Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj k mali črni oblekici?

kaj k mali črni oblekici?

Zbiram predloge: Kaj k mali črni oblekici?Kakšne barve?
-čevlji
-žabice
-torbica

Hvala za predloge in LP!
Malinka

oblekica? žabice? a greš v vrteca tako lepo spedenčkana?

rdeči čevlji, viola žabe in oranžna torbica.

Se mi zdi, da je nekaj ljudi, ki male črne oblekce pač ne spravijo nase, dalo duška nevoščljivosti, ha, ha. saj jaz je tudi ne, ampak odgovori so pa možganom primerni.

Meni je všeč zraven srebrna barva. Taka svetleča. kaj čem, sem pač sraka.

Prozorne žabe. Rdeči čevlji, rdeč nakit in rdeča torbica. Dodatki so lahko, kar se mene tiče, tudi v zlatem ali srebrnem. Vsekakor naj bodo pa žabe v kožni barvi in čevlji in nakit v živih barvah. Predvidevam, da ne greš na pogreb 🙂

ZA enleganten videz, kaj takega:

http://www.luxist.com/2009/01/26/valentine-essentials-a-little-black-dress/

Mogoče le zlat pas ali srebrno broško.

odvisno za kakšno priložnost.
najbolj elegantno je, da imaš črne nogavice (čim tanjše), čevlji in torbica v isti barvi in stilu (lahko tudi črno) zraven pa obvezno niz belih biserov okoli vratu in enaki uhani. minimalistično.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

K črni paše vse. Žave naj bodo črne in čim bolj tanke, dodajaš pa lahko v drugih barvah vijola šal, torbica, pas, … pazi le, da ne nasičiš druge barve…

a si gledala simono dimic v intervjuju?

a si gledala simono dimic v intervjuju?[/quote]

a ti misliš, da jaz govorim o plastičnih kuglah okoli vratu? :))))

ps; ne ne vem, kateri intervju misliš, sem jo pa videla enkrat bajdmim z nekimi plastičnimi ogrlicami in zapestnicami. skrajno neokusno.

pps; a da se samo dimiceva tako nosi? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odlično :))))

a si gledala simono dimic v intervjuju?[/quote]

ps; ne ne vem, kateri intervju misliš, sem jo pa videla enkrat bajdmim z nekimi plastičnimi ogrlicami in zapestnicami. skrajno neokusno.

pps; a da se samo dimiceva tako nosi? :)))[/quote]

Biseri so bolj za stare babe. Okol 40 let. Če si mlajša od 30 si omisli kak drugačen nakit.

Greš na poslovno večerjo, na poroko, na drink s kolegiami,… odvisno kam greš

N

Vsekakor sem imela v mislih kaj elegantnega za eno poslovno zadevo na malo višjem nivoju. Oblekica je res oblekica (št.36), če pa vas motijo žabice pa naj bodo potem žabe.
Hvala za za vse super predloge. Nekateri so mi res všeč.

LP!
Malinka

pps; a da se samo dimiceva tako nosi? :)))[/quote]

Biseri so bolj za stare babe. Okol 40 let. Če si mlajša od 30 si omisli kak drugačen nakit.[/quote]

:)))))))))))) ja, pol sm pa stara baba. :))))))))))) zdaj vsaj vem, zakaj si zaskrbljena ida. ja ja, leta grejo tudi tebi.

sem pa prepričana, da ne potrebujem modnih nasvetov. 🙂

potem absolutno minimalizem.

Ampak biseri so res za stare mame. Obstaja malo morje modnega nakita. Biserne ogrlice pa pusti v babičini omari 🙂

Biseri so večni in primerni za vse, ki jih znajo nositi. Tudi če so stari 22 let. 😉

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close