Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?
Ženska nima na izbiro biti ali nuna, ali pa ljubica poročenemu….sam tolk v info….[/quote]
Ti nikakor ne zaštekaš a ne?
Glej, nočem biti kot nuna, to razmeš, a ne?
Torej je jasno, da iščem moškega. In zato sem ti jasno napisala, da ne bom kot nuna, dokler ne najdem resnega moškega. Torej je za vmesno obdobje poročen super nadomestek. To vmesno obdboje lahko traja leta in leta. Kaj naj bom ves ta čas nuna? Naj bom 10 let brez seksa?
Ko pa najdem pravega pa bo poročen lover odpadel.
Ženska nima na izbiro biti ali nuna, ali pa ljubica poročenemu….sam tolk v info….[/quote]
Ti nikakor ne zaštekaš a ne?
Glej, nočem biti kot nuna, to razmeš, a ne?
Torej je jasno, da iščem moškega. In zato sem ti jasno napisala, da ne bom kot nuna, dokler ne najdem resnega moškega. Torej je za vmesno obdobje poročen super nadomestek. To vmesno obdboje lahko traja leta in leta. Kaj naj bom ves ta čas nuna? Naj bom 10 let brez seksa?
Ko pa najdem pravega pa bo poročen lover odpadel.[/quote]
Sva že dve, ker ti tud ne zaštekaš….nimam nič proti loverjem, ampak ne vidim, zakaj
bi morali biti poročeni…
Komot lahko seksaš desetkrat na dan z desetimi različnimi loverji….jaz ne vidim problema…
Sam meni osebno se poročeni zdijo sluzasti lažnivci….in mi ne grejo dol…zato sem rekla, če
imaš želodec…ti kar….
Ampak res. Kakšna je razlika med samskimi in temi poročenimi sluzavci, da so slednji toliko boljši?
Ta, konkretna, je v resnici prav v redu baba. Lušna, postavna, vse. Komot bi dobila tipa. Je imela pač to smolo, da se je “ujela” na trnek poročenega in se popolnoma podredila njegovemu urniku. Saj sicer pravi, da je srečna in zadovoljna in čez teden pravzaprav vse štima. Dokler ne pride vikend. Ali pa zimske in poletne počitnice. Pa prvi maj in vsi drugi prazniki. Potem pa jok in stok in potoki njenih solz, ker je večno sama in nima s kom iti…[/quote]
Videz ni vse. 🙂
Je sicer bistven, vendar pa ob tem ne smemo zanemariti karakterja in prepričanj zaradi katerih smo nesrečni.
Mogoče samo verjame, da ni za resno zvezo in si kaj boljšega ne zasluži.[/quote]
Ne, ta je res v redu punca, škoda jo je… Samo čas ji je ušel, ker je kar najprej čakala, da pri njemu nastopi “pravi trenutek”, pa da se žena pozdravi, pa da dobi boljšo službo zato da lahko ustvarita svoje gnezdece, pa da otroci malo odrastejo, pa … ko pa je pred kratkim ugotovila, da je najel dolgoročno posojilo za adaptacijo hiše je pa sledil živčni zlom. Mah, brez veze.
Videz ni vse. 🙂
Je sicer bistven, vendar pa ob tem ne smemo zanemariti karakterja in prepričanj zaradi katerih smo nesrečni.
Mogoče samo verjame, da ni za resno zvezo in si kaj boljšega ne zasluži.[/quote]
Ne, ta je res v redu punca, škoda jo je… Samo čas ji je ušel, ker je kar najprej čakala, da pri njemu nastopi “pravi trenutek”, pa da se žena pozdravi, pa da dobi boljšo službo zato da lahko ustvarita svoje gnezdece, pa da otroci malo odrastejo, pa … ko pa je pred kratkim ugotovila, da je najel dolgoročno posojilo za adaptacijo hiše je pa sledil živčni zlom. Mah, brez veze.[/quote]
Žena bolana…..jah tale je zelo priljubljena…evergreen…
Ali je pa v depresiji, pa grozi s samomorom, če bi odšel…
Pa podobne cvetke, ja…
Kar mene vedno znova čudi je to, da je repertoar od vekomaj enak, pa še vedno čist
luštne, v redu in ne ravno neumne ženske, nasedajo kot po tekočem traku…
Poznam ja, precej bedasta zgodba za moj okus….ne jaz sem mislila “uvoz” v Slovenijo…
Saj si prej pisala nekaj o tem…
Lepo ga sprejmeš, daš mu dom, delo….[/quote]
Ja, ne vem, če bi on delo. Oni bi samo dom ali pa začasen dom preden kidne recimo v Nemčijo :). Takih ponudnikov, ki bi se kar poročili, je kar dosti. Vsi sladki, same laskave besede :). Izredno dobrega srca, tako se poročijo z osamljeno Slovenko. Takoj se priselijo, brez oklevanja.
A poročeni pa so normalni…LOL….a to s poroko postane normalen?
A “prehodnih” neporočenih pa ne bi imela, dokler ne pride “normalen”?
Ej sori….tale logika men ne gre v betico, res. Se zaman trudiš…[/quote]
Zgleda, da imamo različne predstave o normalnosti. Za nekatere je normalen tisti, ki vara. 🙂
Mora imeti dokaz, da je luzer in dokler je samski, tega ne more dokazati.
Ne, ta je res v redu punca, škoda jo je… Samo čas ji je ušel, ker je kar najprej čakala, da pri njemu nastopi “pravi trenutek”, pa da se žena pozdravi, pa da dobi boljšo službo zato da lahko ustvarita svoje gnezdece, pa da otroci malo odrastejo, pa … ko pa je pred kratkim ugotovila, da je najel dolgoročno posojilo za adaptacijo hiše je pa sledil živčni zlom. Mah, brez veze.[/quote]
Žena bolana…..jah tale je zelo priljubljena…evergreen…
Ali je pa v depresiji, pa grozi s samomorom, če bi odšel…
Pa podobne cvetke, ja…
Kar mene vedno znova čudi je to, da je repertoar od vekomaj enak, pa še vedno čist
luštne, v redu in ne ravno neumne ženske, nasedajo kot po tekočem traku…[/quote]
Vedno priče, nikoli neveste :))
Pri vsej izbiri tle na MONu?
;-)))
Ne obupat…(kaj pa Afričan? :-)))[/quote]
A Afričan? Ki mi napiše kako sem lepa in super in sploh fajna, čeprav me še nikoli ni videl in bi se kar k meni priselil, ker sem tako super ženska :)?[/quote]
O-pa, debelčica :))) Jaz pa nič ne vem o tem. Daj malo nas poinformiraj no :))
da babnca samo omeni, da so ji poročeni zakon, sama pa je samska, pove o njej ogromno. Kako je lahko nekdo miren da kaj takega pove na forumu, jaz tega ne razumem. Jaz vem, da pogoj je samska zenska, zaradi mene vdova, ločena, kar koli, lahko otroci vse še gre, samo da pa zrela baba reče kaj takega, more bit pa že hudo narobe z njo. Čas bo itak povedal svoje. Če si samski, valda ne boš iskal poročenih, sej nisi neumen. S tem si itak delaš škodo, sam sebi. Jebeš tako samozavest, ki to sploh ni.
Forum je zaprt za komentiranje.