Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kaj mislite bo rebeka prišla naprej ali ne? boste gledali?

kaj mislite bo rebeka prišla naprej ali ne? boste gledali?

?

Ne vem. Še razmišljam in se odločam ali naj danes zvečer gledam Eurovizijo ali BB.

Menda bom, pa upam da bo. Mislim, da ima šansko, ker je Rebeka precej karizmatična in pozitivna oseba.

Sem skoraj sigurna da bo, ker jo stavnice za prvi polfine uvrščajo zelo visoko. Kdaj pa bo to po tv?

Danes ob 21h na tv slo2.

Bom gledala in upam, da pridemo naprej.

Odločaš se med BB in evrosongom?

vau.

a prideš men raj cote zlikat?

Ne, ker se mi bo izšlo. Ob 20 bom na POP gledala BB, ob 21 pa na SLo Eurovizjo.

Peglaj si pa sama, lenoba.

Mogoče je karizmatična, mogoče je pozitivna, gotovo pa ni poštena. In pri meni je oplela natančno tisti trenutek, ko sem zvedela, kako je okradla prijateljico in kako je okradla sošolce.

Če je kaj pravice na tem svetu (v glavnem je ni), NE BO prišla naprej.

In jim je pokradla vse štipendije za vsa leta. OMG, ne bi bila rada s teboj v kompaniji. Še na smrtni postelji bi gledala, da česa ne vzamem, kar je tvoje s sabo. Ti si pa sigurno čist idealna.Pa Janša ti je všeč, a ne, pa še Uršika zraven, a ne ko je tolk pridna.

Eh, samba, sploh nisi za žur. 🙂

Glede Rebeke pa: raj ne bi…

Kaj je pa Rebeka komu ukradla?

Komu je Rebeka kradla…sošolcem kaj?? Ma nevem o čem govorite?

S prijateljico je šla na bankomat, ji gledala preko hrbta, da je videla njen PIN, nato pa ji ukradla kartico in z njenega računa dvignila denar.

Pa to je dejansko res ali spet kakšna zmišljena zgodbica?

In zdaj bo ožigosana za vse življenje, od vas, še sreča da jo boli za vas in mene. Pa še prav ima.

Jo je vidla “upam, da ne”.Hihi

Pa to je dejansko res ali spet kakšna zmišljena zgodbica?[/quote]

Takrat, ko je bila izvoljena za mis, se je o tem veliko govorilo. Moja tašča, ki je doma s tistih krajev, pa je to slišala iz prve roke.

Iz prve roke? Se pravi od Rebeke? Ali od okradene prijateljice?

Ah, če bi fovšija gorela…

Saj se ni samo govorilo, tudi sama je priznala krajo.

nE.

Gledala najbrž bom. Pesem se mi drugače zdi navadna pop lajna, nič posebnega, ampak možno, da Rebeki celo uspe uvrstitev naprej. To, da je prijateljica od Joksimovića in da je čisto “slučajno” govorila o žlahti, ki jo ima v BG, ji zna celo koristiti.

Ne bom gledala. Glede na njeno vsiljivo naravo in agresivnost, je čisto mogoče, da se prerine naprej. Posebno, ker se dogaja na Balkanu.

Meni je pa všeč- tako ona kot pesem- vsekakor veliko bolj kot Alenka in njeno operno zavijanje lansko leto.

Eh… mam na izbiro Evrosong in Housa… se je za vprašat kako se bom odločila a ne? No mogoče bom čisto malo preklopila med reklamami.

Kup cunj bo pa definitivno zraven, pa likalnik tudi.
Drugače pa, naj pride naprej! Zakaj pa ne konec koncev. Se mi ne zdi nič slabša od tistih nekaj, kar sem jih uspela slišat. Zelo všeč mi je pa francoski predstavnik (čeprav so ga doma skoraj linčali, ker bo pel v angleščini)

Rebeka je kot najstnica naredila napako, ki jop je že davno obžalovala in odslužila, koliko so jo mediji pljuvali,.
Ne želim vam, da bi se kateri zgodilo, da ga njena hčerka kaj polomi. Pa saj se vam ne more, ste vse svetnice in če se vam tudi bi, par očenašov in vse je odpuščeno…a ne?

New Report

Close