Kaj menite o forumašu z imenom kokoši?
Sem in tja pridem na Mon kaj prebrat, ampak skoraj v vsaki temi zasledim forumaša “kokoši”. Sicer se že na prvi pogled vidi, da slabo obvlada slovnico slovenskega jezika, pa ni ravno odlično razgledan, tudi sam prizna, da ni izobražen, ampak vseeno: a ni on nekaj boljšega, kar se je pojavilo v zadnjem času?
Tako osvežujoče direkten je, vsakomur upa brez strahu v obraz povedati vse! Navdušen sem nad njegovim poznavanjem sveta, odnosov med ljudmi in med spoloma, človek se neverjetno spozna na ženske, čeprav sam priznava, da je gej! Spozna se tudi na filme, telenovele in ameriške serije. Pa na otroke!
Je še komu všeč? Morda pa komu ravno zaradi svoje odkritosti in neposrednosti ni všeč? Kaj menite o njem?
kokoši, 18.08.2021 ob 11:06
Hvala, hvala. 🙂
Zdej se bo pa pojavilo 20 negativno nastrojenih sporočil, ki jih bo pod različnimi vzdevki napisala ista oseba.
Meni je všeč, ker na dolgo in široko razlagaš, mi vsaj ni dolgčas in imam kaj brati. Glede slovnice mi je vseeno, nismo na izpitu slovenščine. Glede direktnosti- raje direkten kot pa hinavski. Na otroke se bo spoznal malo bolj ko in če bo imel svoje, drugače večkrat udari mimo v marsikateri temi, a vsak razume stvari na podlagi svojega znanja in izkušenj, bo že z leti spremenil mnenje o marsičem. Glede tega ali je gej mi je vseeno kdo s kom in kako se parčka. Izobražen ali ne, na forumu mi to ne igra vloge. Važno, da je zanimiv ali zabaven
Smolasty, 18.08.2021 ob 11:31
Jaz isto pridem kdaj pa kdaj na ta forum kaj prebrat in pokomentirat. Ma to je kot bi jaz napisal, kaj menite o forumasu z imenom Smolasty.
smolasty mi ni simpatičen. Butatsi komentarji, butaste fore, ni razgledan, vidi se da je najstnik, verjetno do 16 let, izdeluje šolo s popravci
soft, 18.08.2021 ob 11:13
Meni je všeč, ker na dolgo in široko razlagaš, mi vsaj ni dolgčas in imam kaj brati. Glede slovnice mi je vseeno, nismo na izpitu slovenščine. Glede direktnosti- raje direkten kot pa hinavski. Na otroke se bo spoznal malo bolj ko in če bo imel svoje, drugače večkrat udari mimo v marsikateri temi, a vsak razume stvari na podlagi svojega znanja in izkušenj, bo že z leti spremenil mnenje o marsičem. Glede tega ali je gej mi je vseeno kdo s kom in kako se parčka. Izobražen ali ne, na forumu mi to ne igra vloge. Važno, da je zanimiv ali zabaven
Hvala, hvala.
Ti bom pa kdaj kaj na dolgo in široko napisal da boš mela za brati. 🙂
eh no ja, 18.08.2021 ob 11:25
Sem ga narobe ocenila, po njegovem pisanju sem imela občutek, da je nekaj prek 20, pa sam pravi, da je star prek 50 let.
Po pisanju dejansko nisem imela takega občutka, je bilo kar nekaj njegovih komentarjev precej otročjih.
Nisem nikjer pravil, da mam nad 50. Če je to gdo napisal, je bil negdo drug, ki je uporabil moj vzdevek.
A lepo, zdaj si se bolj natančno izrazila kot v prejšni temi; torej da je nekaj mojih komentarjev precej otročjih(torej ne vsi). Ja to priznam, vrjetno sem mogel biti kot otrok bolj odrasel in sem zato zdaj še vedno otročji in razigran, včasih trapast.
Je pa res da zaradi naših genov v družni zgledamo mlajši in zato vedno tipom rečem, da imam 20 let manj kot jih v resnici imam, tako da me obravnavajo kot vrstnika. 🙂
kokoši, 18.08.2021 ob 12:00
Nisem nikjer pravil, da mam nad 50. Če je to gdo napisal, je bil negdo drug, ki je uporabil moj vzdevek.
A lepo, zdaj si se bolj natančno izrazila kot v prejšni temi; torej da je nekaj mojih komentarjev precej otročjih(torej ne vsi). Ja to priznam, vrjetno sem mogel biti kot otrok bolj odrasel in sem zato zdaj še vedno otročji in razigran, včasih trapast.
Je pa res da zaradi naših genov v družni zgledamo mlajši in zato vedno tipom rečem, da imam 20 let manj kot jih v resnici imam, tako da me obravnavajo kot vrstnika. 🙂
V eni izmed tem, mislim, da je bila o gejih c YU, si napisal, da takrat niste/niso imeli težav.
In tam sem napisala, ali si star 50+, da lahko to komentiraš.
In si ti (ali pa nekdo pod tvojim imenom) odgovoril, da si prek 50.
eh no ja, 18.08.2021 ob 12:06
V eni izmed tem, mislim, da je bila o gejih c YU, si napisal, da takrat niste/niso imeli težav.
In tam sem napisala, ali si star 50+, da lahko to komentiraš.
In si ti (ali pa nekdo pod tvojim imenom) odgovoril, da si prek 50.
Ne nisem, negdo je uporabljal moj vzdevek in si potem odgovarjal pod drugimi vzdevki. Moja sporočila se začnejo šele na drugi strani tiste teme(jo imaš še vedno spodaj na prvi strani starševskega čveka). Dve sta bili ki sta napisali isto, da vama delujem 20. Eno od vaju sem napizdil in ozmerjal ker sem mislil da sta tudi vajina komentarja delo istega provokatorja.
Ne moreš da verjameš. Vsi se ga tako bojite, da nihče ne upa zapisati, kar si res misli: da je fant prifuknjen v betico. Nima nobene kulture izražanja, vse, ki se ne strinjajo z njim, napada kot stekla lisica, pismen ni v celoti, hkrati pa o sebi misli, da je nekaj več. Zakaj že? Ker je homič, ki sovraži druge homiče? Ne vem, kaj je tako lepega in pogumnega v tem, da sovražiš pripadnike lastne vrste!
Ampak, saj ni edini duševni bolnik tu gor. Na MON-u je norcev za izvoz.
Večina Slovencev ima kolektivni sindrom prebutane babe. Bolj kot jih nekdo ponižuje, zmerja in je*e v glavo, bolj ga obožujejo!
Marko skače, 18.08.2021 ob 13:25
Ne moreš da verjameš. Vsi se ga tako bojite, da nihče ne upa zapisati, kar si res misli: da je fant prifuknjen v betico. Nima nobene kulture izražanja, vse, ki se ne strinjajo z njim, napada kot stekla lisica, pismen ni v celoti, hkrati pa o sebi misli, da je nekaj več. Zakaj že? Ker je homič, ki sovraži druge homiče? Ne vem, kaj je tako lepega in pogumnega v tem, da sovražiš pripadnike lastne vrste!
Ampak, saj ni edini duševni bolnik tu gor. Na MON-u je norcev za izvoz.
Večina Slovencev ima kolektivni sindrom prebutane babe. Bolj kot jih nekdo ponižuje, zmerja in je*e v glavo, bolj ga obožujejo!
MARKO SKAČE ali SNEŽINKA V POLETJU, enkrat ženska drugič moški, boš meni pisal/a kako je prav, da me je sram da sem pe.der ker bi vsakega normalnega bilo. Prvič se raje zamisli nad sabo budalo moteno in zmedeno se odloči katerega spola si. Sej ti je jasno, da jaz vem keri glupi gnoj si? (samo ne da se mi vseh tvojih vzdevkov naštevati, ker jih sproti pozabljam)
Ti si omejeno bitje, ki vse gledaš belo ali črno. Zate je “rad imam” ali “sovražim”. Sem ti opisal svoj odnos do gejev(nekaterih) in moj odnos do LGBT agende v temi “SEM GEJ”. A je bilo to kar sem ti napisal veliko preveč kompleksno za omejeno in neizobražno osebo kot si, zato spet delaš svoje poenostavljene zaključke.
In vidim v tebi podobno mentaliteto kot v takih gejih, ki sem jih kritiziral. In ja, takih omejencev pač ne maram!
kokoši, 18.08.2021 ob 14:21
MARKO SKAČE ali SNEŽINKA V POLETJU, enkrat ženska drugič moški, boš meni pisal/a kako je prav, da me je sram da sem pe.der ker bi vsakega normalnega bilo. Prvič se raje zamisli nad sabo budalo moteno in zmedeno se odloči katerega spola si. Sej ti je jasno, da jaz vem keri glupi gnoj si? (samo ne da se mi vseh tvojih vzdevkov naštevati, ker jih sproti pozabljam)
Ti si omejeno bitje, ki vse gledaš belo ali črno. Zate je “rad imam” ali “sovražim”. Sem ti opisal svoj odnos do gejev(nekaterih) in moj odnos do LGBT agende v temi “SEM GEJ”. A je bilo to kar sem ti napisal veliko preveč kompleksno za omejeno in neizobražno osebo kot si, zato spet delaš svoje poenostavljene zaključke.
In vidim v tebi podobno mentaliteto kot v takih gejih, ki sem jih kritiziral. In ja, takih omejencev pač ne maram!
… bo meni blejal mulec, ki ima najbrž komaj dokončano OŠ!! Dej zapri fuflo, ti glupi moron blesavi. Meni ne boš po glavi sral tako kot misliš, da lahko vsem. Odjebi v svojo luknjo, paranoični bolnik.
Marko skače, 18.08.2021 ob 14:36
… bo meni blejal mulec, ki ima najbrž komaj dokončano OŠ!! Dej zapri fuflo, ti glupi moron blesavi. Meni ne boš po glavi sral tako kot misliš, da lahko vsem. Odjebi v svojo luknjo, paranoični bolnik.
Marko Skače,
joj ti gnida psihopatska. Gnida zafustrirana si vedno imela opravka samo z tremi VIHARNIM, VAGABUNDOM in mano, ker lastnega živlenja nimaš.
Praviš, da naj najdem en tvoj stavek iz katerega je razvidno, da piše ženska. Ampak poglejmo tudi obratno, najdimo en tvoj stavek, ki dokazuje, da si moški. Ali kot si se pred meseci odzvala isto kot ravnokar ko sem te odgovoril kot moškega, da samo nekam predvidevam in da rabim psihološko pomoč. Kaj a te naj ogovarjam kot TISTO ti budalo zmešano? 🙂 🙂 🙂
Mar ne vidiš, da vse to tebe razkriva kot hudo moteno osebo? Ker zakaj bi človek imel 100 vzdevkov, pisal kot anonimno IN KAR JE NAJBOLJ BIZARNO SKRIVAL SVOJ SPOL? O vzdevkih in anonimnem ne morem dokazat, o skrivanju spola pa se ravnokar piševa in je jasno kot beli dan. Tako da vse kar sem prej napisal velja zate. Bednica brez imena(VZDEVKA), BREZ SPOLA, ki piše MI TAKO MISLIMO, in ne JAZ TAKO MISLIM. In potem mi povej zakaj bi potem sploh gdo dal takemu govnu in njegovim/njenim besedam veljavo? Ti si samo manipulacija, neiskrenost, pretvarjanje, laž. Navadna zguba, ki je bila vedno reva v svojem živlenju in nima nobene moči in veljave. Zato vedno hinavi. Niti na internetu si nisi znala ustvariti svoje osebnost, ki bi bila močna in priljubljena, zato tu počneš isto. Mar res ne razumeš kakšna nula si. Nisem še videl tako pritlehne osebe kot si ti. Kot sem napisu, si le manipulacija, laž, neiskrenost in pretvarjanje, brez spola, brez barve. Bolezen, rak tega foruma.
Forum je zaprt za komentiranje.