Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj manekenka Anela Šabanagić vidi na Bizovičarju?

kaj manekenka Anela Šabanagić vidi na Bizovičarju?

bizo nima 185 cm. no!! Dej ne pretiravaj no 🙂

Jaz se sprašujem kaj on vidi na njej. Lahko bi si kaj boljšega našel, ne pa neko trlico brez jošk.

A družina je pogoj, da lahko imaš partnerja? Ali zakaj bi bil nekdo boljši, bolj uspešen ali karkoli že, ker si je ustvaril družino? A tisti brez družine so po tvojem odpadniki ali pa svobodni umetniki, slednje verjetno že je?

Bizovičarju se odpadejo zadnje štiri črke njenega priimka.

Jaz pa 183, on je večji. Pejt ga pogledat v Dravlje.

in obratno..
on drugače zame presuh, predvidevam da majhen..itd..ona pa izgleda kot da ima 15 let.

Prvič čujem za tole wannabe uspešno Anelo.
Čuden obraz ima.
Če sta skupaj, me pa ne briga.

Vidi na pol izpraznjen bankomat in dobro reklamo za odskok v nove čase, beri nove bolj polne nabasane s “cashem” bankomate. To je to. O lepoti, karakterju, ljubezni in čem drugem pa mi ni najbolj znano. Razmišljanje z moje strani pač. Morda bo pa to še ” love story”. Morda bi vprašali Chucha Norissa. Imamo srečo je trenutno v SLO in on gotovo pozna odgovor tudi za Ladkota in Anelo. Ajde Chuck javi se ????????

Žal to ni res.
1. V Velenju ni Slovencev
2. Njeno ime ni Slovensko
[/quote]

Seveda v Velenju živimo tudi Slovenci. Sicer nas je za vzorec, obstajamo pa vendarle.

Ne razumem žensk ki oblečejo obleko s takim dekoltejem. Kot da prav hoče poudariti da nima nič joškov. Neseksi, neženstveno, niti ni lepo.

Malo za šalo, morda pa tudi ne.
Vprašanje za eno lepo deklico pri nas v firmi je bilo: Ali imaš joške ? Odgovor je bil : Seveda jih imam !
Vprašanje nazaj pa : Zakaj ji potem pa ne nosiš ? Smeh od večine, pa tudi zamere ni bilo. Pač narava nekomu nekaj da, drugemu pa vzame. Ja naj uživata po svojih željah in potrebah. Lp

Malo za šalo, morda pa tudi ne.
Vprašanje za eno lepo deklico pri nas v firmi je bilo: Ali imaš joške ? Odgovor je bil : Seveda jih imam !
Vprašanje nazaj pa : Zakaj ji potem pa ne nosiš ? Smeh od večine, pa tudi zamere ni bilo. Pač narava nekomu nekaj da, drugemu pa vzame. Ja naj uživata po svojih željah in potrebah. Lp
[/quote]

To ni smeh, ampak spolno nadlegovanje.

In kdo koga nadleguje ???? Povej ???

Ja, ima. Zeleni zajci pa to. Tam so par milijončkov v žepe pospravili.

Anela ima 177cm pa 51kg , Lado pa 180 in 72 kg . Oba presuha kostkota!

Torej je celo večji od nje? Kaj kokodakate, kure?

Sigurno ne to kar vi vidite. Kajti vi vidite samo svoje travme.

175 cm je velik in nabit

Midva se druživa, jes sem visok 183. On ziher 2 cm višji, Anela je pa 179cm..

Ojojjoj kaj pa on vidi na tem skeletu oblecen v kozo? A To je zenska?

ja pa kaj te briga no – očitno so mu všeč, ga rajcajo androidne, pardon androgene ženske….. Zase se brigajte babe, ki vkalupljate v neke idealne kalupe in hočete parčkat ljudi s svojimi nekimi “ideali”.

Pač, to mu je všeč in : konc, fertik, nr’jen.

Isto velja zate . Ja, so tudi ženske, ki so bolj moškega izgleda pa bolj ploh spredaj. Tudi take morajo živet.

sej sta oba uspešna zakaj pa ne?

Luštna bejba 😉

Pa kaj te sploh briga? Zakaj se ukvarjaš s tem? Pomembno je, da Anela Šabanagić ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close