Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kaj je to kar mi pri simobilu zaračunavajo?

Kaj je to kar mi pri simobilu zaračunavajo?

Pri simobilu imam sklenjen paket orto u nulo, kjer je menda na voljo 100 MB brezplačnega prenosa podatkov. Ker redno pregledujem stanje, sem opazila, da očitno nekaj zaračunavajo, ker moram doplačati že skoraj 1 € dodatno. Tako sem šla na simobilovo stran in pregledala, kaj obračunavajo in videla, da mi za neko stvar računajo po 0,08€, ampak jaz ne vem, kaj bi to bilo. Piše:

LIVE.SIMOBIL.SI, Vodafone live! WAP strani, količina prenosa podatkov in cena 0,08€

Glede na to, da sem skupaj porabila šele malo čez 5 MB podatkov, mi teh ne morejo zaračunavati, saj še nisem prekoračila 100 brazplačnih MB.

Kaj se potem obračunava? Prek telefona na dostopam na net, razen na maile.

Plačuješ vstopnino za vodafon portal od si.mobil-a oz wap portal…kot ga ma Mobitel ( Planet )… ki je pa 0.08€ tko da vsakič ko greš na ta portal ti se zaračuna vstopnina..

Preprogramiraj si tipko od Simobil-Vodafone na nekaj drugega, npr. Imenik.

Namreč razlika med Mobitelom in Simobilom je, da Mobitel ne zaračunava dostopa do Planet-a,
Simobil pa to z veseljem zaračunava.
Še celo tako daleč so packi šli, da vse telefone ”brandajo” in ti podtaknejo desno tipko
za hitri dostop in hkrati seveda zaračunavajo.
Če je že Simobil v redu jm pa to zamerim.

Pozdravljeni,

Res je ena od možnosti, da se vam zaračunava dostop na portal Vodafone live, lahko pa imate tudi Vodafone live! nastavljen kot dostopkovno točko za internet. Če je tako, lahko vstavite drugo dostopkovno točko, preko katere dostopate v splet (vpisano brez proxyja). Napisali ste, da inetrneta na telefonu ne uporabljate, razen za branje mailov, ki pa prav tako potrebuje povezavo. Če ima vaš telefon gumb za Vodafone live!, ste ga morda ponesreči pritisnili?

Predlagamo vam, da pokličete naše svetovalce na brezplačno številko 080 40 40 40, jim zaupate problem in kateri telefon uporabljate. Prepričana sem, da boste našli rešitev, da se problem ne bo več pojavljal.

Lepo vas pozdravljam,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close