Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj menite o forumašu z imenom kokoši?

Kaj menite o forumašu z imenom kokoši?

kokoška vagabundska. veš kuga mi ni jasn. kuga hudga ti je naredila barca? a je pogruntala da si navadn bleferski luzer? nek ti je mogla stopt na živc.

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 18.08.2021 ob 14:43

Marko skače, 18.08.2021 ob 14:36

kokoši, 18.08.2021 ob 14:21

Marko skače, 18.08.2021 ob 13:25

Ne moreš da verjameš. Vsi se ga tako bojite, da nihče ne upa zapisati, kar si res misli: da je fant prifuknjen v betico. Nima nobene kulture izražanja, vse, ki se ne strinjajo z njim, napada kot stekla lisica, pismen ni v celoti, hkrati pa o sebi misli, da je nekaj več. Zakaj že? Ker je homič, ki sovraži druge homiče? Ne vem, kaj je tako lepega in pogumnega v tem, da sovražiš pripadnike lastne vrste!

Ampak, saj ni edini duševni bolnik tu gor. Na MON-u je norcev za izvoz.

Večina Slovencev ima kolektivni sindrom prebutane babe. Bolj kot jih nekdo ponižuje, zmerja in je*e v glavo, bolj ga obožujejo!

MARKO SKAČE ali SNEŽINKA V POLETJU, enkrat ženska drugič moški, boš meni pisal/a kako je prav, da me je sram da sem pe.der ker bi vsakega normalnega bilo. Prvič se raje zamisli nad sabo budalo moteno in zmedeno se odloči katerega spola si. Sej ti je jasno, da jaz vem keri glupi gnoj si? (samo ne da se mi vseh tvojih vzdevkov naštevati, ker jih sproti pozabljam)

Ti si omejeno bitje, ki vse gledaš belo ali črno. Zate je “rad imam” ali “sovražim”. Sem ti opisal svoj odnos do gejev(nekaterih) in moj odnos do LGBT agende v temi “SEM GEJ”. A je bilo to kar sem ti napisal veliko preveč kompleksno za omejeno in neizobražno osebo kot si, zato spet delaš svoje poenostavljene zaključke.

In vidim v tebi podobno mentaliteto kot v takih gejih, ki sem jih kritiziral. In ja, takih omejencev pač ne maram!

… bo meni blejal mulec, ki ima najbrž komaj dokončano OŠ!! Dej zapri fuflo, ti glupi moron blesavi. Meni ne boš po glavi sral tako kot misliš, da lahko vsem. Odjebi v svojo luknjo, paranoični bolnik.

Marko Skače,

joj ti gnida psihopatska. Gnida zafustrirana si vedno imela opravka samo z tremi VIHARNIM, VAGABUNDOM in mano, ker lastnega živlenja nimaš.

Praviš, da naj najdem en tvoj stavek iz katerega je razvidno, da piše ženska. Ampak poglejmo tudi obratno, najdimo en tvoj stavek, ki dokazuje, da si moški. Ali kot si se pred meseci odzvala isto kot ravnokar ko sem te odgovoril kot moškega, da samo nekam predvidevam in da rabim psihološko pomoč. Kaj a te naj ogovarjam kot TISTO ti budalo zmešano? 🙂 🙂 🙂

Mar ne vidiš, da vse to tebe razkriva kot hudo moteno osebo? Ker zakaj bi človek imel 100 vzdevkov, pisal kot anonimno IN KAR JE NAJBOLJ BIZARNO SKRIVAL SVOJ SPOL? O vzdevkih in anonimnem ne morem dokazat, o skrivanju spola pa se ravnokar piševa in je jasno kot beli dan. Tako da vse kar sem prej napisal velja zate. Bednica brez imena(VZDEVKA), BREZ SPOLA, ki piše MI TAKO MISLIMO, in ne JAZ TAKO MISLIM. In potem mi povej zakaj bi potem sploh gdo dal takemu govnu in njegovim/njenim besedam veljavo? Ti si samo manipulacija, neiskrenost, pretvarjanje, laž. Navadna zguba, ki je bila vedno reva v svojem živlenju in nima nobene moči in veljave. Zato vedno hinavi. Niti na internetu si nisi znala ustvariti svoje osebnost, ki bi bila močna in priljubljena, zato tu počneš isto. Mar res ne razumeš kakšna nula si. Nisem še videl tako pritlehne osebe kot si ti. Kot sem napisu, si le manipulacija, laž, neiskrenost in pretvarjanje, brez spola, brez barve. Bolezen, rak tega foruma.

Če je kdo psihopatska gnida, si to ti. Ti si tako bolan v betico, da sam svojemu sranju in nakladanju verjameš! Ma da te ni sram, ti rit posrana neizobražena! Runkelj primitivni. S tabo se ne da razpravljati na normalnem nivoju, ker pač nisi normalen. Norec je ugrabil Mon! In kdor mu ne ploska, se znajde pod plazom obtožb! No, jaz ti vseeno ne nameravam ploskati.

Pa mimogrede: a ti si prepričano, da si moški? Da nisi neka transica, a? Vsaka baba rada čuti kurrca v sebi, tudi ti.??? Odjebbi, stekla poblaznela lisica!

Nobenega ne brigajo tvoja mnenja, tvoje paranoje in tvoja shizofrenija.

Julij Cezar, 18.08.2021 ob 16:18

kokoška vagabundska. veš kuga mi ni jasn. kuga hudga ti je naredila barca? a je pogruntala da si navadn bleferski luzer? nek ti je mogla stopt na živc.

Cezar, ni on Vagabund. Vagabund je imel vsaj srednjo šolo narejeno in je znal pisati v slovenščini. Aja, pa Vagabund je bil na ženske mahnjen, ne na tipe.

marko skače ti si vagabund kokoška.povej zdj kuga huzga ti ej barca nrdila?

Kot, da ni očitno, da samemu sebi teme odpira in samemu sebi komentira. Kdo drug bi se pa še ukvarjal toliko z njim kot pa on sam.

kuga tel ni jasn. štanca klike. sam čudn da ne briše komentarjev. al jih ne zna al je pa res topli in uživa k ga faše.

kokoši je menda mentalno zaostal.  menda šolo izdeluje s popravci . še telovadbo ma manj uspešno

ne ukvarjam se z bolniki. Nisem zato usposobljen.

kokoši je en bolnik. Pa vsak, ki se z njim ukvarja, tudi. Včasih sem preskakovala teme od Viharnega, zdaj pa preskakujem teme od kokoši. Žalostno je le to, da je skoraj vsaka tema njegova:))) Če je že ne odpre, pa vsaj pametuje v njej in zaserje vso temo. Škoda.

HEJ UPORABNIKI FORUMA, A STE NEKAJ OPAZILI ZA TO OSEBO S KATERO SI PIŠEM??? In sicer, da nikoli ne izda v svojih sporočilih svojega spola? (pa čeprav ima tokrat moški vzdevek, absurd brez vsake veze) In ste opazili, da je že večkrat v daljšem obdobju izvedla napad name in ni nikoli ob temu izdala svojega spola? Kot da ji to, da skriva spol kaj pomaga na tem anonimnem forumu! To in druge stvari pokažejo za kako bolno glavo gre. Ta uporabnica je tako zelo bizarna, da se jo takoj prepozna. Že potemu lahko vidite, da nisem šhizofrenik, ki je paranoičen kot mi ona očita in si domišljam različne osebe pod različnimi vzdevki.

Marko skače,

joj kaje ti revica a sem te razburil? 🙂 🙂 🙂 A si začela živčke izgubljati? A tako hitro? 🙂

Mislim, da je zadeva tudi tebi jasna, da je tu samo eden od naju debil, lažnivec in motenec? Torej ali sem jaz budala paranoična šhizofrenična, ki si domišlja in obtužuje tebe, da sem se s tabo že velikokrat s teboj pisal. Ali pa druga možnost, da si v resnici debilna motena lažniva manipulatorska zalezovalka, ki si mi že velikokrat pisala, večkrat v zadnjem času. In glede na to, da ne znaš spremeniti načina pisanja in da te odlikuje en kup specifičnih značilnosti in sicer naprimer ta, da v svojih sporočilih nikoli ne izdaš spola in da bi te jaz in vsak vsaj malo inteligenten ki je naju bral lahko takoj prepozna vemo, vemo katera od teh možnosti drži. Tako da pomilujem te in ti želim, da si najdeš pomoč.

In kaj misliš, da si zdaj naredila, ko si napisala en kup proti meni negativno nastrojenih komentarjov pod različnimi vzdevki? (ker vsi so tvoji od razen od Julija Cezarja!!!) Kaj a misliš, da sem zato začel vrjeti, da me formaši res ne marajo? Ah ti reva, izgubljena si in brez živlenja. 🙂

tudi ti, kokoši! Za začetek si odklopi internet. Sploh, ker tu gor visiš 24/7.

kokoši, 18.08.2021 ob 20:58

HEJ UPORABNIKI FORUMA, A STE NEKAJ OPAZILI ZA TO OSEBO S KATERO SI PIŠEM??? In sicer, da nikoli ne izda v svojih sporočilih svojega spola? (pa čeprav ima tokrat moški vzdevek, absurd brez vsake veze) In ste opazili, da je že večkrat v daljšem obdobju izvedla napad name in ni nikoli ob temu izdala svojega spola? Kot da ji to, da skriva spol kaj pomaga na tem anonimnem forumu! To in druge stvari pokažejo za kako bolno glavo gre. Ta uporabnica je tako zelo bizarna, da se jo takoj prepozna. Že potemu lahko vidite, da nisem šhizofrenik, ki je paranoičen kot mi ona očita in si domišljam različne osebe pod različnimi vzdevki.

Marko skače,

joj kaje ti revica a sem te razburil? 🙂 🙂 🙂 A si začela živčke izgubljati? A tako hitro? 🙂

Mislim, da je zadeva tudi tebi jasna, da je tu samo eden od naju debil, lažnivec in motenec? Torej ali sem jaz budala paranoična šhizofrenična, ki si domišlja in obtužuje tebe, da sem se s tabo že velikokrat s teboj pisal. Ali pa druga možnost, da si v resnici debilna motena lažniva manipulatorska zalezovalka, ki si mi že velikokrat pisala, večkrat v zadnjem času. In glede na to, da ne znaš spremeniti načina pisanja in da te odlikuje en kup specifičnih značilnosti in sicer naprimer ta, da v svojih sporočilih nikoli ne izdaš spola in da bi te jaz in vsak vsaj malo inteligenten ki je naju bral lahko takoj prepozna vemo, vemo katera od teh možnosti drži. Tako da pomilujem te in ti želim, da si najdeš pomoč.

In kaj misliš, da si zdaj naredila, ko si napisala en kup proti meni negativno nastrojenih komentarjov pod različnimi vzdevki? (ker vsi so tvoji od razen od Julija Cezarja!!!) Kaj a misliš, da sem zato začel vrjeti, da me formaši res ne marajo? Ah ti reva, izgubljena si in brez živlenja. 🙂

kura, zdej pa res že mal bolan ven izpadeš, no. dej umir konje mal…

Jaz pa se najbolj čudim moderatorjem. Če jim lahko sploh tako rečemo. Kdo so ti osebki, ki dovolijo toliko grdih in slabih tem, postov? Meni so oni bolj nevarni. Zamislite si, zakaj je SČ tak poden ratal?!

Itak da ja, 18.08.2021 ob 21:24

kura, zdej pa res že mal bolan ven izpadeš, no. dej umir konje mal…

Itak da ja, Kate na ja, DAJ NO MIR, DEJ NEHI NO … in vsekakor tudi Marko skače,

budalo budalosto 🙂 A res ne opaziš, da se te po teh vzdevkih prepozna, da si ena in ista motena budala(ki je pod podobnimi vzdevki že VIHARNEGA in VAGABUNDA napadala)??? 🙂

Smiliš se mi res. Vsak ki redno bere forum opazi isto kot jaz in ve kdo je v resnici tu bolnik.

Kot sem napisal, ti si rakovo obolenje tega foruma pod 100 vzdevki.

Zdaj pa hitro napiši še ene par sporočil pod drugimi vzdevki kako grozen sem jaz…

Julij Cezar, 18.08.2021 ob 17:03

marko skače ti si vagabund kokoška.povej zdj kuga huzga ti ej barca nrdila?

Še včeraj se je hvalil, da je pregnal barco

Ne more biti kdo drug kot pa oseba, ki je nekaj časa imel v glavi, da je gorski zdravnik.

Motiš se, dva komentarja v tej temi sta moja, ta je tretji.

Kaj si mislim o njemu? Da nima nobenega lajfa, to si mislim. In da je psihično moten. Če beremo njegove prispevke, nam je jasno, da gre za paranoidno osebnost ali pa vsaj za nekoga z mejno osebnostno motnjo. Ta poba si dejansko izpisuje vse nick-e, ki se z njim ne strinjajo in nato iz tega vleče zaključke, da gre pri vseh, ki se z njim ne strinjajo ali pa ga kritizirajo, za eno in isto osebo. On je vse nick-e natančno preučil in dognal, kateri od teh nickov se je kregal že z Vagabundom ali z viharnim.

Bolano. Zmešana buča pač.

Zdaj čakam, da me obtoži, da sem tudi jaz eden od teh nickov, ki ga napadajo… Ampak prej mora “raziskati in preučiti” moj nick:)))

Skozi šivankino uho, 19.08.2021 ob 09:18

Kaj si mislim o njemu? Da nima nobenega lajfa, to si mislim. In da je psihično moten. Če beremo njegove prispevke, nam je jasno, da gre za paranoidno osebnost ali pa vsaj za nekoga z mejno osebnostno motnjo. Ta poba si dejansko izpisuje vse nick-e, ki se z njim ne strinjajo in nato iz tega vleče zaključke, da gre pri vseh, ki se z njim ne strinjajo ali pa ga kritizirajo, za eno in isto osebo. On je vse nick-e natančno preučil in dognal, kateri od teh nickov se je kregal že z Vagabundom ali z viharnim.

Bolano. Zmešana buča pač.

Zdaj čakam, da me obtoži, da sem tudi jaz eden od teh nickov, ki ga napadajo… Ampak prej mora “raziskati in preučiti” moj nick:)))

Ampak na starem forumu (torej pred prenovo) se ga pa ne spomnim. Vsaj s tem nickom ne.

Ma daj nehaj motenec, če si pa ravnokar odprel temo o njemu. Že dneve jih odpiraš. Če si res vse izpisuje kot praviš, potem ima vrjetno že do popolnosti izdelan tvoj psihološki profil. Že nam je jasno kakšen bedak si. Ne obnašaj se kot, da smo neumni. Sam se skoraj nikoli ne oglasim na forumu, ampak kar je preveč je pa preveč.

namenjeno za Skozi šivankino uho. Sami novi in novi vzdevki, tega sem danes prvič zasledil. Bedaka ki ga uporablja pa berem že dneve.

In uredite že enkrat to prokleto citiranje

njegov  ta xy-ti nick. vsakič, ko spremeni nick, je bolj neprebavljiv. do kdaj še??

to je že, 19.08.2021 ob 10:47

njegov  ta xy-ti nick. vsakič, ko spremeni nick, je bolj neprebavljiv. do kdaj še??

Ma ja, zakaj ne banajo takih oseb? Takšni samo uničujejo forum s svojimi motnjami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close