Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kaj kupiti

kaj kupiti

Prvič kupuje svoj avto!RAzmišljam tudi o nove a kaj ko so vsi nekako dragi okrog 3,5 milj in ne vem če se mi ravno da plačat vsak mesece 60tisoč kredita.
Drugač pa razmišljam o nakupu rabljenega iz uvoza ali pa novega,čeprav ne vem če se to splača …
Moje dilem so nekje med Astro,Renault Berlingo(priznam pa da nekako ni najlepši od zunaj,Mazda 3..)
Res ne vem,kaj bom naredila -za avto bi trenutno bila pripravljena dvignit kredit za 0krog 2 milj.Prevozim okoli 20000km letno!

Toliko nasprotujocih si trditev, da ti ne morem nic pametnega napisat:)
Predvsem kupi, kar ti je zares vsec, saj bos nekaj let vsak mesec morala posteno odstevati kar velik kupcek.
Aja, svetujem ti da opustis misel na uvoz iz tujine, raje za ta denar kupi pri nas novega, bos imela vec let mir.
Drugace sta pa Astra in Mazda 3 cist ok izbor, ce sta ti pala v oko…

Živjo
Moj nasvet je naslednji: za prvi avto v lajfu si kupi rabljenega in za toliko denarja kot ga imaš, ko pa se privadiš križarenj po cestah, pa ga zamenjaj in tako ti ne bo žal prvih bušk, krešov in prask. Pa še če rabiš avto le zase, si vzemi čas in nabavi kakšnega od dedka, ki jih ponavadi menjajo po treh štirih letih in so praktično kot novi. Le potrpljenje in poglej tudi za kakšnim Hyundajem za kredo pa je še vedno čas

LP

Moja izbira med temi bi bila Mazda 3.

Evo, lahko ponudim mojo premičnino:

v + ji štejem tudi relativno ugodno porabo (7 -7.5 l/100) v mestni in primestni vožnji ter relativno majhen strošek pri registraciji (1400 ccm) …
ja in seveda sloves praktično nepokvarljivega avtomobila, kar pa je popolnoma res

zgolj v premislek …

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=683295

Hvala na linku!Sem pogledla avto,res je lep na pogled in mi zgleda ohranjeno ampak sem se dala na iskanje dizelaških avtov.
Drugač pa sem že enik 5 let voznica in sem do zdaj vozila le avte stare okoli 10 ali več let!Zdaj pa bi končno nekaj novejšega!

New Report

Close