Kaj je to ženska ?
z veseljem, ker je TO moj smisel – se potrudim do zadnjega atoma sebe — bi mi dopustila?[/quote]
Hmmm, torej si samo za enkratno uporabo? ;)[/quote]
sem sodoben in se recikliram — do zadnje možne uporabe ☺ [sub](še kure pojedo 30% svojih izločkov)[/sub]
Seveda pod pogojem, da ti ideja “biti moški” vzbuja prijetne občutke. :)[/quote]
To naj bi moški vedeli kdaj, kaj in kdo vam vzbuja prijetne občutke. 🙂
Hmmm, torej si samo za enkratno uporabo? ;)[/quote]
sem sodoben in se recikliram — do zadnje možne uporabe ☺ [sub](še kure pojedo 30% svojih izločkov)[/sub][/quote]
Pa drugače ne deljueš tako zelo ‘okolju’ prijazen. 😉
Seveda pod pogojem, da ti ideja “biti moški” vzbuja prijetne občutke. :)[/quote]
To naj bi moški vedeli kdaj, kaj in kdo vam vzbuja prijetne občutke. :)[/quote]
Seveda vsak ve..Je po pomembna kvantiteta situacij v katerih je moški ponosen, da je moški. 🙂
Problem je, če je teh situacij malo….Potem več ne veš, če se sploh splača biti moški.
To naj bi moški vedeli kdaj, kaj in kdo vam vzbuja prijetne občutke. :)[/quote]
Seveda vsak ve..Je po pomembna kvantiteta situacij v katerih je moški ponosen, da je moški. 🙂
Problem je, če je teh situacij malo….Potem več ne veš, če se sploh splača biti moški.[/quote]
Ma jaz verjamem v moške. NIste še pred izumrtjem!! 🙂
Dobro, ti si še ena izmed naših generacij…:)
Kolikor pa gledam mlajšo generacijo, pa je takšnih, ki verjamejo v moške vedno manj.
Zato tudi moški izumirajo, saj vidiš, da se počutijo podrejene in zlorabljene svoje moškosti. In so raje samski, da vsaj za odtenek obdržijo občutek, da so še vedno moški.
sem sodoben in se recikliram — do zadnje možne uporabe ☺ [sub](še kure pojedo 30% svojih izločkov)[/sub][/quote]
Pa drugače ne deljueš tako zelo ‘okolju’ prijazen. ;)[/quote]
srce — reciklaža je težak, smrdljiv, ogaben … proces.
Še osnovno pridobivanje zlata (rudarjenje) je jeba ☺ … izdelava recilarne plastike je pa sploh sranje, smrad, brodenje po sluzu … da pridemo do ohišja iPada, tablice … ☺
Je pa res, da je v tem procesu potrebno sežgati/uničiti veliko balasta.
Kaj meniš koliko zlata, platine, srebra … je v starih računalnikih, TV aparatih … … zelo malo … ampak se jih splača reciklirati ☺
skratka: gnila, poškodovana drevesa je potrebno požagati in odpeljati iz gozda, da ne uničijo drugih … in tukaj se vidim kot ekolog.
Kaj je to ženska?
Prava ženska, ki jo vsakdo nevede išče in si jo želi je Bog in Hudič v isti osebi.
Oboje mora biti v njej uravnoteženo in prisotno vsak trenutek njenega življenja…
Mi pa živimo v večni zablodi in iščemo le angele in bogove , ki se nočejo uravnotežit in se sčasoma spreminjajo le v peklenščke in hudiče …
WYWH
Ne, ti ga nisi. Ga je nekdo drug in nekje drugje. 🙂
Vem kaj si mislil z bogom in hudičem, ali pa varianta z zmajem in eno samo nežnostjo… Pravzaprav je pomembno, da je dozirano v pravih odmerkih, na pravem mestu in ob pravem času. 🙂
Copy & Pašta:
“Ženske so določene predvsem za to, da zadovoljijo moško pohotnost.” (Johannes Chryostomos, 349-407, gr. cerkveni učitelj)
“Ženska je manjvredno bitje, ki ga Bog ni ustvaril po svoji podobi. Naravnemu redu ustreza, da žene služijo možem.” (Cerkveni oče Avguštin, 354-430 – Avguštin velja za enega najpomembnejših cerkvenih učiteljev)
“Bistvena vrednota žene je v njeni sposobnosti rojevanja in v njeni gospodinjski koristi.” (Tomaž Akvinski, cerkveni učitelj 1225-1275)
Žena mora pokriti glavo, ker ni podoba Boga.” (Ambrozij, cerkveni učitelj, 339-397)
“Pomemben prizor socialne popolnosti.” (Vatikanski jezuitski časopis 1853 o inkviziciji)
“Moški fetus postane človek po 40 dneh, ženski po 80 dneh. Deklice nastanejo zaradi poškodovanih semen ali vlažnih vetrov.” (Tomaž Akvinski, cerk. učitelj in patron katoliških visokih šol)
“Ko vidiš žensko, misli, da je hudič! Je neke vrste pekel!” (Papež Pij II., 1405-1464)
“Ženske je narava določila za skupni užitek.” (Kapokrates, zgodnji kristjan in ustanovitelj samostanov)
“Ženska je napaka narave … s svojim presežkom vlage in s svojo podtemperaturo je telesno in duhovno … manjvredna … neke vrste pohabljen, zgrešen, spodletel moški … polno udejanjanje človeške vrste je samo moški.” (Tomaž Akvinski, sv. cerkveni učitelj 1225-1274)
“V nobeni religiji ali svetovnem nazoru ženska ni tako cenjena in spoštovana kot v krščanstvu!” (katoliški teolog Berhard Haring v 20. stoletju)
“Dekleta, ki nosijo mini krila, pridejo v pekel.” (Jezuit Wild v 20. stol.)
“Ženski pristaja samo žalna obleka. Kakor hitro je prerastla otroštvo, si mora ‘zakriti svoje nevarno obličje’ zaradi nevarnosti izgube večne blaženosti.” (cerkveni oče Tertullian)
“Blizu cerkve ne smejo stanovati ženske.” (Sinoda v Coyaci, 1050)
“Kjer se zadržuje duhovnik, tja ženska ne sme vstopiti.” (Sinoda v Parizu, 846)
“Duhovniki, ki prenočujejo sum vzbujajoče ženske, morajo biti kaznovani. Ženske pa mora škof prodati v suženjstvo.” (2. sinoda iz Toleda, 589)
“Ženskam mora že zavest o lastnem bitju priklicati sram.” (Klemen Aleksandrijski, pred 215)
“Ženske ne smejo v lastnem imenu napisati pisma niti ga sprejeti!” (Sinoda iz Elvira, 4. stol.)
“Ves (ženski) spol je šibak in lahkomiseln. Odrešenje najdejo samo zaradi otrok.” (Johannes Chrysostomos, sv., 349-407, grški cerkveni učitelj)
“Ženske v cerkvi ne smejo peti.” (Sv. Bonifacij, benediktinski misijonar in apostol Nemcev, 675-754)
“Če noče ženska, naj pride služkinja!” (Martih Luther)
“Največja čast, ki jo ima ženska, je zlasti ta, da se po njej rodijo moški.” (Martin Luter)
.. eh, tiho naj bo in pusti naj se podučiti.
ženska je postružek za moškim….je proizvod dolgočasja Boga, ki ob pol petih poldne v nedeljo ni imel kaj pametnega za delat ker mu niso priklopili interneta, je proivod neskončnih vprašanj, je model ki je šel v serijsko proizvodnjo brez potrebnih a testov in varnostnih regulativ…je vse to kar moški ni…wagner je pa itak bil peder in je kot tak neverodostojen….
evo ena malo prijaznejša do/o ženskah:
je vzrok, da moški pobije vsaj tri vasi, da slučajno nebi “zgrešil” morebitnega konkurenta
je vzvod, da gre moški v džunglo opremljen samo s švicarskim nožem in ji tam naredi mega nakupovalni center
je impresija ob kateri moški preživi, ko osvaja nove kontinente, planete
je najhujši nasprotni drugi ženski, ko gre za “njenega” moškega
Če se moram boriti za “svojega” moškega, potem že ni “moj”. Pa ko ga jebe – njega in nakupovalni center v džungli.
a ti diagonalno bereš … in se ti vse pobrklja???
biti “nasprotnik” še ne pomeni borbe, vojne … zadošča že postavitev mejnikov, da drugi vidijo kaj je čigavo 😛
npr. prstan je že en tak izraz
biti “nasprotnik” še ne pomeni borbe, vojne … zadošča že postavitev mejnikov, da drugi vidijo kaj je čigavo 😛
npr. prstan je že en tak izraz[/quote]
Mnja, meni ženske ne predstavljajo nasprotnic, mejnike mora pa v tem primeru postaviti kar moški sam, saj mu ne visim 24/7 za vratom, da bi ga lahko “čuvala” pred morebitnimi eee, nasprotnicami.
In nisem pes, da bom markirala “svoj teritorij”, zato ne potrebujem prstana, že tisti “ljubezenski ugrizi” po vratu so mi že od nekdaj mimo…
npr. prstan je že en tak izraz[/quote]
Mnja, meni ženske ne predstavljajo nasprotnic, mejnike mora pa v tem primeru postaviti kar moški sam, saj mu ne visim 24/7 za vratom, da bi ga lahko “čuvala” pred morebitnimi eee, nasprotnicami.
In nisem pes, da bom markirala “svoj teritorij”, zato ne potrebujem prstana, že tisti “ljubezenski ugrizi” po vratu so mi že od nekdaj mimo…[/quote]
komunar[sup]zaj[/sup]ske logike še danes ne zastopim -> kar je “tvoje” je tudi moje, kar je pa moje se pa “drugih” ne tiče.
Na srečo mi je ni treba “živeti”.
ženska je postružek za moškim….je proizvod dolgočasja Boga, ki ob pol petih poldne v nedeljo ni imel kaj pametnega za delat ker mu niso priklopili interneta, je proivod neskončnih vprašanj, je model ki je šel v serijsko proizvodnjo brez potrebnih a testov in varnostnih regulativ…je vse to kar moški ni…wagner je pa itak bil peder in je kot tak neverodostojen….[/quote]
Mogoče je pa moški tisti, ki ima napako, če jih tako slabo razume. 😉
In nisem pes, da bom markirala “svoj teritorij”, zato ne potrebujem prstana, že tisti “ljubezenski ugrizi” po vratu so mi že od nekdaj mimo…[/quote]
komunar[sup]zaj[/sup]ske logike še danes ne zastopim -> kar je “tvoje” je tudi moje, kar je pa moje se pa “drugih” ne tiče.
Na srečo mi je ni treba “živeti”.[/quote]
Ma, kje si ti zdaj komunajzarje našel?
Če diaboliziraš in mistificiraš žensko, izražaš prikito sovraštvo in hkrati tudi strah do njih, tudi do spolnosti z žensko. No, saj si tudi naslov dal takšen, kar pomeni, da zelo slabo poznaš ženske in imaš določene zavore in blokade, kakor jih je imel tudi Nietzsche, ki se je z neko grenkobo in nezadovoljstvom, razočaranjem nad svetom in tudi ženskami – obrnil vase in tudi izdatno trpel za ta “greh distance” – ujet v svojem miselnem svetu, ker to je bilo edino, kar mu je ostalo.
Na srečo mi je ni treba “živeti”.[/quote]
Ma, kje si ti zdaj komunajzarje našel?[/quote]
komuna -> komunizem, komunajzarstvo … (saj izhajaš iz komune? … a sem kaj pobrkljal in te zamenjal s katero drugo)
Forum je zaprt za komentiranje.