Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj mi predlagate?

kaj mi predlagate?

Pozdravljeni!
V soboto imamo obletnico srednje šole, katere se že zelo veselim imam pa en majhen problem. Ne vem kako naj se naličim predvsem oči in ustnice.
Oblečena bom v črno, čevlji in torbica bež. Sem temnejše polti ( olivna ), tudi lase imam črne dolge, katere bom imela spuščene.
Prosim, če mi svetujete!
Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Lep pozdrav!

Glede nato, da gre za večerno zadevo, bi sama verjetno izbrala zlate odtenke senčil. Torej: na zunanje kote veke si nanesite temnejšo senčilo, lahko tudi temno rjavo ( vendar samo na kotičke veke ). Proti notranjosti veke ( proti nosu ) pa dodajajte vedno svetlejše odtenke zlate barve. Izberite zlate odtenke, ki se svetijo ali pa imajo malo bleščic. Zlato senčilo nanesite tudi na predel nepremične veke-torej pod obrvmi.

Poudarite si ličnice. Kot sem že večkrat napisala vam svetujem, da za senčenje ličnic najraje uporabim kar kompaktni puder Max Factor Cream puff v zlatem odtenku. Puder nanašam tako na celoten obraz kot tudi samo na ličnice.

V primeru, da boste oko bolj poudarila, vam svetujem, da uporabite na ustih le lipgloss. K zlati kombinaciji na vekah in glede nato, da gre za bolj večerni make-up, bi izbrala IsaDorin Lipgloss Express Star Lipgloss v rdečem odtenku-vsebuje bleščice.

Glede nato, da imate beige torbico in čevlje bi lahko na veke nanesla tudi beige senčilo. Podobno kot zgoraj: kote temnite, proti notranjosti nanesite beige senčilo.

V tem primeru vam svetujem, da si ustnice bolj poudarite. Lahko tudi z rdečim rdečilom. Glede nato, da ste izbrala črno in beige kombinacijo, bi se rdeče rdečilo lepo podalo. Žal pa kljub opisu ne morem presoditi kaj bi vam bolj pristajalo.

Ne vem sicer iz katerega konca Slovenije prihajate, ampak nekaj tem nižje sem objavila termine ličenj po prodajnih mestih z blagovnima znamkama Max Factor in IsaDora. Mogoče se lahko udeležite katerega izmed terminov ličenj, kjer bi vam vizažisti svetovali.

Lp Nada

G. Nada!

Hvala, hvala za odgovor!

Lahko rečem, da osnove ličenja še kar obvladam,( bila sem na dveh tečajih, ki nam jih je pred leti org. služba ), vendar mi včasih zmanjka idej. Sploh za take priložnosti, katere niso tako pogoste, obenem me pa tudi skrbi, da nebi preveč izstopala.

Še enkrat hvala za vaš izčrpen odgovor. Se bom odločila kar za beige varianto in bordo rdečo šminko.

Lep pozdrav!

Me veseli, da sem vam pomagala!

Če boste imela probleme pri nanosu mi pišite, se bova že kako uredili, kaj ne?

Lep dan še naprej!

Lp Nada

Ja, se bom pomatrala. Sigurno pa vas bom še kdaj prosila za kakšen nasvet.
Še enkrat hvala in lep vikend vam želim!
Lena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close