Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kaj mi lahko priporočite?

kaj mi lahko priporočite?

Pozdravljeni,
v začetku avgusta bi naša družina rada šla na dopust v srednjo ali južno Dalmacijo, ni važno – otok ali celina, šli bi v hotel ali bungalovi, polpenzion, dva odrasla in dva otroka do dvanajst let, tako da bi bilo najbolje soba z dvema dod. ležiščema, cena seveda ugodna.
Ali mi lahko po izkušnjah kaj svetujete? Na agenciji so mi ponudili San Antonijo (Biograd), a je žal takrat že zasedeno (bila je zelo ugodna cena za ponudeno, tako da se moramo drugo leto zagrebsti!), kot poceni varianto so ponudili hotel Komodor v Orebiću in TN Resort (Gradac -Makarska), a je oboje precej skromno, veliko bi pomenilo, če bi nekdo, ki je že bil v kakšni od teh destinacij kaj povedal.
Hvala že vnaprej za kakšen nasvet!

Jaz bi ti priporočil zato, mina, ker se nate lepo rima, apartmane s PP Lina, Lumbarda, Korčula. 🙂

Sicer pa predvsem first minute ( pozimi) dobiš pri nekaterih agencijah posebej ugodne družinske aranžmaje glede na kvaliteto ponudbe in lepoto okolja recimo na teh lokacijah:

Faraon, Trpanj – Pelješac
Velaris, Supetar- Brač
Hvar ali Fontana, Jelsa – Hvar
Mirta / Agava, Božava – Dugi otok

Zadovoljna?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close