mislila, le tisti ki je mene izpostavila, sem dala kot primer to s črno barvo ali pa druge, ki jim roza na moških ni všeč, da se vidi, da je zgolj ad hominem name ;)) nič drugega. Ker če bi se šlo za mnenje bi še koga drugega pošinfali ne le moje;)

rad bi te videl v roza, odpiši mi tu

Ni se šlo za barvo sploh pa niti nisem zate nič slabega mislila, le tisti ki je mene izpostavila, sem dala kot primer to s črno barvo ali pa druge, ki jim roza na moških ni všeč, da se vidi, da je zgolj ad hominem name ;)) nič drugega. Ker če bi se šlo za mnenje bi še koga drugega pošinfali ne le moje;)
[/quote]

Ok super pol ja kot primer razumem zdj 🙂 Če bo odgovoru kej nazaj bomo vidl 🙂 Ja je blo nate ad hominem se je vidl. Ubistvu pa samo tvoje videnje na moške o roza majici. Saj se znamo zmenit če se hočemo 🙂 Ja zadnji stavek tud drži.

[img]https://3.bp.blogspot.com/-aJEM8kuY-g4/XA0kgjwnahI/AAAAAAAAPHA/Hipl_5uMvfgFSUxWXYYd835Hsv_py36tACLcBGAs/s1600/14681605_572689366252384_393797609746295080_n.jpg[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close