Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj menite o tem obdobju pri moških

Kaj menite o tem obdobju pri moških

Prepoznal si se, brez da bi omenila tvoj prelestni nadimek:). Dons bodi priden, ker je polna luna.

http://www.groceryshop.com.au/image/data/imported_9066085111001.jpg

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

a ti si tista iz reklame za čokolado… tista vijolična? 🙂
wauuu zakaj pa si tukaj Zlata ribica, tam pa lila kravica? 🙂

wauuu zakaj pa si tukaj Zlata ribica, tam pa lila kravica? :)[/quote]

Ah ne, nekdo me je zaradi sovražnosti zamešal:). Ampak saj happy cow je prav prijetna žvau:)). Ostajam pri ribici in prosim brez želja.

wauuu zakaj pa si tukaj Zlata ribica, tam pa lila kravica? :)[/quote]

Ah ne, nekdo me je zaradi sovražnosti zamešal:). Ampak saj happy cow je prav prijetna žvau:)). Ostajam pri ribici in prosim brez želja.[/quote]

Tud men je ribica ljubša in ne morem da ne bi si nekaj zaželel 🙂

Srt v žrelo??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zdej pa nazaj k temi:))
Obdobje 40+ je najbrž isto za moške kot ženske,,izpolnitev večine ekonomskih ciljev,otroci so bolj samostojni…….in naenkrat je višek časa in denarja……,je kdo pomislil na to?
V nekaterih pogledih bi znalo bit prelomno…….kakor za koga…? odvisno od novih ciljev koliko je potem
nekdo star ……lp.

PS.:En mali minus za Moderatorje ki ne brišejo kar ni posredno ali neposredno vezano za temo!
En red mora bitpa makar slab….:))))

Odraslost je tudi, ali predvsem, to, da ostajaš na nivoju odraslega.

Ne pa da se z nekom greš, kot majhni otroci, nekaj v stilu:
“Jaz pa že nisem tega rekel.”
“Ja, pa si.”
“Ne pa nisem.”
“Ja, pa si.”
“Ne, pa nisem…”

“Ja, pa si.”
“Ne pa nisem.”
“Ja, pa si.”
“Ne, pa nisem…”[/quote]
Odraslost je tudi to, da se ne ukvarjaš z neoraslimi osebki, sploh pa ne na anonimnem forumu. Vam je očitno cilj izpasti odrasel, spet nekomu drugemo za to dol visi in odpisuje tako, kot se njemu zdi tist trenutek primerno. Mene je tu že cela kopica uporabnikov označila za nezrelega, pa se še vedno ukvarjate z mano, še več, celo sami silite v pogovor z mano, nekateri mi celo pošiljate zasebna sporočila. Mi boš znala tole razložit ? 😉

“Ja, pa si.”
“Ne pa nisem.”
“Ja, pa si.”
“Ne, pa nisem…”[/quote]
Odraslost je tudi to, da se ne ukvarjaš z neoraslimi osebki, sploh pa ne na anonimnem forumu. Vam je očitno cilj izpasti odrasel, spet nekomu drugemo za to dol visi in odpisuje tako, kot se njemu zdi tist trenutek primerno. Mene je tu že cela kopica uporabnikov označila za nezrelega, pa se še vedno ukvarjate z mano, še več, celo sami silite v pogovor z mano, nekateri mi celo pošiljate zasebna sporočila. Mi boš znala tole razložit ? ;)[/quote]To ti lahko samo v fitnesu razložijo…….cccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Odraslost je tudi to, da se ne ukvarjaš z neoraslimi osebki, sploh pa ne na anonimnem forumu. Vam je očitno cilj izpasti odrasel, spet nekomu drugemo za to dol visi in odpisuje tako, kot se njemu zdi tist trenutek primerno. Mene je tu že cela kopica uporabnikov označila za nezrelega, pa se še vedno ukvarjate z mano, še več, celo sami silite v pogovor z mano, nekateri mi celo pošiljate zasebna sporočila. Mi boš znala tole razložit ? ;)[/quote]To ti lahko samo v fitnesu razložijo…….cccccccc[/quote]

Zloben si. 🙂

@ On_ & IT …. (na, pa še sam se padel v isto) … svaki se cigo sa svojima ponosi ☺
tole od DoSadnega pa presega idiotizme, na katere se celo jaz ne oglašam ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

“Ja, pa si.”
“Ne pa nisem.”
“Ja, pa si.”
“Ne, pa nisem…”[/quote]
Odraslost je tudi to, da se ne ukvarjaš z neoraslimi osebki, sploh pa ne na anonimnem forumu. Vam je očitno cilj izpasti odrasel, spet nekomu drugemo za to dol visi in odpisuje tako, kot se njemu zdi tist trenutek primerno. Mene je tu že cela kopica uporabnikov označila za nezrelega, pa se še vedno ukvarjate z mano, še več, celo sami silite v pogovor z mano, nekateri mi celo pošiljate zasebna sporočila. Mi boš znala tole razložit ? ;)[/quote]

Če kdo odpisuje tako, kot mu paše (in mu za ostalo “dol visi”), je to zato, ker samo sebe vidi, ne vidi pa tudi druge. Ne vem, če ima to kaj veze z odraslostjo, ima pa vsekakor veze z empatijo.

Zakaj se drugi s tabo ukvarjajo, ne bi mogla soditi. Ti bodo že sami odpisali, če bodo. Lahko ti pa povem za sebe… pred leti sem imela enega zelo fajnega sodelavca, tvoje starosti takrat, in sva se res zelo razumela in sva se veliko pogovarjala, se hecala, zbijala šale, vse teme sva obrnila na vse strani, tudi tiste, o katerih nisva imela pojma… pa tudi sploh ni bilo nobenih težav z usklajevanjem dela, delitvijo dela, bila sva dober tim, v glavnem.
Kakorkoli, zaradi let in načina kako se znaš pošaliti, me včasih spomniš na njega in si mislim, če sem se z njim razumela toliko in na tak način, da je bil službeni čas prijeten, da je bilo vmes dosti šal, smeha, dobrega počutja, zakaj ne bi mogla tudi s tabo kakšno stvar podebatirati oz. vzpostaviti nek virtualen način komunikacije. Saj razumsko najdem tisoč in en razlog, zakaj se s tabo ne bi mogla razumeti, vendar ne želim prehitro obsojati, zato ti pač napišem kakšno besedo ali dve, zaradi neke možnosti, da to kar pišem ali to kar sem, da ti to ne bo izpadlo tako… hm, kako si se že enkrat nazaj izrazil… zzzz (za zaspat)… 🙂

Pa tudi zato, ker imam rada izzive, nekaj svobodnega, neškodljivo svobodnega…

jaz treniram koliko modi, admin preneseta — koliko opozoril dobim od njiju in ocenim koliko (in kdo ☺) je špeckahla ☺
pa, da kaj kleno slovenskega piše na netu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Točno tako, pravilno si ugotovila. Jaz vas ne vidim, ker ste na drugi strani računalnika, vidim samo vaš vzdevek to je pa tudi vse. Torej, zakaj bi se sekiral kaj si nek anonimen vzdevek misli o meni ? Srečali se nikoli ne bomo, ker večina provokatorjev tu gor so itak lahko glasni samo za PCjem, kar je seveda logično, glede na to kok daleč si nekateri privoščijo it. S tabo in z ostalimi uporabniki, s katerimi se da normalno menit, pa tako ali tako nisem nikoli imel problemov. Preprosto je, obnašam se do nekoga, tako kot se on obnaša do mene in nič drugače ni na tem forumu. Vaših pohval / kritik, pa si ne jemljem kaj preveč k srcu, ker vas ne poznam v živo.

Tebi pa v norišnici Polje…..cccccccc

Sadni pejt v Cirkus.

Verjetno edini diskač, poleg Cvetličarne, ki ga znaš poznaš. Pa še to si od mene skopirala lol

Verjetno edini diskač, poleg Cvetličarne, ki ga znaš poznaš. Pa še to si od mene skopirala lol[/quote]

Nadutež! Od tebe nisem zvedela še nič uporabnega. Potrudi se, da bo kdaj v prihodnosti kaj koristnega od tebe.

Tudi, če bo, ne boš za to nikoli izvedela. Tako, zdej se pa umikam iz tega retardiranega foruma, mogoče še kdaj pridem nazaj, čeprav dvomim…So long su*kers !

Oh oh oh, čist solzna sem postala. Srečno kekec in ne vračaj se več, da še sam ne postaneš retardiran. Phe

Too good to be true. :/

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kako ganljivo slovo…. punci a rabita robčke? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mah, kakšne robčke? Najprej mi daj malo čebule, da sploh začnem jokat! 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

ti poglej, če si na vrhu nožnih palcev sploh narejena tako, da bi imel kakšen lahko opravek tam ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close