Kaj menite o tem obdobju pri moških
@ Goldfish
Pri tebi je pa problem, da si čustveno nestabilna, predvsem pa neodločna in zmedena ženska, kar je podobno 5 letni deklici, ki se zgubi v mestu in ne najde več poti domov. Ves čas mi govoriš naj se ne vtikujem v tvoje poste, potem me pa stalno citiraš in se vsiljuješ v moje komentarje. Da niti ne govorim kolikokrat nam omeniš, da nimamo lajfa, da so teme, ki jih čitaš na čveku “zeeh”, pa še vedno sodeluješ v njih.
Nisem se našla v tvojem zapisu, samo dopuščam ti, da poveš svoje mnenje. Kaj misliš, da se bom vrgla na kolena in te spreobračala, ti dokazovala kdo sem in kaj nisem (v čemer me hočeš sam prepričat)?
Vidiš, odraslost je tudi v tem, da znaš sprejemati mnenja drugih, čeprav se z njimi ne strinjaš. Torej na kratko…dovoljujem ti biti to, kar si.
Naslednjič bolj dosledno preberi moje zapise, če jih že komentiraš…ker v njih se skriva moč napisanega:).
Odprem meni zanimivo temo in začnem brati kaj se je nabralo medtem, ko me ni bilo tu. Pa vidim, da je reka spet narasla in si izbrala novo strugo kamor teče…
Drugače pa se strinjam, da sem tudi sam pri 20 menil, da vsi pri 40-ih že malce dišijo po cipresah in krizantemah. Danes pri 46 pa se počutim na vrhuncu moči in ne bi rad imel spet 20 let….takrat so me zanimale samo ženske, glasba in šport, khm…saj, če dobro premislim me zdaj tudi:)
Goldfiška, pred mano tudi ne bi šla na kolena? 😀 Jaz vidim v tvojih besedah veliko moč napisanega, ne vem, kako drugi to spregledajo, pa še strpna si, ker dovoljuješ durgim, da so to, kar so. :))) Kaj bi bilo, če drugim ne bi dovolila biti, kar dejansko so? 😀 Potem bi pa morala imeti veliko MOČ nad njimi, a ne? 😀
PS: kje je možek? deca pridni? :)))
Goldfiška, pred mano tudi ne bi šla na kolena? 😀 Jaz vidim v tvojih besedah veliko moč napisanega, ne vem, kako drugi to spregledajo, pa še strpna si, ker dovoljuješ durgim, da so to, kar so. :))) Kaj bi bilo, če drugim ne bi dovolila biti, kar dejansko so? 😀 Potem bi pa morala imeti veliko MOČ nad njimi, a ne? 😀
PS: kje je možek? deca pridni? :)))[/quote]
Matjaži, kaj me spet pogrešaš?:). Saj to je lepo, ampak malo več ukvarjanja s sabo bi bilo naravnost odlično:). Ampak, ker si to ti in vedno prijazen, te povabim na kostanje ob 12h. Se vidiva.
PS: kje je možek? deca pridni? :)))[/quote]
Matjaži, kaj me spet pogrešaš?:). Saj to je lepo, ampak malo več ukvarjanja s sabo bi bilo naravnost odlično:). Ampak, ker si to ti in vedno prijazen, te povabim na kostanje ob 12h. Se vidiva.[/quote]
Moja specialnost je ukvarjanje se z ženskami! Zato vas pa tako dobro poznam in vas imam psihološko razčlenjene!!! Nič ne spregledam, nič ne morete zatajati! :)))
Pa saj ni treba da kdorkoli kogarkoli tule gor resno jemlje … mi se zajebavamo in delamo norca, vidva z Matkicem pa smrtno resno obravnavata kosti ponujene vama v glodanje … in jih brez potrebe prekladata, obračata in obirata … pejta raje v life, ko imata toliko o njem za govorit … al ga očitno ni in ni, ker sta ves čas tule gor .[/quote]
LoL ves čas. Btw, tebe tudi že cel forum pozna tu, če misliš, da si kaj boljši od mene se motiš. Si se pa lepo ownal, to pa ja.[/quote]
ownal, bruke… je sleng najstniške subkulture. :))) pri 26 moramo malo drugače razmišljati, seveda tudi obnašati, kot smo pri 15, a ne?
Škoda le, da z leti tudi spolna moč ne narašča… :))) Aaaa??? 😀
Drugače bi se tvoj zapis glasil malo predrugačen, čeprav še vedno zelo podoben izvirnemu, da se počutiš na vrhuncu moči in bi spet rad imel 20-letne… :D[/quote]
Če se redno ukvarjaš s športom, ne piješ alkohola in ne kadiš potem tudi težav s spolno močjo nimaš….20 letnice pa bi bile lahko moje hčere, tako, da NE hvala, z veseljem ti jih prepuščam:)
Škoda le, da z leti tudi spolna moč ne narašča… :))) Aaaa??? 😀
Drugače bi se tvoj zapis glasil malo predrugačen, čeprav še vedno zelo podoben izvirnemu, da se počutiš na vrhuncu moči in bi spet rad imel 20-letne… :D[/quote]
Če se redno ukvarjaš s športom, ne piješ alkohola in ne kadiš potem tudi težav s spolno močjo nimaš….20 letnice pa bi bile lahko moje hčere, tako, da NE hvala, z veseljem ti jih prepuščam:)[/quote]
Menda tisti to poskušajo nadoknaditi s športom, zdravo prehrano, ki jim ni bilo dano v genih (testosteron nadzorujejo možgani oz. hormonski sestav, in ne telesne mišice!) 😀 Se je potrebno dosti rekreirati pri 46? :))) Kako kdo, a ne? 😀
Jah, če bo kakšna 20-letnica norela za tabo, jo samo preusmeri na MON, jo bom jaz v red spravil. :))))
Če se redno ukvarjaš s športom, ne piješ alkohola in ne kadiš potem tudi težav s spolno močjo nimaš….20 letnice pa bi bile lahko moje hčere, tako, da NE hvala, z veseljem ti jih prepuščam:)[/quote]
Menda tisti to poskušajo nadoknaditi s športom, zdravo prehrano, ki jim ni bilo dano v genih (testosteron nadzorujejo možgani oz. hormonski sestav, in ne telesne mišice!) 😀 Se je potrebno dosti rekreirati pri 46? :))) Kako kdo, a ne? 😀
Jah, če bo kakšna 20-letnica norela za tabo, jo samo preusmeri na MON, jo bom jaz v red spravil. :))))[/quote]
Imam srečo, da imam dobre gene, kar skupaj z zdravim življenjem daje ženskim očem (in tudi ostalim delom) dokaj prijazne rezultate:)
Glede 20 letnic pa sva zmenjena! Čeprav me bolj preganjajo tiste okoli 30…a te bodo tudi dobre? 🙂
LoL ves čas. Btw, tebe tudi že cel forum pozna tu, če misliš, da si kaj boljši od mene se motiš. Si se pa lepo ownal, to pa ja.[/quote]
ownal, bruke… je sleng najstniške subkulture. :))) pri 26 moramo malo drugače razmišljati, seveda tudi obnašati, kot smo pri 15, a ne?[/quote]
Ti te subkulture še poznaš ne, ker si iz kmetov. Ljubljančani se obnašamo, izražamo drugače, kot vi Ptujčani. Navsezadnje imamo tudi boljši humor. Še dobro, da te ne rabim poslušat, ker če ne bi te pobruhal.
Forum je zaprt za komentiranje.