Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj jeste…?

Kaj jeste…?

Zanima me, kaj jeste za malico med službo, koliko porabite in koliko vam delodajalec primakne (če) k plači za hrano?

En kurc!
Pa brez zamere, a tko je.

Za malico dobim mesečno 23.000,00 sit – odvisno od meseca in dnevov. Kaj jem – največkrat grem na Kosilo v mercatorjevo restavracijo – drugega v bližini ni, al pa sendviče. Vso malico zapravim, moram pa povedat da se vozim eno uro v sluzbo in eno uro nazaj domov, tako, da moj delovnik ne traja od 8:00 – 16:00 ampak od 7:00 do 17:00, če na cesti ni preveč gužve. Tako, da rabnim vsaj kosilo, ker potem doma ne kuham.

Brigita

Za malico dobim mesečno cca 20.000 SIT. Ker sem od službe oddaljena le 5 min z avtom, grem kar domov. Vendar pa to zahteva, da si že en dan prej skuham, tako da lahko potem samo pogrejem in malica je gotova. To ima več prednosti: jem malo bolj zdravo hrano (mineštre itd.), ker vse ostalo ni primerno za pogrevanje; tudi če jem senvič, je zraven skleda solate in nenazadnje tudi nekaj privarčujem.

Za malico dobimo po predpisih – 726 SIT za delovni dan. Med delovnim časom ne jem, ker niti ni možnosti, niti ni ne vem kake potrebe. Traja pa tudi moj delovnik s potjo vred 7 – 17.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close