Kaj lahko storim, da bi ohranil VD
Pozdravljeni,
najprej hvala za vaše delo in vso pomoč, ki jo nudite ljudem v stiski oz dilemi, ko ne vedo kaj in kako. Forum je res dober vaše delo pa še toliko bolj.
Sedaj pa moja zadeva, zelo me je strah izgube VD:
Včeraj sem napihal 0,45milig/kg izdihanega zraka, policist me je opomnil, da z odbito toleranco je to 0,4 milig/kg izdihanega zraka.
Slednje je bilo dovolj za 16kt in 900€, razumem.
Sedaj me pa skrbi, saj imam že 3kt zaradi prekoračitve hitrosti izpred leta in pol.
Skupno torej dovolj za odvzem vozniške, slednje sem policistom povedal in po iskrenem pogovoru, sta me napotila na tečaj varne vožnje in s tem odbitek 4kt, kar bi zadostovalo za ohranitev VD, pa čeprav z 16kt zaradi alkohola. Bral sem vaš forum in ugotavljam, da so nekateri 4kt odbili z zdravniškim pregledom?
Ali to drži? Zanima me, lepo vas prosim, ce mi lahko poveste kaj točno sedaj sledi in kakšne imam realne opcije oz možnosti za ohranitev VD?
Grozno se pocuti, živim na podeželju z redno službo, brez urejenega mestnega prevoza, najbrž si predstavljate mojo stisko…pa nisem edini.
Hvala in lep pozdrav,
Mitja
Pozdravljeni, prijavite se na kont. zdr. pregled v vaši UE zaradi čakalnih dob in ko dobite sklep o prenehanju veljavnosti v.d. me kontaktirajte. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.