Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj kupiti sodelavki ob upokojitvi

Kaj kupiti sodelavki ob upokojitvi

Ja, kaj kupiti sodelavki ob upokojitvi. Ima vse, kar si želi, je finančno dokaj dobro stoječa. Razni boni najbrž ne pridejo v poštev, saj imajo vikend. Ima zlatnino, posodo, ni da ni.
Kaj podariti?
Denar najbrž ni primerno podariti.
Potrebujemo vaše predloge. Hvala.
P.S. Znanka mi je povedala, da so ji ob upokojitvi dali denar. Tudi ta znanka je zelo dobro stoječa. Meni se to zdi popolnoma neprimerno.

Ce bi ti ob upokojitvi sodelavci poklonili denar za recimo eno potovanje v dvoje z mozem, bi ga ti zavrnila. Ne bi vzela denarja, ker se ti to zdi neprimerno.

odvisno od njenega karakterja, hobijev, …
Mogoče komplet lepih skodelic in kakšne posebne čaje/kave, ker bo zdaj imela čas za kofetkanje/čajčkanje… Mogoče letna naročnina na križanke ali par dobrih knjig. Če je navdušena nad vrtnarjenjem, mogoče kaj na to temo (samokolnica, gumijasti škornji, motika in lopata – uporabno in obenem za hec), če je gospodinjski tip, mogoče kakšen pekač in notri sestavine za pecivo (moka, pecilni, vanilij, olje, kakšni modelčki za piškote,… zraven pa listek, da če ji bo dolgčas, vas lahko brez problema povabi na kavo :)) Je pa res zelo odvisno od tega, za kakšno osebo gre in v kakšnih odnosih ste. Mi smo eni polni energije kupili kolo – je pa res, da je prispevalo denar za darilo več zaposlenih.

še malo idej:
ležalnik + senčnik, pa gajbo piva/radlerja
masažna blazina

Mogoče bi kupili kakšno zapestnico, tanjšo verižico, uhane, da bi imela za spomin.

Veliko unikatno leseno skledo in še nekaj drobnarij za zraven. Odvisno koliko vas je v kolektivu. Za takega ki nima finančnih težav denar ne pomeni veliko, lepega darila pa ne bo pozabila.
Lp

moja teta je dobila degustacijski meni za 2 v eni od restavracij z michelinovo zvezdico. Meni super ideja. Odvisno od budgeta seveda.

kot denar

Veliko unikatno leseno skledo in še nekaj drobnarij za zraven. Odvisno koliko vas je v kolektivu. Za takega ki nima finančnih težav denar ne pomeni veliko, lepega darila pa ne bo pozabila.
Lp
[/quote]

Ojej, samo tega ne. Do penzije si je zagotovo nabrala že dovolj praholovilcev. Zelo veliko ljudi poznam, ki so prav v stiski, ko jim ljudje poklonijo nek dekorativen predmet in potem pričakujejo, da ga bodo razstavili nekje v stanovanju. Pustite ljudem, da si svoje bivalno okolje uredijo po svojem okusu, ne pa da jim vsiljujete neko šaro. Saj skozi stisnjene zobe se zahvalijo, rečejo, da je lepa, potem pa komaj čakajo, da se je znebijo. Poznam celo take, ki so neko vazo dali na mizo izključno takrat, ko se je obdarovalec najavil na obisk. Če je nekomu nekaj všeč, si bo že sam kupil, ne pa da mu vsiljujete točno določen predmet, ki je lahko v čistem nasprotju z njihovim okusom.
Z denarjem še najmanj kiksneš in obdarovanec si kupi nekaj, kar ima zanj vrednost in lep spomin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close