Kaj je to starejša gospa?
Starejša je tista, ki se je rodila pred tabo. Gospa pa je tista, ki je poročena.
Mi se ne staramo, mi samo dozorimo. :)[/quote]Enkrat je treba dozoreti, a ne:). Če ne tekom aktivne dobe, pa na stara leta:))).
Ja, moški ste kot vino. Odlična tolažba:).[/quote]Misliš tako, da ti stopi v glavo?…. 🙂
Misliš tako, da ti stopi v glavo?…. :)[/quote]Kero glavo, spodnjo al zgornjo?:) Čeprav…a ni pri moških to dvoje eno in isto:)).[/quote]Vprašal sem po tvojih izkušnjah z vinom/moškimi, ki ti menda stopijo v glavo, ti pa meni o nekih zgornjih/spodnjih glavah….. 🙂
A zdej boš pa še trdila, da si dvoglava ziba? :)))
No še ta udarec….. 😀
Kero glavo, spodnjo al zgornjo?:) Čeprav…a ni pri moških to dvoje eno in isto:)).[/quote]Vprašal sem po tvojih izkušnjah z vinom/moškimi, ki ti menda stopijo v glavo, ti pa meni o nekih zgornjih/spodnjih glavah….. 🙂
No še ta udarec….. :D[/quote]
Aja vidiš, nisem vklopla možganov, ker ne pijem vina:). Kako zgleda, če ti moški stopi v glavo?:)) Ne, to se pri meni ne dogaja. Moški si radi domišljate, da ste kot opojna substanca:)).
Vprašal sem po tvojih izkušnjah z vinom/moškimi, ki ti menda stopijo v glavo, ti pa meni o nekih zgornjih/spodnjih glavah….. 🙂
No še ta udarec….. :D[/quote]
Aja vidiš, nisem vklopla možganov, ker ne pijem vina:). Kako zgleda, če ti moški stopi v glavo?:)) Ne, to se pri meni ne dogaja. Moški si radi domišljate, da ste kot opojna substanca:)).[/quote]Ne piješ vina, moški ti ne vstopajo nikamor, niti v glavo in niso opojna substanca…. deliš pa nasvete o moških in vinu…. mislim…. 😀 😀
Izkušnje pač….. 😉 :)))))
Ne bo držalo glede “gospe” in “gospodične”. Mnogi mislijo, da se izraz gospa nanaša na poročeno žensko. To bi pomenilo, da so neporočene 60-letnice še vedno gospodične? :)))) Izraz gospodična se sme uporabljati tam nekje do 22, 23 leta starosti, kasneje pa se vedno uporablja izraz gospa in sicer ne glede na status (poročena, vezana, samska), izobrazbo in poklic. Tako so nas učili na protokolu.
Ne bo držalo glede “gospe” in “gospodične”. Mnogi mislijo, da se izraz gospa nanaša na poročeno žensko. To bi pomenilo, da so neporočene 60-letnice še vedno gospodične? :)))) Izraz gospodična se sme uporabljati tam nekje do 22, 23 leta starosti, kasneje pa se vedno uporablja izraz gospa in sicer ne glede na status (poročena, vezana, samska), izobrazbo in poklic. Tako so nas učili na protokolu.[/quote]
Verjetno res. Nisem pa vedel tega glede let.
Ti pa vsako prebereš, da se kaj naučiš ali da preveriš, če kdo kaj narobe napiše? :))
Forum je zaprt za komentiranje.