kaj jesti?
Pozdravljeni!
Zanima me ena stvar. Moj fant dela kot policist na terenu in včasih gredo na toplo malico, včasih pa ne. In takrat ko ne gredo, mu jaz že prej pripravim kaj za pojest (običajno je to sendvič in narezano sadje). Zanima me, če ima kdo kakšen predlog, kaj mu pripraviti za jest na terenu, saj se stalno prehranjevati s sendviči tudi ni zdravo, pa še naveličaš se tega. Prosim za predloge!
Hvala in lep pozdrav, Janja
Tudi sendvič je lahko bolj ali manj zdrav.
Bel kruh, majoneza, polnomasten sir, šunka to res ni za vsak dan.
Bolj zdrava različica je polnozrnat kruh, skutni namaz (z manj oz. brez maščobe), puranja šunka ali piščančja prsa, manj masten sir, pa še cel kup zelenjave.
Ali pa odcejena tuna v lastnem soku + koruza + paradižnik
Poleg sendvičev mu lahko pripraviš tudi kakšne hladne solate, makaronove, riževe, kus kus. Te lahko zmešaš s poljubno zelenjavo, pa dodaš še kakšno konzervico tune ali pa narezana pečena piščančja prsa.
janjak ne vidim razloga zakaj tvoj fant ne bi šel na toplo malico? Saj dobi povrnjrne stroške za malico.
Še moj primer. V naši firmi imamo na izbiro: topla malica ali pa povrnjeni stroški. Sama sem se odločila za topel obrok, ker mi le ta daje potrebno energijo, da lahko kvalitetno opravljam svoje delo.
Forum je zaprt za komentiranje.