Kaj mislite glede Julija Cezarja?
Zartrose, 10.08.2025 ob 19:04
prilepi dokaze-tako glede mene kot njega. ne moreš. in to je to.
za viharcem druga skače, jaz nikoli nisem, za nobenim tu. moj ne pa je povzročil, da je brutalno napadal mene kot blatil mojega otroka.
Kaj se po letu dveh spet sklicuješ na dokaze Zartrose? Kdo ti je dolžan ponovno lepit, ko vsi vemo? In so debate na monu trajale več dni ali celo tednov. In ti je bilo vse predočeno. Ne bodi otročja. Si primitivna zgaga na monu takoj za julijem cezarjem in kokošijem.
Anonimno 8070, 10.08.2025 ob 19:12
Kaj se po letu dveh spet sklicuješ na dokaze Zartrose? Kdo ti je dolžan ponovno lepit, ko vsi vemo? In so debate na monu trajale več dni ali celo tednov. In ti je bilo vse predočeno. Ne bodi otročja. Si primitivna zgaga na monu takoj za julijem cezarjem in kokošijem.
nic ti ne ves, zgolj svoje lazi ponavljas neskoncno, tocno tsko je bilo kot je napisala zartrose in nic drugace , ti pa veseli lazi nsprej in upaj da bo 1000 x zapisana laz postala resnica hehe…
Julij Cezar, 10.08.2025 ob 19:06
Zartrose, 10.08.2025 ob 18:54
Julij Cezar, 10.08.2025 ob 18:44
Zartrose, 10.08.2025 ob 18:37
Julij Cezar, 10.08.2025 ob 18:35
Zartrose, 10.08.2025 ob 18:33
nikjer nisem zasledila, da bi to pisal.. ni pa nič novega za mon, da ne znate brat kot piše.
seveda nisem zato tudi kura iz svojih zapiskov tega ne more prilepit, niti viharc ki vztrajno kot kura pise lazi, kot jih je o tebi
ja pa saj..
ni 10 dni nazaj ko sta kura in viharc zdajsno modrivrag hinavila kako sta oh in sploh…viharcu samo napisal kako je tebe matretiral, zalil po zs ko si mu dala kosaro…kura issto…napada pod 1000 vzdevki pod svojim hinavi ….
to sicer nisem videla, ker večino tem ne odpiram, ampak ja, viharc me je napadal zaradi tega.. kura pa je tudi sodeloval v pogromu nad mano..
vem …o tem sem pisal kaksne svinjsrije sta pisala oba s kuro o tebi, na monu pa se prodajata viharc in kurakot dve ocufani svetniski kurvetini….ko ju ne zna skupo bi ju platio hehe
Ne laži Cezar. Viharc kure sploh ne prenese. Torej še manj kot tebe.
Julij Cezar, 10.08.2025 ob 19:22
ko je treba aninimno zgati po uporabnikih sta kurji debil in modroplarna driska usklajeni team….to so dejstva…oba piseta pid žnj niki, itd…gre se zadve najvecji gluperdi v zgodovini mona, dve laznivi, pokvarjeni primitivni kreaturi
Tole poslušaj ..https://youtu.be/YYQ02OP5h00?si=_0hFjH1xcrICT7n6.. top za danes, ko sm se lotla garderobo pucat haha
Julij Cezar, 10.08.2025 ob 19:16
nic ti ne ves, zgolj svoje lazi ponavljas neskoncno, tocno tsko je bilo kot je napisala zartrose in nic drugace , ti pa veseli lazi nsprej in upaj da bo 1000 x zapisana laz postala resnica hehe…
ja, dreko mešalci vedno lažejo in upajo, da jim folk nasede.. jh, pa nja, njim je mon cel svet, meni v real lajfu nikoli nihče kaj takega rekel, kot pišejo tule.. ker enostavno ne znajo prav prebrat, pa iz svoje domene neki bluzijo.. drek mešalci pa drek mešajo, ker rabijo dramo v svojem lajfu..
crazyfrog, 10.08.2025 ob 19:25
Tole poslušaj ..https://youtu.be/YYQ02OP5h00?si=_0hFjH1xcrICT7n6.. top za danes, ko sm se lotla garderobo pucat haha
si hitr zmetala ven vse hehe…ni pa pol ponudlo Arch Enemy kjer poje Alissa…deciver, deciver
Zartrose, 10.08.2025 ob 19:32
ja, dreko mešalci vedno lažejo in upajo, da jim folk nasede.. jh, pa nja, njim je mon cel svet, meni v real lajfu nikoli nihče kaj takega rekel, kot pišejo tule.. ker enostavno ne znajo prav prebrat, pa iz svoje domene neki bluzijo.. drek mešalci pa drek mešajo, ker rabijo dramo v svojem lajfu..
jp….ce ni drame v lajfu jo pa iscejo v virtuali..kot pravijo…v sili hudic muhe zre hehe
Forum je zaprt za komentiranje.