Kaj kupiti ženi za božič?
Hja, težka. Glede na to, da nisi povedal kakšne ima interese oz. kaj rada počne ti bo težko kdo kaj konkretnega predlagal. Ko sem se sam začel srečevati s težavo pri nakupih daril, sem ji začel kupovati stvari, ki jih že redno uporablja. Recimo, čisto nora je na neko Lux Factor kremo, zato ji jo kupim, če gre proti koncu. Zraven dodam še kakšno darilno kartico (recimo za Lisco) in nekaj sladkega za pod zob narejenega v slaščičarni. Ni pomembno koliko ji podariš, pač pa kako premišljeni so tvoji nakupi.
Fora je v tem, da jo CELO LETO poslušaš, kaj bi rada. Ko recimo poleti omeni, da bi imela nov kopalni plašč. Ali ko gresta enkrat mimo izložbe Filipovega dvorca in reče “O kako luštne skodelice za čaj”. Ali ko lista kakšno knjigo v knjigarni in jo komentira “U zanimivo” in jo odloži nazaj na polico. Ali ko navdušeno razlaga, da je bila njena prijateljica na masaži v termah Vivat. Ali ko po nesreči razbije najljubši lonček za jutranjo kavo in samo molče pospravi črepinje. Ali ko septembra na terasi dogori sveča z njenim najljubšim vonjem in komentira “škoda, da je konec, nimava nobene več”.
Verjemi, če celo leto res pozorno poslušaš, se nabere možnih daril za vse RD, božiče, Miklavže in ostalo skupaj.
Bombino, 02.12.2021 ob 13:41
Hja, težka. Glede na to, da nisi povedal kakšne ima interese oz. kaj rada počne ti bo težko kdo kaj konkretnega predlagal. Ko sem se sam začel srečevati s težavo pri nakupih daril, sem ji začel kupovati stvari, ki jih že redno uporablja. Recimo, čisto nora je na neko Lux Factor kremo, zato ji jo kupim, če gre proti koncu. Zraven dodam še kakšno darilno kartico (recimo za Lisco) in nekaj sladkega za pod zob narejenega v slaščičarni. Ni pomembno koliko ji podariš, pač pa kako premišljeni so tvoji nakupi.
Hahaha meni mož isto počne z njihovim serumom in bombicami za kopel. 🙂 Mi vedno pride prav.
Forum je zaprt za komentiranje.