Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kaj kupiti?

Kaj kupiti?

Izztokj pozdravljen in seveda še vsi ostali!
Zanima me, kaj bi ti kupil za cca 10-12.000 €? Mora biti karavan, diesel, vozila se bom na relaciji vsak dan. Sedaj vozim C5, pa me strašijo, da so novejši C5 dosti pokvarljivi, čeprav meni zaradi udobne vožnje zelo ugaja. Kolebam tudi med BMW 316,320 ali Volvo 70. Vesela bom vsakega mnenja.

alfa 159 karavant 1.9jtd…sam ni najbolj prostorna.

audi a4 avant?
passat variant?
skratka TDI motor.

Ali ni Alfa kraljica odstavnih pasov?
Tako pravijo 😉

bmw serije 3 in v70 nista ravno primerljiva… medtem ko je 3ka škortno naravnan, malenkost utesnjen, je v70 pravo nasprotje.
glede na zdajšen avto sklepam da nisi privrženka športne vožnje, zato predlaga v70, pazi samo na kilometre, tudi serviserano znajo imeti po 250000km težave s šoami in turbino…
zadeve s TDI motorji so zaneslive, a (sicer z razogom) dobro držijo ceno, zato je težko dobiti še ne zmatran avto…če že glej passata, audiji majo po nepotrebnem veliko dražje nadomestne dele, pa tudi seat exeo je dobra izbira, ker je debesedno malo preoblečen audi a4 s seatovo značko in zato nizko ceno.
predlagam da pogledaš še forda mondea, zanesljv avto z ogromo prostora za nizko ceno…
naj te še opozorim, servisi oz. deli za volva in/ali bmw so mnogo dražji kot za citroena….

STI hvala za napisano. Bom pogledala še Forde. Nekako me vleče k BMW-ju, ker sem ga v preteklosti že vozila in po dveh težkih nesrečah (čelno trčenje, kjer nisem bila jaz nič kriva), mi je dejansko ostal občutek izredno varnega avta. Zato me mika tudi Volvo, čeprav mi je notranjost nekako “dolgočasna”, je pa varen avto.

kot si napisala… tako pravijo.

Na koncu smo po vseh premlevanjih in testnih vožnjah kupili novega Kio Ceeda SW, zaenkrat prezadovoljni, poraba trenutno na 5,5l, res je za ta denar dobiš res največ.

Od Bmwjev in volvov do nakupa ceeda…hja to pa je zgodba 🙂
sigurno dober nakup glede razmerja cene in dejanske vrednosti.
pa veliko srečnih kilometrov

New Report

Close