Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj menite o tem obdobju pri moških

Kaj menite o tem obdobju pri moških

Tudi prav. Samo na koncu dneva si pa še vedno želiš bit na mojem mestu.[/quote]

Čemu neki? Česa naj bi bil fauš tvoji generaciji? Negotove prihodnosti? Tega, da vas je 60% brezposelnih? Tega, da si v najlepših letih reden gost nekega čveka, kjer 10 let starejše prepričuješ, da so za odstrel?

Ko boš blizu 40, boš itak na depresivih, ker se boš imel za zelo starega. Zato raje uživaj teh nekaj svojih mladih let.[/quote]

Noben ni nikomur ničesar fauš generacijsko gledano… tako kto jaz ne 40 letnikom ki bodo (najverjetneje) prej pomrli pa imeli zdr. probleme pa nezmožnost seksat itd itd….

Me pa veseli da si se zatipkal kot drugi ničkolikokrat predtem in priznal da je Sadni +/- v najlepših letih… s tem si povedal vse o tem da tista leta kjer se nahajaš več NISO najlepša in ravno tega si fauš 🙂

1 stvar je dovolj!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ma boš videl, da se ti bo pri 40 vse zdelo zelo drugače kot zdaj. Že pri 30 se ti bo. 🙂

Mene je mama že pri 25 postavila na realna tla. Mi je za 25. rojstni dan kupila kremo proti gubam. :)[/quote]
To se ženske bolj sekirate za videz, pa ne samo pri 40ih, že v najstniških letih se začne. Vam ni všeč barva frizure, si želite imet manjšo rit, večje joške itd. Pa še primerjate se potem medsabo in se grdo gledate.[/quote]

No , jaz se sekiram ravno ne. Skrb za videz, posebej kožo npr. je pri meni postala rutinirana.

To se ženske bolj sekirate za videz, pa ne samo pri 40ih, že v najstniških letih se začne. Vam ni všeč barva frizure, si želite imet manjšo rit, večje joške itd. Pa še primerjate se potem medsabo in se grdo gledate.[/quote]

No , jaz se sekiram ravno ne. Skrb za videz, posebej kožo npr. je pri meni postala rutinirana.[/quote]

ja saj rutinirano že maš sekiranje za videz… če se nebi sekirala bi ti blo vseeno kakšna bi bila tvoja koža oz. bi sprejela naraven proces staranje BREZ krem tablet itd….

Jaz nisemv lajfu 1x uporabo niti labale! odkar sem bil v srednji tudi zdravil praktično ne uporabljam če izvzamemo ene par lekadolov ob res visokih vročinah ene 2-3x v zadnjih 10 letih…….

kake kreme itd… Brtivica in pena za britje je višek moje uporabe kozmetike zraven mila ipd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No , jaz se sekiram ravno ne. Skrb za videz, posebej kožo npr. je pri meni postala rutinirana.[/quote]

ja saj rutinirano že maš sekiranje za videz… če se nebi sekirala bi ti blo vseeno kakšna bi bila tvoja koža oz. bi sprejela naraven proces staranje BREZ krem tablet itd….

Jaz nisemv lajfu 1x uporabo niti labale! odkar sem bil v srednji tudi zdravil praktično ne uporabljam če izvzamemo ene par lekadolov ob res visokih vročinah ene 2-3x v zadnjih 10 letih…….

kake kreme itd… Brtivica in pena za britje je višek moje uporabe kozmetike zraven mila ipd.[/quote]

Kaj boš pa s peno? Na suho potegni, pa je, kot pravi dec! 🙂

vse jasno že iz druge teme … si se pač že rodila “starikava” v možgane[/quote]

Seveda. Moji so bili že ob rojstvu zelo nagubani in vedno bolj so, za razliko do nekaterih, ki cel lajf hodijo naokrog s popeglanimi, ker se v njihovih bučah ne dogaja dovolj zahtevnih miselnih procesov, da bi se možgani ob tem gubali.[/quote]

starikavost je način razmišljanja … ne pa število možganskih celic (o tem itak nimaš pojma) … nagubanost pa na sposobnost doumevanja ne vpliva

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kolk sta oba omejena. Posmehujeta se vsem, ki so starejši od vaju. To ni normalno in je odraz nezrelosti. Jst sem mlajša in zato tega sploh ne jemljem osebno (saj tudi, če bi bila 40+ ne bi, ampak ok), se pa poskušam postaviti v vajino vlogo, kako sta butla na kubik.[/quote]
Ti zgleda sploh ne razumeš pomena besede “posmehovati”. Napisal sem samo tako kot je. Kaj mu naj pa napišem, da je mladenič ? Đizs si glupa…[/quote]

Napisal si, da je star…pri 40-ih. Kaj boš rekel, da je pri 50-ih? Še bolj star? Kdaj naj umre?
Najbolj ironično je, da mi ti deluješ star, a hkrati otročji in nedorasel. Včasih so imeli otroke pri 19-ih, dons jih pri 26-ih ne morejo imeti, ker enostavno nekateri niso zreli, nedorasli pri prevzemanju nalog in odgovornosti.

Ti zgleda sploh ne razumeš pomena besede “posmehovati”. Napisal sem samo tako kot je. Kaj mu naj pa napišem, da je mladenič ? Đizs si glupa…[/quote]

Napisal si, da je star…pri 40-ih. Kaj boš rekel, da je pri 50-ih? Še bolj star? Kdaj naj umre?
Najbolj ironično je, da mi ti deluješ star, a hkrati otročji in nedorasel. Včasih so imeli otroke pri 19-ih, dons jih pri 26-ih ne morejo imeti, ker enostavno nekateri niso zreli, nedorasli pri prevzemanju nalog in odgovornosti.[/quote]

DoSadni je starikav!! od oploditve naprej

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Goldfish pusti Sadje in zelenjavo, ki jo oberejo nedozorelo pri miru … neužitno …

Kaj boš pa s peno? Na suho potegni, pa je, kot pravi dec! :)[/quote]
Al pa še to ne, samo pobriješ dol z mašinco.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj res, kako hudiča je bilo sploh možno, da je bil Sadni sploh spočet, saj je bila semenčica Sadni prva na cilju – torej nedopustljivo stara in že skoraj betežna , saj je med prvimi prišla ven iz &#$%& .
Pa tudi, če je že takrat treniral in kvihtal in prehitel par drugih v bitki za oploditev – bil je med “ta starimi” .

Kdo se buni, še nisi uspel ugotoviti, da te tu gor večina jemlje kot nekega nevzgojenega mulca?

Zamisli se malo no, človek, počasi se bližaš 30, pokaš pa take, kot jih jaz pri 18 nisem.

Kaj vama to pomaga, če pa vama je bistvo lajfa teženje tu gor, kjer se iz vaju ljudje pretežno norca delajo?

Česa naj bom fauš mlademu penzionistu, ki tukaj visi na petek in svetek? Ne znaš živeti zdaj in ne boš znal, ko boš 10 let starejši…takrat boš na tabletah, ker boš prepričan, da si že za prekopat.

Nekako mi je vseeno za vaše mnenje. Vi ste internetniki, virtualci, ki mi znate kakšno krepko pripomnit samo čez računalo, v živo se pa noben od vas “zrelih” ljudi ne bi upal tako obnašati pred mano. Kdo bo vas jemal resno no…le kdo…

:))))
Kaj si v živo extra velik in bi nas gledal zviška. Dej ne piši nebuloz. V živo pri meni sploh ne bi prišel do besede, moral bi prositi zanjo. Imaš srečo, da se tukaj lahko svobodno izražaš.

pacient mali od DoSadnega:
temica je za tipe 40+ let … ne za tebe/vas smrkavce … spet si mami ušel iz nadzora

in tipi 40+ f.u.k.a.j(m).o tvojo mamo in tvojo sestro. Babnice 40+ pa tebe niti opazijo ne, razen, če ti je treba smrkelj pod nosom obrisat

Kaj vama to pomaga, če pa vama je bistvo lajfa teženje tu gor, kjer se iz vaju ljudje pretežno norca delajo?

Česa naj bom fauš mlademu penzionistu, ki tukaj visi na petek in svetek? Ne znaš živeti zdaj in ne boš znal, ko boš 10 let starejši…takrat boš na tabletah, ker boš prepričan, da si že za prekopat.[/quote]
Če veš, da je mladi penzonist na Monu na petek in svetek, potem si tudi ti takrat gor. Daj drugič vsaj malo premisli kaj boš napisal, ker samega sebe ubijaš lol

Pa kako se kdo obnaša pred tabo? Se sploh bereš?

Ti si en pokavec, ki kriči: opazite me, opazite me..Višek ti je pa itak napihovanje, kako si car, ker si mlad, lol. Napihovanje pred publiko, ki je starejša od tebe 10 let, ali več…Zakaj s ene napihuiješ na ulici, daj bodi faca, idi po Ljubljani 40-letnikom težit, da so stari; ali pa raje ne, lahko še okoli kepe dobiš..

Ti kar tipkaj naprej…

Nazaj res težko…

Pa saj ni treba da kdorkoli kogarkoli tule gor resno jemlje … mi se zajebavamo in delamo norca, vidva z Matkicem pa smrtno resno obravnavata kosti ponujene vama v glodanje … in jih brez potrebe prekladata, obračata in obirata … pejta raje v life, ko imata toliko o njem za govorit … al ga očitno ni in ni, ker sta ves čas tule gor .

Pa kako se kdo obnaša pred tabo? Se sploh bereš?

Ti si en pokavec, ki kriči: opazite me, opazite me..Višek ti je pa itak napihovanje, kako si car, ker si mlad, lol. Napihovanje pred publiko, ki je starejša od tebe 10 let, ali več…Zakaj s ene napihuiješ na ulici, daj bodi faca, idi po Ljubljani 40-letnikom težit, da so stari; ali pa raje ne, lahko še okoli kepe dobiš..[/quote]
Se ti sploh bereš ? Očitno ne, če ne nebi pisal tok butastih izjav. Jaz se sploh ne norčujem iz 40 letnikov, kaj šele, da jim težim. Avtor je vprašal kakšno mnenje imamo o tem obdobju in jaz sem mu povedal svojega, da je pač star. A sem mu težil s tem, sem se norčeval iz njega ? Ne. Samo odgovoril sem mu na vprašanje. Kaj gobezdaš nekaj v tri krasne, misli malo preden napadeš nekoga prokleto tele ničvredno.

Kaj če bi se vidva raje primerjala s svojo ligo, vrstniki? Vajini vrstniki zvečer babe preganjajo, vidva pa tu težita, kako sta carja, ker sta mlada??

V čem je vajin problem, socialna izključenost, debelost, vaju punc ene šmirglajo in čutita moralno zadoščenje, ko tu ženske žalita, da so stare….?

Če bi bila res carja, se tako ne bi obnašala.

Pa saj ni treba da kdorkoli kogarkoli tule gor resno jemlje … mi se zajebavamo in delamo norca, vidva z Matkicem pa smrtno resno obravnavata kosti ponujene vama v glodanje … in jih brez potrebe prekladata, obračata in obirata … pejta raje v life, ko imata toliko o njem za govorit … al ga očitno ni in ni, ker sta ves čas tule gor .[/quote]
LoL ves čas. Btw, tebe tudi že cel forum pozna tu, če misliš, da si kaj boljši od mene se motiš. Si se pa lepo ownal, to pa ja.

Zame je fant pri 26-ih z mlatenjem slame tudi star, ker to se dela pri 15-ih letih in kdor tega obdobje ne preraste je zaostal. V bistvu je obdobje 25+ tisto, ko moraš že kaj pokazati in ne samo razmišljati, kaj bo, ko bo…

Enfant terrible bo povzročil, da bodo sanje Sadnega in Matkica res “terrible” … dobila sta temno senco in novo nočno moro …

Alo, fanta pejta že ven v life v noč pod skoraj polno luno …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close