Kaj kupujete v DM trgovini
Kupujem čaje, mandljevo moko, kar nekaj hrane tam kupim. Par čistil, wc papir, gobice za posodo ipd., določeno kozmetiko (make up), lake za nohte in ostalo za nohte, tampone, urea kremo za noge in roke od njihove znamke. Ostalo ne njihove znamke. Kreme ipd za obraz in telo so kar nekaj. Vse super odišavljeno, nobenega učinka. Če si obsedena z najstniškimi vonji (jagoda, vanilija ipd.) potem ti bodo njihove stvari všeč. V glavnem veliko tam kupim, ostalo večinoma online iz tujine ker pač nimamo pri nas.
Vse kar bom napisala je njihova znamka (balea, ebelin, denk mit, babylove itd) Kupujem od kuhinjskih brisac, do wc papirja, sol in prasek za strojno pomivanje posode, gobice za posodo, vrecke za smeti, papirnati robcki v skatli, palcke za usesa, blazinice za odstranjevanje makeupa, prasek za belo perilo.
Od hrane granole, orescke, dateljne, kokosov cips, energijske tablice, caje, bio sok.
Za dojencico kupujem plenice ter vlazilne robcke, kdaj pa kdaj kaksno otrosko hrano, ter kaksno njihovo igracko, peneco kopel.
Zase kupim masko za obraz (tiste v listicu), depilacijske trakove, kaksen lak za nohte, gumice za lase. Za muce kupujem vrecke z mokro hrano. Mogoce sem se kaj pozabila.
Z izdelki sem zelo zadovoljna, so tudi cenovno ugodni. Pa nisem njihova zaposlena, bi pa morda kdaj bila, jaz v dmu takooo uzivam ☺️
Sem kupovala, zdaj tri leta skoraj ne več. Ko so ukinili prejšnjo kartico pod pretvezo GDPR in mi v bistvu pokradli točke, saj ko sem se vrnila s prvomajskih počitnic, je veljala le se nova kartica. Menda so potem nekaj podaljsali, a me ne zanimajo več. Zdaj kupujem preko drugih spletnih ponudnikov in v Muellerju. V DM le še kakšen pecilni prašek z vinskim kamnom, kdaj kremo za obraz in jušne kocke. Včasih sem pa na mesec pustila preko 100 evrov, zato jim ne odpustim nesramnosti. Zlahka živim brez njih.
Forum je zaprt za komentiranje.