Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj jedo punce z višino 170 cm in 50 kg?

Kaj jedo punce z višino 170 cm in 50 kg?

Ne sekiraj se ti za Meghan, poglej si slike v temi o nožnih prstih in se pojdi takoj v cerkev bogu zahvalit za svojo srečo. Ona od tebe lepša ne bo nikoli. Garant. Ženska je v stopala kot marsovec. Pravzaprav bi je najbrž marsovci, tisti lepotno ozaveščeni, ne bi bili prav nič veseli.

Vsak ima svoje slabe točke. Ne sekiraj se za tiste tri kile. Ti jih lahko daš dol. Ona svoje prste ne more.

Ne gre za to, kaj jedo, ampak ima večina hiter metabolizem. Takih žensk pa je malo. Ena izmed teh sem jaz. Jem, jem, jem … se nikjer ne pozna … Me pa moti, ker sem vedno ta suha … Tako da nikoli ni prav.
Če mene vprašaš, so tvoji kilogrami ok, samo telo natreniraj, da bodo lepo izgledali. Res je, da ima precej zveznikov izredno suhe ženske, ampak to je drug svet …
Npr. Brad Pitt – Angelina je bila predvsem pred razhodom precej, precej suha, pa David Beckam ima Victorio, za moje okuse tudi presuha, pa Amal Clooney, žena Georga Clooneya je tudi presuha, tudi Denise Richards je bila nazadnje, ko sem jo videla izjemno suhcena, pa Tara Reid, Nicole Richie, Sarah Jessica Parker, Lindsay Lohan, Keira Knightley, Mary-Kate Olsen … Očitno je popularno biti suh, meni pa lepo ravno ni.

Nisem ravno punca. Sem 173cm/52 kg. Jem tudi našteto, krompir, kruh in marsikaj drugega, ampak samo en večji obrok na dan. Če sem lačna, še enega manjšega, bolj prigrizek. Zajtrka nikoli.

Jaz sem stara 11 let in sem visoka 166cm,težka pa 50kgSkoraj vvsak dan jem testenine kruh pa čisto vedno, veliko pijem, in se givljem

Odgovor na objavo uporabnika
Odvisno, 06.06.2018 ob 09:29

Vse, 175 in 59, suha od nekdaj, ko smo kje, se vsi čudijo, koliko pojem, ker vsi mislijo, da suhice ne jemo nič..Pojem več od moža. Ampak počakaj, koliko si stara?Kolegica, ravno tako suha od nekdaj, se je pri 44 pri isti hrani in ( ne) aktivnosti zacela počasi redit. Hormoni delajo svoje. Še par let, pa da vidim, kaj bo z mano..

Pri meni hormoni niso spremenili nič; še vedno imam pri 165 cm 54 kg, veliko jem, vse kar si poželim, pri 56-letih.

meghan je visoka 168cm kar v resnici pomeni 165cm ker vsi mali lažejo o višini

na 173cm imam 55kg in jem vse, kadim in ne športam. Zaenkrat držim linijo brez problema, starost pod 30

Moja hci je taka. Normalno, zdravo je, pije v glavnem vodo.  Nikoli ne strada, pa je lepo vitka in zdrava.

Megan Markle je videti sicer res zelo vitka, samo nekim številkam o višini in teži slavnih na internetu jaz ne bi kar tako verjela. Vsekakor ljudje na različne načine načine vzdržujejo svojo težko. ‘Holivudska dieta’ je znan izraz za razne bizarne načina prehranjevanja s ciljem ohranjanja vitkosti.

Baje da je večina ljudi kar genetsko nagnjenih h kopičenju maščobe, ker je bila to evolucijska prednost. Telo si je tako nabralo zaloge za obdobje, ko hrane ni bilo, zato so debelejši ljudje preživeli.

Sicer pa bi moral biti s človekom 24 na dan, da bi videl, kaj v resnici poje. Spomnim se kolegice s faksa, ki se je podobno kot tista tvoja pred vsemi basala z nezdravo hrano. S tem je tudi rada nastopala, ker je po navadi izzvala kakšen komentar v smislu, kako je lahko tako suha, ko pa toliko poje, in to ji je zelo prijalo. Ostale smo morale paziti na to, kaj pojemo, ona pa kao ne. Potem se je enkrat malo zarekla in izdala, da pravzaprav po tretji uri popoldne ne poje več ničesar in sicer do naslednjega dne do 8.00 zjutraj. Poleg tega se je izkazalo, da obsedeno teče. Vsaj uro na dan je tekla, če ne na prostem, pa v fitnesu.

Toliko o tem, zakaj so nekateri vitki. Sprenevedanja okoli tega pa je zelo zelo veliko. Pa saj če pogledaš fotke od raznih instagramerjev in intagramuš, lahko vidiš, da se blazno radi slikajo z kakšnim sladoledom ali katero drugo pregrešno hrano, na sosednjih fotkah pa kažejo six pack in ostale mišiće.

moja na žalost 2 škatli čikov na dan….giba se ne nič, tud je bolj malo, v glavnem pa svinjarijo…. 🙁

Pri 170 cm zlahka doseže do vrha kredence in z takšnim izporivom se komot skloni do tal, se pravi ni nič varno kar je v kuhinji.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Odgovor na objavo uporabnika
Jeretinn, 06.06.2018 ob 09:33

Meghan ima zelo drobno postavo, po moje drobne kosti, že po nogah se vidi. Pa po moje nič kaj dosti ne športa, sploh nima športne postave ampak je vitka po naravi. Nič mišic.
Jaz recimo sem par centi višja, nog nimam tako suhcenih, drugače suha kot ona, pa imam 60 kil. Pa zgledam precej suha.

Megi ima obupno postavo. Nima nic proti, ampak neka lepota to ni.

Noge ima kot palčke, redi se pa dejansko samo v trebuh in pas. Po porodu je dobila v trebuh in pas neka špehca v noge pa nič. Taka poszava z leti postaja bolj in bolj čudna. Moška ubistvu. Ženska žesedaj nima tistega “ženstvenega pasu” je kot nek krompirček na zobotrebcih.

Ne obsojam, nek vzor pa nni no.

Jaz imam 175 in 55 kg in tak metabolizem, da pojem vse, vse kar hočem in kg ne gredo gor. Pa imam čez 40 let.

Metabolizem.

Kot otrok in vse do 40 leta sm lahko pojedla kolikor sem hotela, pa sem bila presuha, s težavo sem prišla na normalno težo. Športala rekreativno.

Po petdesetem soxse pojavile težave s šcitnico, hormonske spremembe, osebnostne spremembe, jem pol manj in manj kalorično, pa imam 10 do 12 kg preveč.

Enako mož. Edino pri njem je še to, da je pred leti prenehal kaditi.

Meghan nima 50 kg.  Ali pa ni visoka 170 cm.  Vsekakor so ženske pri -120 od teže drugačne postave, žal.

Sicer pa veš sama, kaj in kdaj ženske s takšnim razmerjem jedo, saj nisi neumna, no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close