Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kaj mislite bo rebeka prišla naprej ali ne? boste gledali?

kaj mislite bo rebeka prišla naprej ali ne? boste gledali?

Navijam za Rebeko. Men je ona kot osebnost res dobra, pa tudi pesem mi je všeč. Kar se pa tiče kraje-to so najstniške norosti in ne vem kdo od vas ni v najstniških letih naredil kaj neumnega.

Saj ni bilo samo to, čeprav se govori samo o tem. Punca je pač že od nekdaj z vsemi žavbami namazana, doma pa potuha in izpolnjevanje vseh želja. V kraju, s katerim se tako hvali, ni nič kaj priljubljena.

Čeprav se mi pesem ne zdi nič kaj posebnega in Evrosong zadnja leta ni več to, kar je bil nekoč, bom verjetno gledala izbor. Rebeki privoščim čim boljšo uvrstitev, če ji je že uspelo se prebiti do prvega mesta. Moji favoriti na Emi so bili skupina Langa. Njihova pesem je bila bolj evrovizijska in primernejša za Beograd.
Je pa Rebeka energična punca in zelo komunikativna in morda ji bo pa uspelo. Sploh zato, ker tudi ostale pesmi, ki sem jih slišala (odlomke) so letos daleč pod povprečjem, tako da ima Rebeka kar veliko možnosti, da pokaže kar zna.

se podpišem.

da je rebeka kradla je bilo res, res pa je tudi da je to večkrat javno priznala in povedala da ji je zal, da je vse povrnila in da vsak lahko gresi in naj vrze kamen nekdo v njo, ki sam se ni gresil in zacudoa kamna ni bilo, torej vse flavze in opravljivke, ja, ona je gresila in se pokesala in to javno, priznala, kaj pa ve…svetnice, lazete in se pretvarjate se naprej! bruhhhhhhhhhhhh

Punca je energična, iznajdljiva, tudi delovna, lepe postave, dovolj simpatičnega obraza, nima pa karizme, njen glas je brezbarven (in pesem za evrovizijo je obupna, ampak to ni njena krivda) in žal ji na čelu piše “wannabe”.
Žal ni vsestransko nadarjena, čeprav sama verjame, da je.

New Report

Close