Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev kaj mislite-imam dovolj zrel razlog za na bolniško?

kaj mislite-imam dovolj zrel razlog za na bolniško?

Zardi težav s sranjem še ni nobena prehitro rodila in posledično ni bili potrebno otroka 30 dni negovati v inkubatorju.

in ti si seveda kompetentna, da oceniš zdravstveno stanje
ja seveda….

hello

resnično ti verjamem da imaš težave vendar ti teh težav na forumih ne morejo rešit kvečjemu te ozmerjajo in se dobesedno afnajo iz tebe zato pojdi k svoji zdravnici povej problem in bo že ona presodila ali je dovolj zrel razlog za bolniško
srečno in lep pozdrav

provokacijaaaa
Re: kaj mislite-imam dovolj zrel razlog za na bolniško?

24.11.10 13:59
Zardi težav s sranjem še ni nobena prehitro rodila in posledično ni bili potrebno otroka 30 dni negovati v inkubatorju.

res bi bilo bolj pametno če bi se izogibal ozr. izogibala takšnih forumov ker enostavno ti ne gre pogovor na to temo ,ker kot vidimo je gospa povedala svoj problem in nas samo vpraša za mnenje vi pa takoj pluvanje pa o dnarju pa take zadeve mislim človek ostane brez komentarja

lp

Tudi jat sem imela 2 ss kr skupaj, potem zanosila takoj, ker nisem rabila čakat( navodila gin.), bolniško mi zaradi tega ni ponujal, pa sem krvavela, rada pa bi povedala glede ” sranja”, iste probleme, jaz sem se jokala, ni šlo ven, domov sem laufala, imela hemoroide, fisure, operirana glede tega. Priporočam ti da ješ veliko suhih fig, če ti pašejo, pij donat, slive si namoči čez noč v vodo, jej pomaranče, ker delajo drek.

Če misliš, da ne moreš več, idi v bolniško.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close