Kaj kdo misli?
Pozdravljeni forumovci!
S fantom še zaenkrat ne živiva skupaj, zato me zanima, kaj vi menite o tem? Pa preidimo k bistvu. Kadar se ne vidiva 4-5 dni, se vsak dan ne pokličeva, včasih se slišiva šele po dveh dneh, komunicirava samo prek sms-ov, cc 3 dnevno. Krivec za to je on, kajti pravi da je klic ali sms isto, meni se pa ne zdi tako. Veliko mi pomeni, če ga slišim, vedno ga pa jaz ne bom klicala. Okrog tega sva se že velikokrat skregala, ampak on vztraja pri svojem. Jaz koga hočem slišat ga pokličem, on mi pa raje pošlje sms, je to normalno? Kaj si vi mislite o tem, kaj bi storile na mojem mestu? Pol pa seveda včasih pomislim, da me ne ljubi dovolj, imam razlog za take pomisleke?
L.p.
Gabriellitta
Lahko je karkoli, sama poznaš svojega fanta, ampak obstajamo tudi ljudje, ki jim pogovori, ki niso v živo, ne pomenijo veliko, če se ne moreš videti…pač ne gre, čvekam po telefonu nerada, rajši se samo javim preko sporočila. No ja, kakšne debate po smsih pa seveda odpadejo, kdo bo to pisaril… Če se pa zaradi tega kregata in ti razmišljaš, če je to normalno (kakšno vezo ima to z normalnim, nenormalnim)…. Sklepam sicer, da sta kar starejša od 16ih let, ampak sliši se pa tako, kot da bi bila še manj.
Forum je zaprt za komentiranje.