Kaj mi je storiti?
O kako imate lepo, pestro zivljenje, dragi moji. Me veseli.
Sama sem 35+, samska in zelo zeljna vrocega sexa, a zaman. Ljudje pravijo, da sem bombasticna in oh in sploh, vendar sem v zivljenju vedno naletavala na same cepce, ki se nikoli niso zmenili za moje zelje in potrebe. Ne v sexu, ne na drugih zivljenjskih podrocjih. Da, od nekdaj sem bila zal tarca psihopatskih parazitov 🙁 Alkohol v otrostvu v druzini, ravno tako v dobi odraslosti.
Od psihoterapevtov slisim vedno le eno in isto Naj se sprijaznim z nunskim zivljenjem. OMG halo?!? Jaz se s tem ne morem in NOCEM sprijazniti, rada bi zivela normalno zivljenje, kot ostali zenski svet. Polno dobrega seksa. A ne znam nikakor najti moskega, ki bi lahko z njim uresnicevala svoje zelje. Normalni moski pa itak sami od sebe mi nikoli ne pristopijo.
Morala sem se izkasljati, pa cetudi se mi boste vsi povprek posmehovali, ne zanima me. Vem le to, da se pocutim kot najbolj zapuscena ovca, ki ne privlaci nobenega NORMALNEGA moskega in ki bo na racun svojega neznanja o osvajanju za vedno ostala samska in nepotesena.
Moja simpatija je sprva kazal veliko zanimanje zame, a kaj kmalu je najin odnos zabremzal z vso silo. Priznati mu pa ne upam kako mocno si ga zelim. Predvsem med nogami. Bojim se njegove zavrnitve. Bojim se zavrnitev nasploh.
Lep dan vsem, radi se imejte in veliko sexajte.
milangabro@gmail.com je moj mejl če si resna po fantastičnem sproščanju v dvoje
Z veseljem bi te spoznal, lahko me kontaktiraš
Forum je zaprt za komentiranje.