Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj mislite? (laganje)

Kaj mislite? (laganje)

Ne vem, o kakšnih filmčkih in o kakšnem teženju pišeš. Tudi jaz rad žensko bolje spoznam, preden do česarkoli pride med nama, ampak da lahko do začetka spoznavanja sploh pride, mora prvo priti do kontakta. Do kontakta pa ponavadi pride tako, da moški pristopi. To nima veze s pametjo ženske, to je enostavna logika. Moški pristop ni nujno teženje in ni nujno primitiven. Imam občutek, da se samoprepričuješ, da je s pristopanjem nekaj narobe, ker pač sam nimaš poguma za to. Me prav zanima, kje ti sploh spoznaš kakšno žensko.[/quote]

Super, sem vesel zate. 😉 Glavno, da je strategija uspešna, če je, potem nas menda niti drugi ne zanimajo več toliko, kje, kako in če spoznavajo ženske. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In kako bi on po tvoje to videl? Ko bi imela otroka skupaj, bi on imel samo še en razlog več, ker bi kot par z otrokom bila zanj še bolj pomembne, ljubosumje pa s tem toliko večje. Človek se ne bo umiril, če verjame, da si ti kriva za njegovo počutje. Kakor pišeš, zgleda tako, kot da on tebe krivi (ker govoriš z drugimi). Dokler bo iskal krivdo pri, sta na poti, kjer bo stanje le še slabše.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ceneno izmikanje nekoga, ki diskreditira nek način. Domnevam, da alternative nimaš in da je najbrž tudi uspeh ničen.

Popravek:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Namenjeno matjažku, kajpak.

Idealen čas za otroka….samo da on razmišlja, da boš potem priklenjena nanj oziroma, da boš težje odšla. Samo moje mnenje.

Prebral sem le prvi post, ostale zgolj preletel.

Mislim, da si avtorica želi nekoga ob sebi komur bo lahko zaupala, s komer se bo lahko pogovarjala o vseh stvareh kar se ji zgodijo, ker si želi z njim neko čustveno povezanost, nekoga komur bo lahko zaupala svoje dvome, strahove in tudi lepe trenutke, ki se ji bodo zgodili, ko ne bo z njim in bi jo oseba na drugi strani razumela.
Na drugi strani je nekdo, ki ima nizko samopodobo zaradi stvari, ki so se mu zgodile v življenju (otroštvu) in mu je čustvena bližina tuja zato ga njene izpovedi plašijo in se na njih odzove kot na grožnjo. Oz v vsakem njenem stiku z nasprotnim spolom vidi nevarnost, zato tako burno reagira, ker to razume kot, da mu nekdo krade nekaj vrednega. Posledično želi imet stvari pod kontrolo kar pomeni, da bo njej “predpisoval” kaj sme in kaj ne sme, vse bolj ji bo omejeval stike z drugimi ljudmi zgolj zato, da se bo sam počutil varnega. V končni fazi to vodi v osamitev “ljubljene osebe”, popolno kontrolo nad njo, kar ni nič drugega kot posesivnost. V primeru kršenja njegovih pravil lahko postane tudi (z leti) fizično nasilen – sedaj je samo verbalno agresiven.
Otrok bo tu še povečal prepad med njima, ker bo on otroka dojel kot orodje s katerim jo lahko bolje obvladuje, ona bo z otrokom čustveno povezana, on se bo počutil še bolj odrinjenega, osamljenega….

Predlagam, da si poiščeta pomoč, če je on ne bo želel… beži od njega dokler imaš še možnost.
Laganje in prikrivanje ni nikakršna rešitev.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se podpišem pod tvoje sporočilo in bi samo dodala.

To ni nobeno razmerje, to je naravnost psihično trpinčenje (tu je ljubosumje in huda posesivnost). Če dejansko misliš, da bo po tolikih letih kaj bolje se krepko motiš in če so (ali bodo) otroci posredi se bo zadeva samo stopnjevala in bo le hujše.

Osebno sem bila v enem takem razmerju, ko sem šele stopala v svet odraslih pa vendar so bile to kar hude izkušnje. Imela sem ogromno prijateljev s katerimi sem se družila in hodila ven pohajat. Takrat sem spoznala fanta, ki sem mislila da je človek na mestu pa je bilo vse drugo kot to. Zaradi njegovih izpadov sem odnose s prijatelji postavila na stranski tir in počasi so se naši odnosi ohladili, čez čas pa to ni bilo več to (tako kot nekoč) in so se skrhali. Šele, ko sem ostala brez prijateljev sem spoznala, da se nimam komu več potožit, ko sem mela kake težave ali probleme. Spoznala sem, da sem postala ujetnica in da so me začele stvari zelo, zelo utesnjevati in me dušiti. Doživljala sem take in drugačne njegove izpade, dokler mi nekega dne ni prekipelo in mu rekla naj se pobere ven iz stanovanja. Tisti moment se ti zdi, da se ti svet podira (sploh ko se zaveš, da si sam in ni nikogar, da bi se potožil). Danes si lahko rečem hvala bogu, da se je to vse skupaj razdrlo in ti lahko samo povem, da ni vredno vztrajat v takem psiho razmerju, SPLOH PA NAČRTOVAT OTROKE!
Če in ko bodo otroci se tak tip človeka (pa naj si gre za moškega ali žensko) zaveda in čuti nevarnost, da ne bo izgubil samo ene osebe ampak celo dve. Zato pa nekateri na vse pretege si želijo imet otroka, da bi partnerja zavezali k sebi in tako temu rečemo da rešujejo svoje razmerje z otrokom, ki na dolgi rok je polomija, sledijo pa solze, hude in neusmiljene bitke na sodiščih.

V razmerju morajo bit iskrenost, razumevanje, spoštovanje osebe take kot je in je ne spreminjat. Če te tvoj partner ne more sprejet in pustit svobodo v določenih stvareh bi jaz lepo odkorakala proč, oziroma mu spakirala kufe pa ciao skozi vrata!

Ljudje smo si različni in vsekakor, da bi naletela na osebo, ki te bo vredna in boš z njo uživala ne pa trpela!

spat pejte … polna luna je in trapate ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pojdi in si malo odpočij od celodnevnega dela na Monu! Alo sedaj pa v posteljo, ker je ura, ko čarovnice udarijo ven! 🙂

Pojdi in si malo odpočij od celodnevnega dela na Monu! Alo sedaj pa v posteljo, ker je ura, ko čarovnice udarijo ven! :)[/quote]
emmm … podtikaš svoja gnila jajca!! 24 ur skupaj me ni bilo tukaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pojdi in si malo odpočij od celodnevnega dela na Monu! Alo sedaj pa v posteljo, ker je ura, ko čarovnice udarijo ven! :)[/quote]
emmm … podtikaš svoja gnila jajca!! 24 ur skupaj me ni bilo tukaj ☺[/quote]

Lažeš? Ali si tako dementen al si pa totalen UFO?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close