Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj menite o mazohizmu in sadizmu

kaj menite o mazohizmu in sadizmu

pozdrav

kaj menite o sadohizmu in mazohizmu? torej, ali to prakticirate sami in s partnerji ali greste po to drugam? ali ste to potlačili ker se drugi s tem ne strinja?

meni osebno se to gabi in si ne morem tega zamisliti da bi sama počela, problem pa je v tem, da je moj fant hud mazohist pa tudi sadist. torej, uživa če vidi da ženska uživa v tem, ko gleda moškega da trpi in obratno. gre v popolne skrajnosti (1 teden ali več se celijo rane, torej vse).

prosim za vaše mnenje in kako rešiti ta problem saj me skrbi, da me ne bo več hotel ko bo videl, s časom, da se ne bom spremenila na tem področju. je pa že pričel z blagim uvajanjem, na zelo prefinjen in blag način…ampak jaz ga ne mislim bičati in ne mislim gledati kako šprica njegova kri povsod okrog…ni šans.

lp
urica

To ni normalno, če kateri utrpi že najmanjše fizične poškodbe.

Znimive so te razlage od Gostečnika:

Sadizem je utemljen predvsem v družinskih odnosih, kjer je bilo veliko nasilja in je samo prek nasilja prišlo končno do poravnave, pomiritve in zadovoljstva. Zadovoljevanje osnovnih potreb po stiku, ki ga dobi le na krut in zločinski način. Spolnost uporablja za areno, kjer razrešuje svoje besne psihične vsebine in potrebo po bližini.

Mazohizem – iskanje stika z drugim preko izpostavljanja in podreditve. Pogoste pasivne fantazije posilstva in predstavljajo podobo strastne predaje dominantnemu staršu, npr. nasilen oče, kjer otrok misli, da s podrejanjem zadovolji njegove potrebe.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ojoj, si pa res boga…tudi jaz si ne predstavljam, da bi fanta bičala in gledala njegovo kri špricati naokrog.

Nedolžni “spanking” že res naredi malo bolj vročo zabavo…ampak to…

Če ti sede, se obleči v kakšno hudo sexy domino s tistim bičem od perja, ki ti res vse dlake dvigne pokonci in probaj ga s tem spreobrniti. Gre za poseben bič s posebnim stimulativni perjem. 🙂 Ne poznam nobene ženske ali moškega, ki jim to ne bi pasalo. 🙂

Sadistka,

da te malo nasmejem:

Sjede sadist, mazohist, serijski ubojica, nekrofil i piroman na klupi i dosađuju se.

Digne se zoofil i kaže:
– Ajde da uhvatimo mačku!

Sadist:
– Ajde da uhvatimo mačku, pa da je mučimo!

Serijski ubojica:
– Ajde da uhvatimo mačku, da je mučimo, pa da je ubijemo!

Piroman:
– Ajde da uhvatimo mačku, da je mučimo, ubijemo, pa zapalimo!

Mazohista se digne, pogleda ih sve, i kaže:
– Mjaaauu!

Meni isto.
Gre se za izživljanje, ne pa izkazovanje ljubezni ali naklonjenosti.

Meni isto.
Gre se za izživljanje, ne pa izkazovanje ljubezni ali naklonjenosti.[/quote]

Problemi so ekstremi, ko to rabijo za spolno vzburjenje, zdaj če bi ga malo in z občutkom nabičala, kto priporoča Sramežljiva, še ne bo umrl. :)) Ampak enačenje bolečina=užitek-v-spolnosti, to pa je spolni odklon in je potrebno zdravljenje.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni isto.
Gre se za izživljanje, ne pa izkazovanje ljubezni ali naklonjenosti.[/quote]

Problemi so ekstremi, ko to rabijo za spolno vzburjenje, zdaj če bi ga malo in z občutkom nabičala, kto priporoča Sramežljiva, še ne bo umrl. :)) Ampak enačenje bolečina=užitek-v-spolnosti, to pa je spolni odklon in je potrebno zdravljenje.[/quote]

Ampak res, če se to ne uredi “sadistka”, poskusi najti kakšno dobro knjigo o tem in jo oba skupaj preberita in se čim več pogovarjajta o tem. Mogoče bo to pomagalo…če ne, vsaj omililo razumevanje za predlog zdravljenja.

Meni se osebno niti malo ne zdi normalno, da povzročaš bolečino osebi, ki jo imaš rad. Torej odpade eno in drugo (tudi oz. predvsem sebe naj bi imeli radi).

jaz mam pa velik odvečne energije kadar je vreme slabo. tko da če rabi, da ga kakšna pošteno premikasti – evo – prej naj podpiše, da me ne bo tožil, pa mu z veseljem naredim to uslugo

drugač pa itak veš, da tale zgodba ni zate, anede?

tut če bi nam vsem pasalo, da nam nekdo spraši rit – če teb to ne odgovarja je to pač to. al bi ti začelo pasat, ker paše tut nam?

predvidevam, da si zelo mlada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close