KAJ JE Z EMAILOM
Zakaj bi pa kdo kaj širil.
Dejstvo je, da email.si ekipa ni vredna besede administratorji.
Dejstvo je, da nekaterim dela/ne dela sprejem pošte
Dejstvo je, da nekaterim dela/ne dela pošiljanje pošte
Dejstvo je, da morajo širiti email naslove, primer:
– registriram email naslov pri email.si
– sploh ne uporabljam nikjer tega naslova – to pomeni, da sploh
nisem poslal/sprejel pošte
– čez nekaj dni pričnem dobivati free viagro in ostalo.
torej če že nekdo nekako lahko pride do email naslova, se je za vprašati
kaj šele delajo z ostalimi stvarmi..
Dejstvo je da se na telefon nikdar nihče ni oglasil,
dejstvo je da nimajo podpore – torej pošlješ email na njihovo
podporo – nikdar nič ne dobiš.
Dejstvo je da so zanič – imam še druge razloge pa ne bi javno o tem
Opala, pol sm pa jaz ena izjema – ko sem jim davno nazaj enkrat razložil en problem, so me po odgovoru celo prosili, če jim razložim postopek uporabljanja njihovega maila na mobiju… takrat so dokazali, da vseeno nekdo bere maile, kateri prihajajo na njihovo tehnično podporo 🙂
Sicer pa – glede na to, da je mail zastonj, je verjetno malo čudno pričakovati, da bi se kake hude ekipe borile z “nemogočimi” uporabniki za njihovo zadovoljsto. Če deluje, jim rečem “hvala”, če ne.. pa “hvala vseeno”.
Gmail ima pa najverjetneje neko svojo računico in prepričan sem, da je njihova “zastonjska ” storitev zanje precej dragocena naložba…
No, meni delajo vsi trije maili na email.si.
Zato mi je sporočilo asociralo na “pump and dump” informacija, ki seveda lahko uporabi že prejšnje njihove znane probleme.
Kar se pa tiče ITja, pa tako ali tako ne vem, koliko tega kadra je pri nas sploh kvalitetnega.
Dejstvo je, da je storitev zastonj, da je na javnem stežniku, da gre vse čez http!!! in da zato, tako kot je napisal že En pameten, da se kar kadi napisal iluziorno pričakovati, da bo sigurna.
Glede na to, da imam izkušnje z uporabniki, ki se pri naslovu zatipkajo, pri drugih dveh sporočilih taistega uporabnika, pa je sporočilo nedostavljivo iz nekih drugih razlogov (ampak kdo bi bral povratnice, pa jih poleg tega še razumel) in posledično razglasijo, da je vsa pošta v malori….
Forum je zaprt za komentiranje.