Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj kupit tipu za rojstni dan

kaj kupit tipu za rojstni dan

Ne vem kaj naj kupim tipu za rojstni dan, za žensko sploh ni problema lahko kupiš kšne rože al kj sladkega al kšn nakit… za moškega mi je pa tako težko najt neki, kaj vi ponavadi kupite svojim moškim za rojstni dan?

parfum, boksarce, pulover, kopalni plašč, kej v zvezi z računalnikom, knjiga, ura, kkšn kvalitetn viski, denarnica, okvir s sliko, kkšno orodje, mobitel…

:)))))))))))))))))))))))))))))))
Najbolj nič če ga sama ne poznaš dovolj!!

Vodica za po britju, krema za obraz. Al pa ga kam povabi. Recimo savna, pa pol kakšna večerja.

streptiz mu plačaj

Hm, štekam, da je za moškega težko najti darilo. Meni še posebej, če gre za povsem neznanega moškega (v tem primeru tvoj moški).

Za svojega moškega pa vedno brez težav najdem darilo, ker ima toooooliko želja, samo včasih si je treba kaj zapomniti, ko se pogovarjata, kar pomeni, da ga moraš poslušati.

Mislim, ok, štekam, da imaš težavo z znancem, ampak da nekatere ženske za fanta ne vejo, kaj kupiti, to mi je pa čist tumač. Koliko ga pa sploh poznaš?

Maja, če ga imenuješ “tip” mu nikar nič ne kupuj. Bo vedel, da ni od
srca!

lpe dan!

NAREDI MU USLUGO – PA GA ZAPUSTI

joj, nika, ti si pa neumorna! a lahko pustiš ljudi pri miru! al pa pejt stran s foruma, ker ni primeren za 13. letnice.

JOJ JOJ JOJ, PEJT SE MAL V KOT JOKAT, PA SMILT SAMA SEBI, pol pa mal darilce vohat;

brezosebnica

kakšna nezrela krava si ti, sej ne morm verjet!

MU MU MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU – A ti si pa potem tele

rabš kej mleka

kulturnica?

Ulaa da ne bo pomote tista ki je pisala o traku sm bla js tole pa sigurno ne!!Tko da nekdo zeza!

očitno je več nik tukile al kaj,ti druga nika si pa zamenej nick!!!!!!!!!

Morda kak trak?

joj, se opravičujem, če je tko. res, sori.

ja res jaaa če ga rado zebe in boli uho!!;)))

a men si tut odpustila, nika_trak? bom pridna od zdej naprej, oblubm. 😀

sej kul no:))

ja, pa je še vseeno vprašanje, kaj kupiti, vsaj pri meni je tako. Ga dobro poznam in poslušam in včasih res ni problema, ker je omenil kako stvar Problem pa je, če so te stvari zeeelo drage. Moj se ukvarja z muziko, igra klaviature, sanja o novi, ki pa je, taka kot bi jo on rabil (muziko pa bolj malo posluša, ker jo raje sam igra, zato tudi nima kaj dosti CD-jev, jih ne rabi, kot sam pravi, kaj pa otem še preostane v zvezi z glasbo???), okrog pol milijončka, potem sanja o mikroskopu, ki tudi ni ravno poceni, s svojim telefonom je zadovoljen, uporablja električni brivnik, s katerim je tudi zadovoljen, sploh pa mu je britje muka in da bi mu pol to kupila???. Ja, včasih ostaneš res brez idej!!! Sploh še, če so strašno blizu božič, novo leto, valentinovo, obletnica pa še rojstni dan! Aja, tipkovnico je že dobil, drugo ima itak pošlihtano, kar se računalnika tiče itn, itn. Ja, ni težko ostati brez idej.

Potem pa sem se odločila, da greva po trgovinah, pa da si izbere kaj za obleči, kar mu je všeč, ali pa mu podari kak darilni bon za kako trgovino, pa da si sam kaj kupi.

Jah. ne vem, no, meni res ni problem kupiti darila, ker ima res veliko želja, resda je večina dragih, ampak nekatere so povsem izvedljive.

Arianna, ne zameriti, ampak to kar si ti naštela (brvnik, Cd, računalnik in perifernalije), so zame čisto neosebna darila.

Jaz mu npr. speče torto točno tako, kot jo ima najrajši, ga peljem na izlet in na večerjo, mu podarim knjigo, ki si jo ful želi pa si je nikoli ne kupi, mu podarim tourist guide za tisto destinacijo, kamor želi (pa če bo šel ali ne, mogoče mu pomagam uresničiti načrte), mu podarim home-made “bon” za masažo (ki jo potem izvedem, ko mu zapaše), ga peljem na balonarski polet.

Včasih ni treba zapravljati ne vem kakšnih vsot za to, da lahko nekomu ustrežeš, moj fant ni materialist in če sem brez keša (ker sem še študentka), ve, da ne more veliko pričakovati, je pa ponavadi veliko bolj zadovoljen s kako dobro masažo…

bla, bla,bla – pa sem vas vse ule pa koke pa ostale butare ste nasedle ha , ha, ha – samo jst sem ena in edina nikica;

ha, ha, ha kolk ste plitke

lp
nika

ula pejt v štalo

kakšna budala

včeri si se pa opravičevala – odloči se že enkrat ula;

pa še razloži mi pliss kaj pa je to budala, a nekaj kar se začne na ula

pejt si že tist kur*ev trak kupt, da bo vsaj mal miru pred tabo. (al pa tut ne, ful uživam k se pizdiš)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close