Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj manekenka Anela Šabanagić vidi na Bizovičarju?

kaj manekenka Anela Šabanagić vidi na Bizovičarju?

A to je tam kak mostec mogoče k enkrat je sprehajal okol koseškega bajerja enega tečnega zlatega prinašalca? Ni pa posebej majhen, jaz bi mu dal več kot 175 centi, je pa res, da komajda seže do mojih junaških prsi…

On zagotovo ni 185, ker sem šel mimo. Po mojem je problem v tem, da pač nisi 183 ampak ene 179 😛

Mene bolj zanima kaj vaši partnerji če jih imate vidijo na vas, ki tako komentirate. Preračunljivi, materialistični, zavidljivi, vidite samo črno, brez vsake empatije ali pa vsaj malo inteligence. Kako vas lahkko kdo prenaša mi ni jasno. Da se vsak dan zbujaš z človekom ki samo kritizira in se ukvarja z ljudmi, ki jih sploh ne pozna…..res si ne predstavljam.

Točno to sem se tudi jaz vprašala. :))

[/quote]

Kaj pa tvoj vidi na tebi? A ga lahko vprašamo?

[/quote]

[/quote]

Koliko osebnosti pa je v tebi, da uporabljaš množino?

[/quote]

[/quote]

Ker že picajzlaš: zate kolikor hočeš….

[/quote]

Ker že picajzlaš: zate kolikor hočeš….
[/quote]

Dejstvo je, da Lado ni vizualno čisto nič “manj lep” od nje, zato ne vem, zakaj je odprta ta tema.

Nekaj že.
On vidi…torej, malo je podobna …Katarini..)

Eh, Katarina je posebna zgodba. Ona po lepoti resnično izstopa.

Eh, Katarina je posebna zgodba. Ona po lepoti resnično izstopa.
[/quote]

Si je izbral tako, ki spominja na K.č. Katarina je nekoliko lepša.

Mene pa zanima, kako je mogoče , da si je Lado izbral Čefurko. Pri meni je izgubil vse pike.

Latko ha ha h :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Odlična “Slovenska muzka”!

Odgovor na objavo uporabnika
novi par v SLO, 05.05.2017 ob 10:59

a katera ženska tukaj razume KAJ ona vidi na njem?! http://njena.svet24.si/clanek/svet-slavnih/590c3bed6aa20/foto-lado-s-svojim-dekletom-uziva-na-maldivih

Lado sme imet 14 let mlajšo, men pa so vsi očitali 14 let mlajšega… Noro, ta svet.

Iz prve roke, 05.05.2017 ob 14:22

Anela ima 177cm pa 51kg , Lado pa 180 in 72 kg . Oba presuha kostkota!

Ja lej, eni poznamo zadeve še bolj poglobljeno.

Lado je skuril za dve stanovanji najmanj za bewca, včasih smo ga videli v zaodrju predstav tako nabliskanega da nismo verjeli da bo predstavo sploh speljal, kaj šele do konca.

Kokain je hudič. Časova to ve, se je nagledala belega propada tud v Hwoodu ne sam pri svojem tedanjem Ladotu, ki ga je NOGIRALA PRAV ZARADI VZTRAJNEGA IZPIRANJA SINUSOV Z BELIM PRAŠKOM.

Aneli je pa ta bolj boemski način življenja očitno dopadljiv.

Težko pa hkrati papcas in vlečeš, ker je koka zaviralec apetita.

Tako da so razlogi, zakaj cote visijo na obeh, povsem jasni.

Odvisnost od kokaina ni pri nas nič takega kaj šele v tujini.

Ladota bo če bo s tem nadaljeval pač preprosto herc ruknu iz “nepojasnjenih” razlogov.

Zaradi kokainske odpovedi srca je navsezadnje umrl Tomaž Pandur, ki ga je zvlekel od 5 do 7 gramov na dan. Zaradi tega shita je šel tudi Prince, ki je imel zraven na mešanega preveč fentanila.

V maloro je šel iz istega razloga moj sošolec, lastnik borzno posredniške hiše.

Posredno pa tud Gašper Tič, saj je šel z enim nabliskanim dilerjem v neznan flat in gaje slednji v kokainski paranoji, vlekla sta pa oba še in še, zaklal z nožem.

Šel je pri samo 46ih tudi moj sosed, tako rekoč s kmetije, ki si ga je za spremembo vbrizgal namesto pozaugal in je umrl na neki zabavi daleč od doma.

Kdo vse ga ni, se je bolje vprašati. Klemen Bunderla, Nejc Simsic, joj koliko jih je, ne giblje te se v teh krogih in se vam še sanja ne.

Razlika je samo v teži uporabe. Lado je zasvojen na hard, enako reper Zlajo.

We MUST TALK about cocaine.

Ni to hec. Te izda herc najkasneje do 55ga.

Jp, zadnjič se je na enem posnetku videlo, kako Urška Kloakočar odpre denarnico in vzame ven par bankovcev, da nekaj plača in ko jih je položila na pult, so se ji sami od sebe zrorali v tulce, zgleda da so od stalnega zvijanja izgubili obliko.

Gaberca je pa o temu pisala v svoji “diplomski nalogi” z naslovom Bela estrada, sicer polpismen izdelek, ki je mentorju in univerzi v večno sramoto, ampak vidiš, kaj žensko okupira, slavne ličnosti in kokain, in kako probava normalizirat uporabo in jo celo narest glamurozno, češ vsi “slavni” snifajo belo, kao nič takega, eni pijejo pivo, eni jejo mcdonalds, eni pa coke snifajo, sto ljudi sto čudi, ne sme se obsojat.

8409, 04.09.2025 ob 15:51

Jp, zadnjič se je na enem posnetku videlo, kako Urška Kloakočar odpre denarnico in vzame ven par bankovcev, da nekaj plača in ko jih je položila na pult, so se ji sami od sebe zrorali v tulce, zgleda da so od stalnega zvijanja izgubili obliko.

Gaberca je pa o temu pisala v svoji “diplomski nalogi” z naslovom Bela estrada, sicer polpismen izdelek, ki je mentorju in univerzi v večno sramoto, ampak vidiš, kaj žensko okupira, slavne ličnosti in kokain, in kako probava normalizirat uporabo in jo celo narest glamurozno, češ vsi “slavni” snifajo belo, kao nič takega, eni pijejo pivo, eni jejo mcdonalds, eni pa coke snifajo, sto ljudi sto čudi, ne sme se obsojat.

To je zelo tipičen pokazatelj.

Loto listki, bankovci, parkirni listki v obliki rolic.

Popotu odpreš predalček za rokavice v avtu da vzameš ven vozniško prometno, NAJMANJ IZKUŠEN POPO ve, za kaj gre.

Za kokainista.

Pa naj ve zdaj to še vsa Slovenija da ne bodo glupi nevedni.

Zarad enakega razloga je pobralo Iztoka Aberška, oglaševalca, Tovarna vizij. Z Andrejo Medvedič sta bila nonstop navlečena. Andrejo, Sense Wellness, je po Aberškovi smrti, imata skp že odraslega sina N., še prav čas srečala pamet sicer bi šla tudi že rakom žvižgat najkasneje ob Abrahamu.

Seznam šovbiza in politike je krajši na strani NEUPORABNIKOV kot obratno tako da smo globoko zbaredli.

Cocaine is a chosen drug of capitalism.

Takle mamo.

Vsak ki da kaj nase, vleče belo izključno s slamico, višji level ima posebej custom made steklene tulce. Diddy ga je imel iz zlata z diamanti enako Snoop.

Bi si pa UKZ že lah privoščila vsaj slamico?

Dravlje rules, 05.05.2017 ob 14:42

Midva se druživa, jes sem visok 183. On ziher 2 cm višji, Anela je pa 179cm..

Si ti Lado? LOL

Jaah, takle mamo v ozadju estrade in politike, saj ven pride kaj občasno…, da ne smemo bit naivni kako so oni ooh in sploh- sploh, ko se določeni pred volitvami idealne prikazujejo…pa poglej zdaj- še celo poročit se gredo, da bodo stare mamce pa ateje farbal ,…

Pač upokojenska velika volilna baza , kak so poročeni in kak se ljubijo., vse je hepi, hepi..Za predvolitveni šow , …če pogledamo kaj vse je Pahi zganjal za šow anede…

No, zaenkrat še znajo dozirat, da se še ne predozirajo…pa kak to dilerji služijo itd…neke verige zadaj…itd,i td…Zanimive tematike.

Če bi bil res tvoj sosed, bi vedla, da družinco že imata

Iz prve koke v suhe roke, 04.09.2025 ob 16:01

To je zelo tipičen pokazatelj.

Loto listki, bankovci, parkirni listki v obliki rolic.

Popotu odpreš predalček za rokavice v avtu da vzameš ven vozniško prometno, NAJMANJ IZKUŠEN POPO ve, za kaj gre.

Za kokainista.

Pa naj ve zdaj to še vsa Slovenija da ne bodo glupi nevedni.

Zarad enakega razloga je pobralo Iztoka Aberška, oglaševalca, Tovarna vizij. Z Andrejo Medvedič sta bila nonstop navlečena. Andrejo, Sense Wellness, je po Aberškovi smrti, imata skp že odraslega sina N., še prav čas srečala pamet sicer bi šla tudi že rakom žvižgat najkasneje ob Abrahamu.

Seznam šovbiza in politike je krajši na strani NEUPORABNIKOV kot obratno tako da smo globoko zbaredli.

Cocaine is a chosen drug of capitalism.

Takle mamo.

Aberška je od cokea pobralo? Nisem vedel, bi prej mislil, da mu je ona spila ves Qi. Kako leto nazaj sem jo slučajno videl v živo in res zmatrano deluje, zgleda se poznajo prečute noči, alkohol in belo, pa roba je za na ulico še s čim zmešana in najbrž niso glih zdravilne sestavine.

Na fotkah pa ne zgleda slabo za svoja leta bejba, stara koka, ampak v formi in kao glamurozna, če prav razumem po nekiih rijaliti šovih hodi in propagira lajfstajl 5o+ ženske z veliko seksa in mlajšimi ljubimci.

Denar, tako kot vse prasice!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close