Kaj je uživancija na dopustu?
ma to sploh ni res 🙂
gorenjska je super, primorska je tudi super, povsod lahko lezeš v hrib in se kopaš, kaj češ lepšega :-)[/quote]
seveda ti je vse isto, ker vidiš samo prst pred nosom…še 1x, govorim overalll…vse v paketu…gužve na cestah, vročina na morju, gužva na plažah, pretoplo morje pomanjkanje športnih aktivnosti itd…to so same slabosti morja…[/quote]
dej no, ne bit tolk zategnjen
na morje greš lahko tudi v maju, ni vroče, morje prijetnih temperatur gužve nikjer, športne aktivnosti pa … toliko, kot kjerkoli drugje.
mal ven iz okvirjev pogledat, pa bo svet lepši 🙂
ps, sej te ne prepričujem, samo povem.
govorim overall…dost več prednosti ima gorenjska kot primorska…[/quote]
Govori v svojem imenu. Zelo veliko in rada hodim v hribe, a ob besedi dopust je moja prva asociacija morje. Vse 4 od sebe, kup knjig, plavanje, čisti odklop.
Hribi so pa za čez vikend.[/quote]
Jah sej, še ena bajsa, ki ima najraje vse 4 od sebe…
Sploh ste pa taki zelo slabo organizirani, da se morate šele na morju spočit in dat na off…
Ti maš pa hude probleme v življenju.[/quote]
Seveda!
In ta problem ste vi pesjanarji. kI ste vsi povrsti nesramni.
Greš v hotel, pa moraš spati v isti hiši skupaj s psi, Greš v apartma, pa moraš spat v isti postelji na kateri je pred tabo spal en pes. Greš v lift, pa se moraš peljat in stiskat s kakšnim psom, ki te ovohava, liže in diha smrdljivo pasjo sapo vate. Greš na smučanje, pa se moraš v gondoli peljat s tropom psov in njihovimi nesramnimi lastniki, Greš v lokal na pijačo, pa moraš spet sedet s slinastim psom in brisat pasjo slino pod mizo, greš na sprehod, pa se moraš neprestano umikat psom, ki cikcajo, ko gredo proti tebi in ne veš kam naj se mu sploh umakneš. Greš v hribe, pa se moraš na gorskih stezicah spet skoz umikat psom, ki gredo nasproti vštric z nesramnim lastnikom, greš v naravo ali po ppločniku, pa povsod en sam pasji drek……uglavnem pesjanarji ste iz vsega in povsod naredili navaden pesjak…
seveda ti je vse isto, ker vidiš samo prst pred nosom…še 1x, govorim overalll…vse v paketu…gužve na cestah, vročina na morju, gužva na plažah, pretoplo morje pomanjkanje športnih aktivnosti itd…to so same slabosti morja…[/quote]
na morje greš lahko tudi v maju, ni vroče, morje prijetnih temperatur gužve nikjer, športne aktivnosti pa … toliko, kot kjerkoli drugje.
ps, sej te ne prepričujem, samo povem.[/quote]
Ja, ful je športnih aktivnosti in raziskovanja…povsod je gužva če bicikliraš in laufaš…je treba it kar konkretno v notranjost če hočeš imet to…
če je pa zate športna aktivnost čofotanje po morju in mini golf, pa nisva na istem nivoju…
Govori v svojem imenu. Zelo veliko in rada hodim v hribe, a ob besedi dopust je moja prva asociacija morje. Vse 4 od sebe, kup knjig, plavanje, čisti odklop.
Hribi so pa za čez vikend.[/quote]
Jah sej, še ena bajsa, ki ima najraje vse 4 od sebe…
Sploh ste pa taki zelo slabo organizirani, da se morate šele na morju spočit in dat na off…[/quote]
Bajsa? Vsekakor. 173/56. Bajsa torej, ki obožuje ferate, včasih pa v primerni družbi tudi kaj prosto prepleza.
Ampak še vedno mi je DOPUST lenariti na morju. Če se le da 3 tedne.
Bo šlo? Brez žaljenja in petelinjenja?
Ti maš pa hude probleme v življenju.[/quote]
Seveda!
Greš v hotel, pa moraš spati v isti hiši skupaj s psi, Greš v apartma, pa moraš spat v isti postelji na kateri je pred tabo spal en pes. Greš v lift, pa se moraš peljat in stiskat s kakšnim psom, ki te ovohava, liže in diha smrdljivo pasjo sapo vate. Greš na smučanje, pa se moraš v gondoli peljat s tropom psov in njihovimi nesramnimi lastniki, Greš v lokal na pijačo, pa moraš spet sedet s slinastim psom in brisat pasjo slino pod mizo, greš na sprehod, pa se moraš neprestano umikat psom, ki cikcajo, ko gredo proti tebi in ne veš kam naj se mu sploh umakneš. Greš v hribe, pa se moraš na gorskih stezicah spet skoz umikat psom, ki gredo nasproti vštric z nesramnim lastnikom, greš v naravo ali po ppločniku, pa povsod en sam pasji drek……uglavnem pesjanarji ste iz vsega in povsod naredili navaden pesjak…[/quote]
Revca, res se mi smiliš. Za hotele, apartmaje, lokale…kjer psi niso dovoljeni, pa še nisi slisala?
Ja, ful je športnih aktivnosti in raziskovanja…povsod je gužva če bicikliraš in laufaš…je treba it kar konkretno v notranjost če hočeš imet to…
če je pa zate športna aktivnost čofotanje po morju in mini golf, pa nisva na istem nivoju…[/quote]
tvoj nivo je nad vsemi nami res … po moje imaš stekleno kroglo pred sabo, kjer vsakega, kateremu odgovarjaš prej preveriš, da o njem toliko veš 🙂
sem pa mislila, da so ljudje ki športajo bolj odprti in bolj veseli … no, vsaj mi smo taki 🙂
škoda, ker imaš potencial ….
če je pa zate športna aktivnost čofotanje po morju in mini golf, pa nisva na istem nivoju…[/quote]
Joj kolk si ti zategnjen in težek. A je tako težko razumet, da si vsi ne želimo enakega dopusta? Si misliš, da bi vsi najraje hodili na Gorenjsko in v hribe? Bi še užival tam? Dvomim.
Pusti vsakemu svoje in daj mir. Res si en petelin, kot piše zgoraj.
tvoj nivo je nad vsemi nami res … po moje imaš stekleno kroglo pred sabo, kjer vsakega, kateremu odgovarjaš prej preveriš, da o njem toliko veš 🙂
sem pa mislila, da so ljudje ki športajo bolj odprti in bolj veseli … no, vsaj mi smo taki 🙂
škoda, ker imaš potencial ….[/quote]
Dvomim da res hodi v hribe. Še nikol nisem tam srečala takega težaka.
škoda, ker imaš potencial ….[/quote]
Dvomim da res hodi v hribe. Še nikol nisem tam srečala takega težaka.[/quote]
ja sej 🙂
Seveda!
Greš v hotel, pa moraš spati v isti hiši skupaj s psi, Greš v apartma, pa moraš spat v isti postelji na kateri je pred tabo spal en pes. Greš v lift, pa se moraš peljat in stiskat s kakšnim psom, ki te ovohava, liže in diha smrdljivo pasjo sapo vate. Greš na smučanje, pa se moraš v gondoli peljat s tropom psov in njihovimi nesramnimi lastniki, Greš v lokal na pijačo, pa moraš spet sedet s slinastim psom in brisat pasjo slino pod mizo, greš na sprehod, pa se moraš neprestano umikat psom, ki cikcajo, ko gredo proti tebi in ne veš kam naj se mu sploh umakneš. Greš v hribe, pa se moraš na gorskih stezicah spet skoz umikat psom, ki gredo nasproti vštric z nesramnim lastnikom, greš v naravo ali po ppločniku, pa povsod en sam pasji drek……uglavnem pesjanarji ste iz vsega in povsod naredili navaden pesjak…[/quote]
Revca, res se mi smiliš. Za hotele, apartmaje, lokale…kjer psi niso dovoljeni, pa še nisi slisala?[/quote]
Ne koristi kaj dosti.
Skoraj vsi hotelirji popustijo nadležnim pesjanarjem, in jim po prigovarjanju in “prošnjah” dovolijo imeti psa v sobi.
Jaz v hotel cerkno nočem več ravno zaradi tega razloga.
Psi v apartmaju in v hotelu cerkno niso bili dovoljeni, pa vendar se zmeraj najde nekdo, ki s teženjem hotelirje prepriča.
Ko sem omenila to direktorju hotela, se je opravičeval in povedal, da so pesjanarji tako nadležni , da jim mora ugodit, ker v nasprotnem primeru ti pesjanarji s kritiko po medmrežju itd… oškodujejo ugled dobrega imena.
Forum je zaprt za komentiranje.