Kaj mislite o ograji?
Jaz nič ne pravim, da se ti mora kdorkoli smiliti.
Le logike ne vidim v tem, da se ti živali smilijo, ko umrejo, saj za tvoj kos mesa prav tako mora žival umreti. Ob tem pa s kupovanjem mesa podpiraš klavniško industrijo in rejenje živali na precej krut način.[/quote]
Kako pričakovan odgovor…
Glej perjato, dokler bo še naprej več kot 90 % folka mesojedcev ne boš ti kot vegetarijanec nobene žvali rešil. Če ne boš ti kupu tistga mesa v trgovini ga bo pa kdo drug vzel. Tud tisto posiljevanje krav v hlevu, da sproducirajo več mleka ne boš zaustavu. Samo za to bi ti mogu že vegan bit ne samo vegetarijanec 🙂
Jah simple je. Meni se smili žival tik pred zakolom, zaprta v kšnem kontejnerju, škatli, takrat priznam, da bi jo tudi sam želel rešit. Potem, ko je že zaklana in zrezane na kose pa jaz vidim samo še kos mesa. In ljudje smo že od nekdaj bili mesojedci, lovili, pobijal živali čez dan, da smo si lahko zvečer prpravl pojedino. Kar od enkrat folk začel mešat v to neka čustva, ne bom jedel mesa, smili se mi žival, gleda kos mesa na krožniku in se joka, ko otrok. Ne vem no…
Meso je užitno, zato ga ješ in ne zato, ker sovražiš živali, ali jih rad gledaš v neubogljenem položaju. Jst nobenih čustev ne mešam v to, pa sem si ziher pogledal več videjev na to temo kt ti, pa call me a sociopat, če ti paše. Meni pa so še vedno večji norci tisti, ki vrednotijo življenje živali več od življenja človeka…in ponavadi so vsi vegetarijanci/vegani 🙂
Rastlinske beljakovine so kvalitetnejše. Ali pa vsaj sirotkine.
Kot drugo, pa se mi zdi neumno čakat na večino in se prilagajat večini, saj večina sploh ne razmišlja s svojo glavo, ampak le sledi nekemu družbenemu mnenju in splošnim navadam.[/quote]
Mja, to tud na Herbalajfu pravjo. Opažam, da večina ljudi sploh nima pojma kaj je.
Forum je zaprt za komentiranje.