Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj menite o tem obdobju pri moških

Kaj menite o tem obdobju pri moških

Kaj če bi se vidva raje primerjala s svojo ligo, vrstniki? Vajini vrstniki zvečer babe preganjajo, vidva pa tu težita, kako sta carja, ker sta mlada??

V čem je vajin problem, socialna izključenost, debelost, vaju punc ene šmirglajo in čutita moralno zadoščenje, ko tu ženske žalita, da so stare….?

Če bi bila res carja, se tako ne bi obnašala.[/quote]
Jaz podnevi babe preganjam, sredi belega dne, luzerji jih pa zvečer, po diskačih, pod vplivom alkohola. O moji postavi pa ti lahko samo sanjaš, ko boš dal čez minimalno 5 let treninga na fitnesu + na tekaški progi se mi javi. Aja, saj res, pri tebi bo šlo bolj težko, ker si že v letih. My bad…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Stopnjevanje angleškega pridevnika “sad” gre baje takole:

– sad
– more sad
– Sadni

Ahahahahhahahaha.

ps; Bom morala na stran dajat za pivo. :))).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kok si šele ti žalosten, daj preberi si vzdevek -> Wish You Were Here

lolololol

“Wish You Were Here” je en sam čisti optimizem …

lol

Seveda. Moji so bili že ob rojstvu zelo nagubani in vedno bolj so, za razliko do nekaterih, ki cel lajf hodijo naokrog s popeglanimi, ker se v njihovih bučah ne dogaja dovolj zahtevnih miselnih procesov, da bi se možgani ob tem gubali.[/quote]

starikavost je način razmišljanja … ne pa število možganskih celic (o tem itak nimaš pojma) … nagubanost pa na sposobnost doumevanja ne vpliva[/quote]

Zame so že pri 11 letih govorili, da zelo odraslo razmišljam. Zate slišim pravit, da še pri 50+ razmišljaš, predvsem pa se obnašaš, zelo infantilno.

Pozabil si dodati par črk, ko se podpisuješ … ne lol , lolek je verjetno bolj točno … ampak , saj vem , da so zadnje čase zelo moderna kratka in skrajšana imena daljših različic …

srbsko: DoSadni ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A misliš da gre po srbsko stopnjevanje takole:

– on je doSadan
– jebo ga kako je on doSadan
– u p.m. kako je on doSadan

Zeh

Ajd, zbud se – ne boš ti tule zastonj uspavalnih tablet konzumirala …

Včasih pa lahko tut kaj zastonj dobim, a ne:).

Absolutno se strinjam … dons že težko kdo kaj zastonj naredi in da.
Kdaj so ti pa v akvariju nazadnje vodo zamenjali ?

Nisem akvarijska, to bi pa lahko že začutil do sedaj:). Dej raje napiši še kaj o tem, kako se počutiš v tem svojem obdobju:)).

Zakaj bi pisal ?
Jaz se počutim čisto u redu.
A ni tako, da na dolgo in široko razlagajo tisti, ki jih kaj matra ?

Se ne strinjam s tem. Ljudje smo rojeni za izražanje. Introvertiranost zame ni naravna:). Pa povej tisto, kar te ne matra na dolgo in široko:).

starikavost je način razmišljanja … ne pa število možganskih celic (o tem itak nimaš pojma) … nagubanost pa na sposobnost doumevanja ne vpliva[/quote]

Zame so že pri 11 letih govorili, da zelo odraslo razmišljam. [/quote]

Je to dobro, če nimamo nič “Merkurjevega duha” tudi potem kot odrasli, misleč, da moramo biti vedno strogi, resni, “normirani” po regelcih, da si ne “umažemo” družbenega ugleda?
Kaj pa recimo kot starš, ko se moraš znati z otrokom spustiti tudi na “otročjo raven”?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

NM-3w daleč preveč “papirja” pokracaš, pa tako ti pisalo paca, da ti same packe pušča po papirju .
Daj spucaj ga …

Zame so že pri 11 letih govorili, da zelo odraslo razmišljam. [/quote]

Je to dobro, če nimamo nič “Merkurjevega duha” tudi potem kot odrasli, misleč, da moramo biti vedno strogi, resni, “normirani” po regelcih, da si ne “umažemo” družbenega ugleda?
Kaj pa recimo kot starš, ko se moraš znati z otrokom spustiti tudi na “otročjo raven”?[/quote]

To je drugo. Privat nisem tako stroga. 🙂 Moji nečaki to dobro vedo. Ne bi pa o tem tukaj razpravljala, da mi ne bo spet kdo delal kakšno zastonj psihoanalizo.

kar se mene tiče lahko crkneš, da ti ne bo treba brati mojih bravur … by

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tud če crknem ti bo tinta svojo pot packe stresala po papirju …enkrat si boš moral čas vzet, boš videl, da te bodo potem vsi bolj resno jemali … by

Tud če crknem ti bo tinta svojo pot packe stresala po papirju …enkrat si boš moral čas vzet, boš videl, da te bodo potem vsi bolj resno jemali … by[/quote]

kdor ima IQ vsaj seštevek svojih stopal ve, razume, doumeva —- kaj tipkam.
ti pa si delaš sramoto, ker si domišljaš, da si kapaciteta, ki se lahko drka po mojih objavah.

A misliš da gre po srbsko stopnjevanje takole:

– on je doSadan
– jebo ga kako je on doSadan
– u p.m. kako je on doSadan[/quote]
In potem vi meni, da se nezrelo obnašam. Poglejte tega bimbota. S takimi forami mi še v osnovki nismo uletaval lol

Ah sadni, ti si preveč zrel za ta forum, kar ne izključuje dejstva da si neotesanec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close