Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je to ženska ?

Kaj je to ženska ?

res je … bi jih morali na križ pribijati, kot so sad Marijinega telesa, da bi pridobile na vrednosti … Bog se usmili ljudi brez vere.[/quote]

Kva – jezusa se je zato pribilo na kriz, da bi zenske doble na vrednosti? bog se usmil useh, ki tko mislte :P[/quote]
tvojega dojemanja kar prebereš, se pa niti hudič ne more usmiliti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kva – jezusa se je zato pribilo na kriz, da bi zenske doble na vrednosti? bog se usmil useh, ki tko mislte :P[/quote]
tvojega dojemanja kar prebereš, se pa niti hudič ne more usmiliti ☺[/quote]

ful povrsno izrazanje, bi bil zlo svoh novinar 😛

tvojega dojemanja kar prebereš, se pa niti hudič ne more usmiliti ☺[/quote]

ful povrsno izrazanje, bi bil zlo svoh novinar :P[/quote]
novinarji so za mene poden družbe … manj od bretdomcev

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ful povrsno izrazanje, bi bil zlo svoh novinar :P[/quote]
novinarji so za mene poden družbe … manj od bretdomcev[/quote]

kot da me zanima, kmet!

novinarji so za mene poden družbe … manj od bretdomcev[/quote]

kot da me zanima, kmet![/quote]
drži … celo tako zagaman kmet sem, da sem se rodil na kmetiji ☺ — btw: a to veš, da je zelenjava, ki jo ješ zraste na dreku ☺ in da krave, ki dajejo Milka čokolado mulijo z gnojnico pošpricano travo ☺
kaj pa si ti, da vse kar napišem prebereš in komentiraš???

a se ti ne zdi, da že pretiravaš, ko drugi večer zaporedoma ne žuraš???

Tema z naslovom – kaj je to ženska

Človek se samo še vpraša kaj počne tu gor…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

če bi bil ti “človek” nebi klanfal tukaj … ker pa si “pi.čke.ž” je pa jasno vse

Kaj je starina, si se ga spet napil ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

da me spet ne zašpecaš adminu, ti dam prav ☺
ampak tak potencial, prekipevajoč mladec … pa da ob tej uri vsaj dr.ka ne??? a čakaš, da bo mamica fraj? ☻

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close